Loading Events

ÚJJÁSZÜLETÉS (REBIRTHING) TRANSZLÉGZÉSSEL – 1 napos program elmélettel és újjászületési folyamattal

Teremts egy új sorsot magadnak!

Nagy boldogsággal jelentem be, hogy ebben az évben is tartunk SZEMÉLYESEN 1 napos újjászületési programot. Ezen a programon képes leszel egy ÚJ SORSOT teremteni magadnak.

Miért fontos foglalkozni a születéseink körülményeivel?

Sri Bhagavan azt mondja, az életünket egy bizonyos program nagyon erőteljesen kontrollálja. Ezek szerint olyanok vagyunk, mint egy beprogramozott számítógép. Ez a program tartalmazza azt, hogy mi történt az előző életeinkben, a fogantatás pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunkamikor megszülettünk. Azután az életünk első 6 éve, a korai gyermekkor következik. Ezek alkotják a legerőteljesebb alapprogramot (tudat alatt) az életünkben. Ez a tudatalatti program alkotja az életünket, alakítja a pénzügyeinket, a sikereinket, az egészségünket, a kapcsolatainkat, a mindennapjainkat, az élethelyzeteinket, a döntéseinket, mindent az életünkben.

Az anyaméhben töltött időszak: a fogantatástól a születésünk utáni első 6 óra nagyon jelentőségteljes, és az ezen időszakban szerzett tapasztalatok, benyomások alakítják a jelenlegi életünket.

Mik ezek a hatások, amik érhettek minket ezen időszakban, pár példa:

– A szülők nem várták a gyermeket, bizonytalanok a jövetelével kapcsolatban
– A szülők aggódnak a jövő miatt, az anyagiak miatt
– A szülők nem olyan nemű gyermeket vártak, amilyen megszületett
– A szülők közötti feszültség, nehézségek, amin keresztülmentek
– A terhesség és a születés pillanatában nehézségek léptek fel, egészségügyi problémák, azonnali beavatkozások
– A megszületés folyamatában ért különböző negatív hatások
– Elválasztottak édesanyától és nem lehettünk vele az első 6 órában, nem volt ott édesapa, hogy támogassa édesanyát, stb.

Mindez lehet, hogy jelenleg:

– Téged is bizonytalanná tesz mindenben, még önmagadban sem vagy biztos   – Állandóan aggódsz a jövő vagy az anyagiak miatt, a félelem ott van mindenhol az életedben
– Nem találod a párkapcsolatodban a férfi női egyensúlyt, nem tudsz azonosulni a saját nemeddel
– Párkapcsolati nehézségeid vannak, nem tudsz szeretni, vagy úgy érzed, hogy téged nem szeretnek, vagy problémás kapcsolatokat vonzol az életedbe, esetleg nincs és nem is volt párkapcsolatod
– Nehézségek vannak az életedben, vagy mindent nagyon nehéznek érzel, megijedsz a kihívásoktól és lehet, hogy ez miatt nem tudsz sikeressé válni
– Szexuális jellegű problémáid vannak: orgazmus problémák, energiavesztés, szeretkezés minősége, stb.
– Nem tudsz kapcsolódni szeretettel édesanyádhoz, problémák vannak a kapcsolatokban, magányosnak érzed magad az életedben, s azt érzed, hogy senkire sem számíthatsz, stb.

A fent felsoroltakon kívül is nagyon sok minden történhetett ezen időszak alatt Veled, amely jelenleg is formálja az életedet.

A magzatkori élményeinket normál tudatállapotban nem tudjuk felidézni és feldolgozni. Hiába vannak információink a szüleinktől, az emlékekről való beszélgetés nem segít abban, hogy mindezt tudat alatti szinten is fel tudjon oldódni és megváltozzon a program. Azért, hogy egy megváltozott tudatállapotban tudatalatti szinten fel tudjuk dolgozni és át tudjuk alakítani a programunkat, használjuk a rebirthing transzlégzést.

