Tudatos Tervezővel

A SIKER ÉS A BOLDOGSÁG KULCSA

Megújult és kibővült kurzus – 2 nap teljes elméleti oktatással

Év elején legfőképpen, de év közben is folyamatosan tele vagyunk tervekkel: mostantól egészségesen étkezem, elkezdek sportolni, leteszem a káros szenvedélyeimet, beindítom végre a vállalkozásomat, teszek egy nagy lépést a jövőmért, stb. Ilyen mondatok hangzanak el belül és kívül is egyaránt. Aztán egy kis idő múlva azon vesszük észre magunkat, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan szerettük volna.

MIÉRT NEM ÉRJÜK EL A CÉLJAINKAT?

 1. Nincs cél és megfelelő fókusz – arra fókuszálunk, amitől félünk!
 2. Elveszítjük hosszútávon a fókuszt, nem vagyunk kitartóak – elvonják a figyelmünket!
 3. Nem hiszünk magunkban és el sem indulunk – a kétségeket etetjük!
 4. Nem ismerjük azokat az eszközöket, amikkel elérhetjük a vágyainkat – mindenki tanít mindenfélét, de egyik sem használható hosszútávon
 5. Nem jól időzítünk – nem ismerjük a saját biológiai működésünket

6. Lehetséges, hogy tudatalatti negatív mentális programok, érzelmi töltetek, hiedelmek nem engedik, hogy sikeressé és boldoggá váljunk.

A jó hír az, hogy a megoldást mind megkpaod ezen a kurzuson!

Ha szeretnéd, hogy ez ne így legyen, és szeretnéd valóban megváltoztatni az életedet, végre tenni az álmaidért, akkor ez a kurzus Neked szól! EZEN A 2 NAPOS PROGRAMON MEGOLDÁST KAPSZ A PROBLÉMÁRA, bárhol legyél is elakadva az életedben!

Az én történetem:
2015. december 31-én a testvérem kórházban volt, 1% esélyt mondtak az orvosok a túlélésre. Aznap éjszaka leültem és átgondoltam az életem. Átgondoltam azt az évemet, hogy mi miért nem valósult meg abban az évben életemben. Azt gondoltam, hogy a testvérem betegsége miatt, de nem így volt! Ráébredtem arra, hogy minden alkalommal, amikor eldöntöttem valamit és hittem abban, hogy megvalósul, minden tettemmel és szavammal erősítettem, és hosszútávon beletettem az erőfeszítésemet, akkor mindig úgy alakult az életem, ahogyan ELTERVEZTEM. Aznap éjjel, életem legnehezebb időszakában, hoztam egy DÖNTÉST, hogy az életem legsikeresebb éve lesz a 2016, bármi is történjen.

Elkezdtem alkalmazni mindazokat a gyakorlatokat, eszközöket, gondolkodásmódot, amiket tanultam addig, mely átsegített a később bekövetkezett tragédián is. Életem legsikeresebb évét zártam úgy, hogy a legnagyobb érzelmi veszteséggel birkóztam meg közben, s nem csak a külvilágomban lett óriási változás, hanem a belvilágom is teljesen átalakult. Sokkal jobb emberré váltam, a szívem telve van szeretettel, s a módszer segítségével meggyógyultam úgy, és a céljaimat is megvalósítottam közben. Ezért dolgoztam ki a Jövőkép kurzust 2016-ban.

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy TE is hasonlóan tudatos, és sikeres legyél, és közelebb kerülj az álmaid  megvalósításához!

A Jövőkép kurzus egy megújításon és bővítésen ment keresztül, valamint létrehoztam egy Magyarországon egyedülálló, jól és könnyen használható eszközt, a Tudatos Tervező™ önismereti csomagot, melynek használatával SOKKAL HAMARABB EL FOGOD ÉRNI A CÉLJAIDAT, MINT EDDIG!

Megvizsgáljuk a 2 nap alatt, hogy:

 • Van-e víziód? Mi a célod? Van-e célod? Hogyan találhatod meg a saját célodat? Hol szeretnél tartani egy év múlva?Van-e célod? Hogyan találhatod meg a saját célodat? Hol szeretnél tartani egy év múlva?
 • Mit kell tenned érte? Miért nem sikerült eddig elérned? Mi gátol Téged ebben?
 • Kapsz egy eszközt ahhoz, hogy minden dolgot meg tudj valósítani, amit szeretnél!
 • Hogyan tudsz hozzáférni a Kollektív Tudatossághoz, hogy beteljesítsd a vágyaidat?
 • Milyen hiedelemrendszerek tartanak távol az álmodtól? Hogyan tudod ezeket átírni pozitív gondolati mintákká?Hogyan tudod ezeket átírni pozitív gondolati mintákká?
 • Milyen tudatalatti programok irányítják az életedet? Miért jutsz mindig ugyanoda, pedig már szeretnél mást az életedben?
 • Mit jelent számodra a siker, a bőség, a jólét? Miért félsz ezeket a magadénak tudni tudat alatt?
 • Hogyan veheted a saját kezedbe az életedet, hogy a dolgok ne csak véletlenül történjenek meg veled?
 • Mit nem kellene tenned, ha sikeres és gazdag szeretnél lenni?
 • ÚJ! Megismered önmagad, hogy megfelelő időzítéssel a legjobbat hozhasd ki magadból
 • ÚJ! Milyen káros szokásokat kell elhagynod és milyen “milliódolláros” szokásokat kell beleépítened a mindennapjaidba
 • ÚJ! A Social Media negatív hatását az életedre és a produktivitásodra és hogyan tudod visszanyerni az irányítást a saját életed felett

