Barion Pixel

KAPCSOLATOK 8

A BŐSÉGGEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Fogadd be a bőséget az életedbe!

Amikor bőségben élünk, akkor mindig minden hozzánk áramlik, amikor arra szükségünk van. Tudjuk és érezzük, hogy az egész Univerzum bőség, amelyből számunkra és minden embernek jut elég, ha képesek vagyunk befogadni. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni, el tudjuk fogadni ezt a bőséget, fel kell oldanunk azokat a negatív hiedelemrendszereket, azokat a negatív mentális és generációs programokat, amik ezt akadályozzák. A hétfői programon teszünk egy lépést azért, hogy nagyobb kaput nyissunk a hozzánk áramló bőségnek.

„Az Egységben a világiasság és a spiritualitás nem két eltérő dolog és a bőségteremtése egyáltalán nem rossz. Valójában a bőség teremtés mindenkinek segít. A bőség megteremtése vezet a kiteljesedéshez. A kiteljesedés vezet a transzformációhoz/átalakuláshoz. A transzformáció vezet a szabadsághoz. A szabadság elvezet a felébredéshez. S a felébredés elvezet az Istenfelismeréshez. Ha a bőség teremtésére fókuszálsz, akkor spirituális sadhanát (gyakorlatot) végzel.

A kapcsolatok helyreállítása, a pénzzel szembeni töltetek elengedése és a bőség Deekshán való részvétel mind fontos, de ami a legfontosabb, az a bőség tudatosság. A bőség tudatosságot nem szabad összekeverni a pénzzel. Ha jó szüleid vannak, az bőség. Ha jó feleséged, férjed vagy jó gyermekeid vannak, az bőség. Ha jó munkád vagy foglalkozásod van, az bőség. Ha jó az egészséged, az bőség. Mindened, amid van különféle formákban, az bőség. Még egy koldusnak is van bősége. A kolduló edénye bőség. Rendkívüli módon tudatossá kell válnod mindarra, amid csak van. Ez a bőség tudatosság. Gyakorlással elérheted ezt. Ha egyszer ezt elérted, a bőség elkezd beáramlani. Egyszerűvé válik pénzt csinálni. Végső soron, ha megvizsgáljuk, a pénzcsinálás csak egy játék. A lehetőségek mindenhol ott vannak. Ha elérted a bőség tudatosságot, elkezded meglátni azokat a lehetőségeket. S az emberek azt fogják mondani, hogy szerencsés vagy.” Sri Bhagavan (Egység Egyetem)

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljünk. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket.

A bőséggel való kapcsolatunk gyógyítása segít abban, hogy képesek legyünk kapcsolódni a bőség forrásához, és meg tudjuk teremteni magunk számára azt a bőséget, amire szükségünk van. A bőség nem csak anyagi bőséget jelent, hanem elegendő időt, pihenést, szabadságot az életünkben, a kapcsolatainkban, stb. A program során ráláthatunk és átalakíthatjuk a bőséggel kapcsolatos téves és korlátozó hiedelmeinkre, koncepcióinkra, amelyek bekorlátozzák a felénk áramló bőség befogadását.

Miért fontos dolgozni a bőséggel való kapcsolaton?

Ha nem jó a kapcsolatod a bőséggel, a pénzzel, a jóléttel, akkor:

 • Állandóan pénzügyi gondjaid lesznek, sosem lesz annyi pénzed, amennyire szükséged van,
 • Hiába teremted meg a pénzt, a jólétet, kicsúszik a pénz a kezeid közül,
 • Állandóan aggódsz a pénz és a karriered miatt és nem tudod élvezni az életet, sem azt, amid már van,
 • A belső bizonytalanság miatt egyre több munkát vállalsz, ami negatív hatással lesz a testi, lelki egészségedre és a családi kapcsolataidra,
 • Az állandó félelem és aggodalmak miatt az egész életet egy nehéz küzdelemnek éled meg,
 • Bármi is vesz körül, nem érzed magad biztonságban és aggódsz a jövő miatt, úgy érzed nem érdemled meg a boldog és gazdag életet,
 • Tartozásaid lesznek vagy nem adják vissza neked a kölcsönkért pénzösszeget stb.

Miért gyere el?

 • Mert ezen az erőteljes programon gyógyítjuk azokat a negatív hiedelmeket, amik miatt nem jó a kapcsolatod a pénzzel és a jóléttel,
 • A program segítségével ráébredsz arra, hogy megérdemelsz mindent, amit szeretnél,
 • Megtapasztalhatod, hogy a bőség mindig hozzád áramlik és megnyitod magad ennek az áradatnak,
 • Felismerheted mindazt, ami eddig gátolta az életedben a jólét beáramlását és feldolgozva a múltat, végre elindulsz a saját céljaid és vágyaid irányába,
 • Amikor kialakul egy jó kapcsolatod a pénzzel, bőséggel, akkor az egész Univerzum a lehetőségek tárházává válik a számodra.
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”