A REBIRTHING LÉGZÉSRŐL:

Az újjászületési módszer megteremtője Leonard Orr. A rebirthing/újjászületés légzés egy különleges tudatos légzés, amely segítségével rövid idő alatt mély változó tudatállapotot érhetünk el. Amíg élünk, lélegzünk – ez természetes. Ebből következik, hogy az életünk minősége függ a légzésünktől, így, ha képesek vagyunk megváltoztatni a légzésünket, meg tudjuk változtatni a saját életünket is.

Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha pszichológiailag, fizikailag, lelkileg újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulunk a sérülésektől, a blokkoktól, amelyek ezen időszakból származnak. Megnyílnak az emlékeink és azok a mély blokkok, negatív programok, amelyeket más módszerekkel nem lehet felismerni, megoldani. Ráláthatunk az elnyomott komplexusainkra, félelmeinkre, stresszeinkre, korlátainkra, tudatosítjuk, majd ÁTÍRHATJUK őket.

Az újjászületés folyamat hatása azonnali változást gyakorol az életünkre. A testben és a lélekben tárolt negatív minták elkezdenek feloldódni és az életünk MINŐSÉGE ELKEZD MEGVÁLTOZNI. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba.

Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

Ezen a programon lesz lehetőséged részletesen megismerni a születési/újjászületési folyamat fontosságát a mindennapi életünkben, sok elmélettel, és az elméleti tudás után a gyakorlatban is tapasztalhatod ezt a csodálatos módszert.

A rebirthing újjászületést csak végzett és okleveles légzés trénerek tarthatják. 2014.12.13-án végeztem légzéstrénerkért a Dr. Komin Vlagyimir által vezetett Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben. A program nem egyenlő a Kapcsolatok programsorozat: Új Sors megteremtése – 4 kosár folyamat (Újjászületés) programmal, mert ott más technikával/deekshával dolgozunk, és nincs részletes elméleti oktatás.

IDŐPONT

2024. AUGUSZTUS 18. (vasárnap) 10:00-18:00

Jelentkezési határidő: 2024.08.08. (csütörtök) 12:00

HELYSZÍN:

Joga Paradise

Budapest 1041, Istvántelki út 62.

A PROGRAM ÁRA:

23 000 forint/fő

A PROGRAM ÁRA A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGJAINAK:

18 000 forint/fő*

 

*Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az augusztusi kedvezmény a Kapcsolatok Akadémiája tagoknak csak akkor él, ha még ha augusztusban is tag a jelentkező, hiszen az adott hónaphoz tartozik az esemény és a kedvezmény. Ha abban a hónapban nem tag a jelentkező, akkor ki kell fizetni a különbözetet. 

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ

Maximum létszám: 30 fő

Amit hozz magaddal: polifoam, pokróc, szemkötő, kispárna, víz

A létszám a program jellege miatt korlátozott. A befizetések sorrendjében tudjuk biztosítani a helyed.

Jelentkezési határidő: 2024.08.08. (csütörtök), legkésőbb eddig utald el a program árát. A regisztrációval és a fizetéssel tudod biztosítani a helyed, így kérlek, hogy mihamarabb gondoskodj a befizetésről, hogy legyen helyed.
 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA:

Ne jelentkezz fremail.hu-s email címmel, mert akkor sajnos nem tudunk Neked levelet küldeni a bejelentkezési információkról!

A jelentkezés menete:
1. Kattints a „Jelentkezés” gombra.

2. A link a jelentkezési lapra visz, ahol az utaláshoz szükséges adatokat találod és itt tudod kiválasztani a jegytípust is.
Banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a fenti határidő 12 óráig meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a MKB fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját.

3. Töltsd ki a jelentkezési lapot a regisztrációhoz és a számlázáshoz.

4. Küldd el nekünk a megrendelést.

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

A program díjának átutalása a programra történő jelentkezésnek minősül, későbbi lemondás esetén a a befizetett összeget nem áll módunkban visszautalni.

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket. A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.