HOZD KI A LEGJOBBAT ÖNMAGADBÓL EBBEN AZ ÉVBEN!

Olyan egyedülálló eszközt kap minden résztvevő, amit saját tapasztalatok alapján, több hónapnyi tesztelés után alkottam meg és már több, mint 100 ember használja egy éve.

Mit tud a Tudatos Tervező™?

 1. Azokat az életterületeket hozza egyensúlyba, ahol arra a leginkább szükség van
 2. Megsokszorozza a hatékonyságodat minden életterületen
 3. Izgalmas, örömteli és egyszerű megoldás a mindennapokra
 4. Mélyíti az önismereti folyamatot egész évben, minden egyes nap
 5. Olyan iránytű, ami célorientált
 6. Segít fókuszálni önmagadra és a céljaidra, hogy elérd a céljaidat, amit kitűztél
 7. Elérheted az egész évnyi céljaidat 6 hónap vagy annál kevesebb idő alatt!

Bármilyen fókuszod lehet: párkapcsolat, karrier, egészség, spirituális fejlődés. A siker minden élet területedet érinti, ha megtanulod használni és alkalmazni az életedben az itt tanult módszereket, eszközöket!  

A KURZUS ÁRA MAGÁBAN FOGLALJA AZ EGY ÉVRE SZÓLÓ FÜZETCSOMAGOT!

Mit kapsz ettől a kurzustól?

 • Nagyon erőteljes felismeréseket és  tanításokat a tudatalatti működéséről, a célok felfedezéséről, tervezéséről
 • Egyedülálló megoldásokat, hogy elérd azokat a céljaidat is, amiket eddig bármi ok miatt nem tudtál,
 • Tisztító gyakorlatokat, folyamatokat, melyek megtisztítják a tudatalattidat az akadályozó tényezőktől és sikeressé tesznek életed minden területén,
 • Tudatos Tervező füzetcsomagot egész évre, hogy képes legyél a fókuszt a céljaidon és a boldogságodon tartani az év minden napján.

Mit kapsz még?

 • “Milliódolláros” tippeket és szokásokat – hogyan tervezd a napjaidat, ha sikeres szeretnél lenni? Társadalmi szokások, energia megteremtése, produktivitás megnövelése, minta napirend, siker fenntartása, stb.
 • A stresszmentes élet titkait – hogyan tartsd fenn a békés belső állapotodat a legnehezebb pillanatokban is. A békés belső állapot szerepe a sikerünk felé vezető úton.
 • Hitrendszereid megváltoztatását – , amit könyvekből nem kapsz meg, ez egy átalakító erejű utazás
  Megismered a tökéletes időzítés tudományát – a saját bioritmusod alapján maximalizálhatod a teljesítményedet
 • Megtanulod a Tudatos Tervezés titkait, , számos pozitív visszajelzés alapján már azonnali változást hozhat az életedbe.

BIZONYÍTOTT MÓDSZEREKKEL!
HATÉKONY ESZKÖZÖKKEL!
OTTHON VÉGEZHETŐ GYAKORLATOKKAL!

OPCIONÁLIS

Részt vehetsz 25% kedvezménnyel a programot kiegészítő új, egyedülálló és különleges VÍZI ÚJJÁSZÜLETÉSI FOLYAMATBAN. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba. Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok, és végre elindulunk a saját életcélunk felé. Ezen a programon lesz lehetőséged részletesen megismerni a születési/újjászületési folyamat fontosságát a mindennapi életünkben, sok elmélettel, és az elméleti tudás után a gyakorlatban is tapasztalhatod ezt a csodálatos módszert.

Vélemények

*A Jövőkép kurzus szerzője és tulajdonosa Gálik Klára (a továbbiakban: Tulajdonos). A www.galikklara.com weboldalon található szövegrész, tartalom, anyag, illetve a tulajdonos kizárólagos szellemi terméke, tulajdona, azok szerzői jogvédelem alatt állnak. A tulajdonos fenntart minden, a dokumentum bármely részeinek bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot, figyelemmel a nemzetközi és magyar jogszabályi rendelkezésekre. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a tartalom egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) feldolgozása(beleértve a módosítást is), és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, kereskedelmi forgalomba hozatala.