KAPCSOLATOK 7:
A TESTÜNKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Szeresd a tested, a lelked templomát! 

 

“A testedet egészségesen kell tartanod – ez a templomod, amit tisztán kell tarts -, ha megbetegszel vagy meghalsz, hogyan akarod beteljesíteni a küldetésed, és megtapasztalni azt a jólétet és örömöt, amit megérdemelsz?” Bikram Choudhury

Tudtad, hogy minden érzelmi töltetnek van fizikai tünete a testedben? Tudtad, hogy az emberi test képes 100-120 évig élni? Akkor miért vagyunk betegek? Néha az érzelmi tölteteink, s a tudatalatti fogadalmaink miatt tudat alatt betegítjük meg magunkat vagy büntetjük a testünket, rövidítjük a saját életünket.

Szenvedünk fizikailag, mert beteg a TESTünk. Ha a testünk nem egészséges, ha nem tápláljuk megfelelően, ha nem hallgatjuk meg, hogy mit szeretne, ha nem óvjuk őt, akkor előfordulhat, hogy megbetegszünk és beteg testtel nem tudunk boldogságot tapasztalni. Ahhoz, hogy csodás tapasztalataink legyenek, el kell fogadnunk, szeretnünk kell, óvnunk és tisztelnünk kell a testünket. TESTÜNK a LELKÜNK Temploma. 

Az emberek többsége nem fogadja el magát. Nem fogadja el a testét, a lelkét, a gondolatait, az egészségügyi állapotát, stb. Az egészség nem a betegség ellentéte. A betegség az egység hiánya a testben. Mit üzen számunkra a testünk a betegségekkel és hogyan kommunikál velünk, ha odafigyelünk rá? Ahhoz, hogy csodás kapcsolataink legyenek, el kell fogadnunk a testünket, békében kell lennünk önmagunkkal! Ha a test nem egészséges, akkor a felébredés sem lehetséges. A testünkön keresztül tapasztaljuk a világot, ha betegek vagyunk, akkor az életünk és egység megtapasztalása sem lehet teljes. A testünk az eszköz ahhoz, hogy tapasztaljuk az örömöt és a boldogságot a Földön, és a kapcsolatainkban. Te tényleg igazán szereted és elfogadod a tested? Mennyire vagy testtudatos, egészségtudatos? Tisztában vagy-e azzal, hogy mit teszel a testeddel?

Ez a program szorosan összekapcsolódik az önmagunkkal való kapcsolatunkkal, hiszen, ha a testünket nem szeretjük, akkor önmagunkat sem tudjuk, Amikor önmagunkat nem tudjuk szeretni, akkor sajnos ez jön vissza majd a kapcsolatainkból sem, és ezért lesznek problémáink az életünkben. Minden a testünkkel való kapcsolatból indul ki, ezért nagyon létfontosságú ezt a kapcsolatot is meggyógyítani az életünkben. Sokan azt gondolják, hogy ez nem fontos, pedig a boldogság eléréséhez ez a legfontosabb!

A program során harmonizáljuk a kapcsolatunkat a testünkkel. A harmonizáció segítségével tudatába kerülhetünk annak, hogy milyen a kapcsolatunk a testünkkel, mely a lelkünk otthona. S a test elárulja, hogy miért beteg, és mit tegyünk azért, hogy egészségesebb legyen, s segítse az utunkat az egészséges, teljesebb élet, a felébredés felé.

Miért fontos dolgozni a testünkkel való kapcsolaton?

Ha nem szereted a tested:

 • Állandóan harcolni fog önmagaddal, és rengeteg energiát veszítesz,
 • A belső harc megjelenik a külvilágodban is, és a kapcsolataidban is problémákat tapasztalhatsz,
 • Az állandó önostorozás elviszi a figyelmed és az energiád és nem leszel képes tenni az egészségedért,
 • A belső harc miatt bünteted magad, és rövid ideig tartó élvezetekbe menekülsz (étel, alkohol, kábítószer, facebook, stb.) melyeknek káros hatása lesz a fizikai, érzelmi és mentális egészségedre,
 • Egészségügyi problémáid lesznek és nem tudod élvezni az életedet,
 • A lelked nem érzi jól magát a testedben és idő előtt szeretne távozni,
 • Kimerült leszel, depresszióssá és céltalanná válsz.

Miért gyere el?

 • Mert ezen az erőteljes programon gyógyítjuk azokat a sérelmeket, amik miatt nem tudod elfogadni magad,
 • Nem fogsz többé sóvárogni azért, hogy fogadjanak el, mert magabiztosan szeretettel átöleled azt, aki vagy,
 • Amikor Te jóban vagy önmagaddal a kapcsolataid meggyógyulnak,
 • Amikor elfogadod magad és nem állsz ellen önmagadnak, a tested hajlamos sokkal gyorsabban meggyógyulni,
 • Ha Te boldog vagy, akkor a körülötted lévő emberek is boldogok lesznek.
[/vc_row]