A TUDATOS SZÜLŐVÉ VÁLÁS MŰVÉSZETE

2 NAPOS KURZUS A BOLDOG GYERMEKEKÉRT!

Minden szülő vágya, hogy a gyermekét boldogságban nevelje fel, megadjon neki mindent, amire szüksége van, és hogy egy csodálatos élete legyen. Azonban a legtöbb szülő annyira elfoglalt a saját életével, a saját problémáival, az állandó rohanással, hogy nem is veszi észre, hogy teljesen tudattalanul neveli (programozza) a gyermekét egy olyan életre, amit lehetséges, hogy nem is szeretne neki.

Ez a kurzus egy olyan utazás, ahol ráébredsz arra, hogy mit jelent az igazi szülőség, a tudatos gyermeknevelés, ahol önmagad kivirágzásán keresztül képes leszel a gyermekedet szeretettel táplálni, gyakorlati útmutatásokat kapsz ahhoz, hogy az önismereti munkádat, hogyan tudod megfelelően alkalmazni  a gyermeknevelésben, hogy ezáltal EGY BAJNOK SZÜLŐ VÁLJON BELŐLED.

Mindannyian szeretnénk valami maradandót hagyni a világban. Akinek gyermeke van, bizonyára csodálatos jövőt szeretne a gyermekének, szeretné, ha a gyermeke boldog, sikeres, egészséges és beteljesedett legyen. Azonban nem vagyunk teljesen tudatában annak, hogy a gyermekünk sorsára, jövőjére milyen óriási hatással vagyunk! Nem csupán a gondoskodás, a megfelelő iskoláztatás, amit adunk a gyermeknek, hanem a gyermek egész életének az alakulása a szülők kezében van. Amíg az emberek nem tanulják meg, hogy hogyan hozhatnak létre boldog életet és nagyszerű gyermekkort a gyermekeiknek ezen a Földön, addig sajnos csak a saját meg nem oldott problémáikat, a meg nem oldott konfliktusaikat, boldogtalanságukat, szeretetlenségüket adják tovább a gyermekeik számára, s majd egy napon az ő gyermekeik is ezt adják tovább a következő generációnak.

Álljunk meg egy pillanatra! Tegyük fel magunknak a következő kérdést: TÉNYLEG EZT AKAROM A GYERMEKEMNEK? Ezt a küzdelmet, az állandó harcot önmagammal és a külvilággal? BIZTOS VAGYOK ABBAN, HOGY NEM EZT SZERETNÉD A GYERMEKEDNEK! Akkor viszont kérlek, hogy olvass tovább.

Amikor ránézünk az életünkre, látjuk, hogy rengeteg sérülést hoztunk a gyerekkorunkból. Tudatosan vagy tudat alatt, de a gyermekeinkkel ugyanúgy bánunk, mint ahogy velünk bántak a szüleink. Ha sok öröm volt a gyermekkorban, akkor pozitív mintákat, ha sok fájdalom, akkor negatív mintákat viszünk tovább az életünkben. A saját fogantatásunktól kezdve különböző lenyomatok, minták vannak, amik az életünket irányítják. Ahhoz, hogy igazán boldog életünk legyen, a szüleinkkel való kapcsolatnál kell kezdeni. Amikor mindezt felismerjük az életünkben, akkor vannak különböző módszerek arra, hogy begyógyítsuk a sebeinket és rendbe hozzuk a kapcsolatot a szüleinkkel. De mit tegyünk akkor, ha gyermeket szeretnénk, és nem szeretnénk, ha ugyanazokon a fájdalmakon és traumákon menne keresztül, amin nekünk kellett? Mit tegyünk, hogy megóvjuk a gyermeket a sérülésektől és a negatív mintáktól? Mit tegyünk, ha egy boldog életet szeretnénk neki szánni, amelyben sikeressé tud válni?

MEG KELL TANULNUNK A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETÉT. HOGYAN?

  • Készen kell állnunk a szülőségre, mielőtt gyermekünk lesz. Mielőtt orvos leszel, elsajátítod az orvostudományt, mielőtt mérnök leszel, megtanulod a mérnökséget, ugyanígy mielőtt szülővé válsz, meg kell tanulnod A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETÉT!
  • Megtanuljuk, hogy hogyan tervezzük meg a saját gyermekünket még a fogantatás előtt. Megtudjuk azt is, hogy hogyan hat a gyermek életére, ha nem tervezett gyermek, s később hogyan tudjuk ezt meggyógyítani.
  • Részletesen átvesszük, hogy a fogantatástól kezdve min megy keresztül az anyaméhben a gyermek, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy csodás tapasztalatai legyenek a 4 kosárban (fogantatástól a születés utáni első 6 óráig) és hogyan programozzunk számára egy gyögyörűséges életet.
  • Megkapod a segítséget ahhoz, hogy a gyermeked különböző növekedési fázisaiban milyen változások várhatók, és hogyan kezeld azokat (születés utáni első 6 órától 21 éves koráig), hogyan tudsz számára megfelelő mentális programokat, megfelelő kondícionáltságot, megfelelő megértést adni neki az életről, hogy szembe tudjon nézni az élettel, valamint sikeres és boldog legyen!
  • Ha már van gyermeked, de még nem volt ismert számodra ez a tudás, akkor is van lehetőséged a saját, és a gyermeked lenyomatait, mintáit gyógyítani. Ahogy Te részt veszel ezen a kurzuson, úgy gyógyulnak be a saját sebeid, és a gyermekednek okozott sérülések is, így a kurzus után már képes leszel egy boldogabb jövőt teremteni a gyermekednek, ami mindenszülő álma.

 

Szeretettel várunk a programra akkor is, ha van már gyermeked, akkor is, ha még csak tervezitek a babát, és akkor is, ha egyáltalán nem tervezel gyermeket, hiszen akkor is segítheted a környezetben élő szülőket és gyermekeket ezzel a tudással. 

Ez a kurzus egy csodálatos ajándék a világnak, melyet az indiai Egység Egyeteme (most már O&O Academy) tett elérhetővé, azzal a céllal, hogy egy boldogabb, harmonikusabb, egy teljesen új világot teremtsen, mely a szereteten és az együttérzésen alapszik. A program nem tartozik egyetlen valláshoz sem. A kurzust kizárólag az Egység Egyetem által képzett Haladó Egység Trénerek vezethetik. A 2 napos kurzus mindenki számára nyitott. Ez egy elméleti kurzus, ahol az elméleti tudás mellett indiai módszerekkel tapasztalhatod meg a tanultakat. Az indiai Egység Egyetem egy spirituális iskola, aminek egyetlen fókusza, hogy boldog emberi lényeket hozzon létre a Földön, ami által boldog családok keletkeznek, s ami által egy boldogabb emberiség élhet a Földön. 

 

A 2 nap tananyaga az indiai Jeevashram Iskola alapjára épül, melyben Anandagiri és Samadarshini – az O&O Academy és One Word Academy tanárai – is felnőttek.

Vélemények