Ahogy a kapcsolatainkat meggyógyítjuk, a problémáink is megoldódnak

  • RÉGÓTA FENNÁLLÓ PROBLÉMÁKKAL KÜZDESZ ÉS KERESED A MEGOLDÁST?
  • SZERETNÉL VÉGRE ÉLNI ÉS BOLDOG LENNI ÉS NEM CSAK MENEDZSELNI A SZENVEDÉST?
  • SZERETNÉD LETENNI AZ ÉRZELMI TERHEIDET ÉS SZABADDÁ VÁLNI?
  • Szeretnél kapcsolódni, de valami megakadályoz Téged ebben? Szeretnél szeretetteljes kapcsolatokat, de valamiért mégsem érzed ez az kapcsolataidban? 

AKKOR A KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT® NEKED VALÓ!

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT®

Visszajelzések

Miért jött létre?

Mert az életünk legtöbb problémája a kapcsolatainkból jön. Amikor a kapcsolataink nincsenek rendben, az látható és érzékelhető az egész életünkben. Hogyan lehetséges ez? „A külvilág a belvilág kivetülése”, mondja Sri Bhagavan, az Egység Egyetem és az O&O Akadémia egyik alapítója. Amikor nem jók a kapcsolataink, és nem dolgozunk azért, hogy meggyógyuljanak, akkor a zavart, fájdalmas belső világunk elkezd hatással lenni a külvilágunkra és nehézségeink lesznek az életünk minden területén.

Életünk során számos kapcsolathoz kapcsolódunk, mint a szüleinkkel való kapcsolathoz, a házastársunkkal való kapcsolathoz, a gyermekeinkkel, a barátainkkal, a munkahelyi kollégákkal való kapcsolathoz, és sok-sok máshoz. A kapcsolataink azok, amelyek a legnagyobb fájdalmat és a legnagyobb örömöt adják számunkra, hiszen a kapcsolatokban jön előtérbe az érzelmeink teljessége, legyen az negatív vagy pozitív, kellemes vagy kellemetlen. Tükörként szolgálnak és segítenek minket abban, hogy éberek legyünk önmagunkkal kapcsolatban, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz. Amikor tudatosan dolgozunk a kapcsolataink gyógyulásán, elkezdjük felfedezni és megismerni önmagunkat, az igazi valónkat és a saját személyes utunk, életcélunk is kibontakozik a számunkra.

Miben tud segíteni?

MINDENBEN! Ahogy a legfőbb kapcsolatokat meggyógyítjuk a problémáink automatikusan megoldódnak, egyre nagyobb kapcsolódást és egységet fedezünk fel ezekben a kapcsolatokban, az élet egyre jobban beteljesítő élmény lehet. Bármilyen problémánk van: kapcsolati, pénzügyi, egészségügyi, párkapcsolati, szexuális, stb. a programsorozat arra nyújt megoldást, amire éppen szükséged van!

Sri Bhagavan azt mondja, hogy az életünk kontrollálva egy program által. Ez a program tartalmazza, hogy mi történt az előző életeinkben, a fogantatásunk pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunk, amikor megszülettünk, életünk első 6 órájában, azután pedig az első 6 évünkben. Ez alkotja a programjainkat, ez kontrollálja az életetünket, ez kontrollálja a pénzügyeinket, az egészségi állapotunkat, a kapcsolatainkat, mindent az életünkben.

A Kapcsolatok Programsorozat ® egy nagyszerű módja, hogy ezt a programot kijavítsuk és új, pozitív élményekkel töltsük meg az életünket. Amikor a program megváltozik, megváltoznak a gondolataink, az érzéseink, a cselekedeteink és ilyen módon az egész életünk, és egy ÚJ SORS bontakozik ki a számunkra.

Mi a Kapcsolatok programsorozat?

Ez a programsorozat egy gyakorlatokból álló, intenzív és mély belső utazás. A (3-4 órás) programokon különböző vezetett meditációkkal, erős, Indiából származó gyakorlatok segítségével a belső világunk kinyílik előttünk és lehetőségünk nyílik arra, hogy meggyógyítsuk a régóta cipelt fájdalmakat, sérelmeket, és így hatalmasat lépünk előre a céljainkért, a boldogságunkért.

A programsorozathoz bármikor lehet csatlakozni, és lehet egy-egy programot is elvégezni. Azonban életünkben akkor érhetünk el MARADANDÓ, pozitív változásokat, akkor írhatjuk felül HATÉKONYAN a tudat alatt bennünket irányító és romboló programokat, ha a teljes Kapcsolatok programsorozatot elvégezzük. Minden egyes program egyre közelebb visz önmagunkhoz, hogy a végére egy teljes más MINŐSÉGBEN tudjuk élni a hétköznapokat. Kevesebb stressz lesz bennünk, kevesebb konfliktus bennünk és a kapcsolatainkban, kevesebb akadály a sikereink, anyagiak területén, jobb lesz az egészségügyi állapotunk és kevesebb szenvedés lesz az életünkben, elkezdünk egy nagyobb összekapcsolódást és belső békét érezni.

„Minden törekvésünk arra, hogy megváltoztassuk az életünket haszontalan, addig amíg nem hozzuk rendbe és gyógyítjuk meg a kapcsolatainkat.”

Sri Amma Bhagavan

Bácskai Bernadett megosztása

Inczédy Anna megosztása