2 NAPOS KURZUS

A STRESSZMENTES ÉLETÉRT

Nézd meg az intejtút, amit Klárival készített az ATV a Kőbányai Egészségnapon

Alvászavar? Kimerültség? Stressz? Kiégés? Fáradékonyság? Szorongás?

Aggodalom? Félelem? Depresszió?

Vess véget a stresszes állapotodnak!

A Csodálatos Állapot

A csodálatos állapot azt jelenti, amikor az ember a szeretet, hála, öröm, könnyedség, kreativitás, kiváncsiság, növekedés és elismerés érzéseiben időzik. Ez az az állapot, ahol a dolgokat kihívásként tapasztaljuk, és nem problémaként. Ebben az állapotban válik lehetővé számunkra, hogy szeressünk, növekedjünk, tanuljunk, alkossunk, megtapasztaljuk a boldogságot és felszabadítsuk a teljes potenciálunkat. Ebben az állapotban gyakrabban leszünk sikeresek.

A Szenvedés Állapota – A Stresszes Állapot 

Az elme szenvedő állapota azt jelenti, amikor stresszesnek, depressziósnak, túlterheltnek, frusztráltnak érzed magad és félelmet tapasztalsz. A stressz gyakran kapcsolódik a félelmeinkhez. Sokszor úgy érezzük magunkat, mintha csapdában lennénk vagy sarokba lennénk szorítva. Ez az állapot megakadályoz bennünket abban, hogy élvezzünk azokat a pillanatokat az  életünkben, amiket élveznünk kellene, mivel túl vagyunk terhelve a stresszes és a félelemmel teli érzelmeinkkel. Ez az állapot, amelyben bizonytalanságot tapasztalunk.

Nem mindegy, hogy milyen állapotból éljük és teremtjük az életünket: a csodálatos állapotból vagy a szenvedés (stresszes) állapotból. Amikor a belső állapotunkat képesek vagyunk átalakítani, akkor a belső állapotunk megváltozik és a csodálatos belső állapotból egy nagyszerű életet hozhatunk létre magunknak és a környezetünknek.

A kérdés az, hogy Te melyik állapotból szeretnéd élni az életed?

Gyere és tanuld meg azt, hogy hogyan élj stresszmentesen egy boldog életet!

2012 óta vagyok az Egység Egyetem (Oneness University) trénere, ami 2017-ben összeolvadt a One World Acedemy-vel. Így jött létre az O&O Akadémia, melynek alapítói, Krishnaji és Preethaji, hozták létre ezt a kurzust, akik sikeres üzletemberek, boldog pár és szülők, és mellette nagyszerű spirituális vezetők. Hiteles tanítói annak, hogy minden lehetséges, ha a megfelelő tudás és az eszközök a rendelkezésünkre állnak. Ezt a kurzust azért alkották meg, hogy segítsenek, hogy segítsenek az embereknek legyőzni a legnagyobb problémát az jelenlegi életükben: A STRESSZT.

Manapság már majdnem mindenki érzi ezt. Már a gyermekek is nyomás alatt vannak és szoronganak. A felnőttek pedig a felgyorsult világ hatására állandó rohanásban vannak és a napjuk nagyobb részét a stresszes állapotban töltik, ami hatással van összes életterületükre és a gyermekeik életére is. Elmulasztják az élet szép pillanatait, s ráadásul nem megfelelő mintát adnak tovább a következő generációnak.

Sok helyen olvasni, hogy hogyan meditáljunk, hogyan szabadulhatunk meg a stressztől, de valamiért mégis úgy érezzük, hogy nem tudjuk hosszútávon megteremteni a békés állapotunkat, és a külső körülmények nem támogatják ezt. Ez a csodálatos 2 napos kurzus betekintést ad a stresszes és a nem stresszes állapotba. Segít megérteni, hogy mi történik bennünk és hogyan tudjuk elérni, hogy legyőzzük a stresszt és fenntartsuk hosszútávon a békés (nem stresszes) állapotot az életünkben.

A kurzus gyermekeknek 12 éves kor felett ajánlott.

A STRESS DETOX KURZUSRÓL

Stress Detox magányszemélyeknek (2 napos) pozitív érzelmi állapot növekedés (245%) :

Utána (100%)
Előtte (29%)

Stress Detox magányszemélyeknek (2 napos) negatív érzelmi állapot csökkenés (100%) :

Utána (0 %)
Előtte (71%)

frissítés: 2020.03.19.


A Stress Detox kurzust az O&O Akadémia által képzett Egy Tudatosság Tréner tartja. Ez a kurzus egy 2 napos kurzus, amely egy ősi és holisztikus megközelítést ajánl a stressz feloldására. Szociológusok, pszichológusok, szülök, akadémikusok, tudósok – mind aggódnak az egyre növekedő stressz járványa miatt.

Az összes ezzel kapcsolatos statisztika bővelkedik a stressz sok féle megnyilvánulásában, mint a betegség, a depresszió, a gyenge teljesítmény és az öngyilkosság. Tudományosan számos leírás létezik a stressz veszélyeiről. De mi a helyzet a megoldással?

A Stress Detox kurzus az ősi megközelítés és az időtlen módszertan fenomenális kombinációja, hogy feloldjuk a stresszt a testedben, az elmédben és az érzelmeidben, valamint magában a tudatosságodban. Ez egy meditatív út, hogy méregtelenítsük magunkat a stressztől.

Ami nyilvánvaló, hogy mindenki szereti a Csodálatos Állapotot. Ez az az állapot, amelyben megtapasztaljuk örömet a családunkkal, barátainkkal és a szeretteinkkel együtt. Mindenki a Csodálatos Állapotban szeretne élni. De vannak különböző okok, amiért nem tesszük, igaz? Határidőink vannak, a gyerekeket kell fuvarozni, ott a házimunka, amit el kell végeznünk.. Aggódunk a munkánk biztonsága és albérletünk/hitelünk miatt. Vajon tényleg ezek az valós okai annak, hogy nem a Csodálatos Állapotban élünk? Tényleg szükséges aggódnunk? Lehetséges, hogy vannak határidők, elvisszünk a gyermeket az iskolában, elvégezzük a házimunkát, s mindez idő alatt a Csodálatos Állapotban vagyunk?
A világhírű spirituális vezetők szerint képesek vagyunk úgy élni, hogy lépést tartunk a felelősségeinkkel, miközben egy boldog létállapotban időzünk.

Vélemények

Vállalati Stress Detox Kurzus

Szeretné, ha munkavállalói stresszmentesen és produktívabban teljesítenének? Legyen MÁS, mint a többi munkáltató!