TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Minden tízmilliószoros napon különleges programsorozattal készülünk a közösség részére, ahol helyet kapnak olyan programok Indiából és speciális meditációk, melyeket év közben nincs alkalmunk megtartani.

Programok

Bőség Kurzus – Kurzus Indiából*

Az Univerzum maga a bőség. A program során tanításokat veszünk át a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkat, hogyan segítjük a saját jólétünkkel a társadalom jólétét is, a melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják. Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy hol lehetünk elakadva akkor, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Egészség Kurzus – Kurzus Indiából*

A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása, hogy a lehető legjobb állapotba kerülj. Amikor egészséges a testünk, csak akkor tapasztalhatjuk meg igazán az életet, a beteljesült létállapotot. A program során tanításokat veszünk át az egészségről: melyek azok az életterületeink, amelyek miatt megbetegszünk, ráláthatunk arra is, hogy milyen valódi okok rejtőznek a betegségeink mögött. Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy miért betegszik meg a testünk, és hogyan és mit tegyünk a gyógyulásunkért (nem csak a külvilágunkban).

Visszatérés Önmagunkhoz – Egységben Élni program**

Amíg nem oldjuk meg a bennünk lévő érzelmi tölteteket, a múltból hozott negatív és fájdalmas beidegződéseket, addig nem lehetünk szabadok. Ezen a programon visszatérünk az igazi lényünkhöz, és lebontjuk magunk körül azokat a gátakat, amik miatt nem tudtunk önmagunkhoz szeretettel és elfogadással kapcsolódni. Amikor szeretettel átöleljük önmagunkat, akkor a világ is átölel bennünket és úgy érezzük, hogy az egész Univerzum támogat minket.

A Beteljesedett Párkapcsolat – Egységben Élni program**

Ezen a programon megnézzük azt, hogy tudatalatti szinten mi minden halmozódott fel bennünk (testi, érzelmi és mentális szinten), és ez milyen hatással van a másik emberhez történő kapcsolódásunkra. Ezen az estén csak magunkkal foglalkozunk, gyógyítjuk mindazt, ami megsérült bennünk az elmúlt évek és évtizedek során. Amikor az ember úgy dönt, hogy egy hosszan tartó és szeretetteljes párkapcsolatban szeretne élni, akkor nagyon sok önmunkára van szükség ahhoz, hogy meggyógyítsa önmagát, s ez teljesen természetes módon fog elvezetni ahhoz a kapcsolathoz, amit igazán szeretne.

Maha Ganapati Yantra – Gyakorlat Indiából*

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, melyekkel mindennap szembe találod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb.
Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amely életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Kapcsolatok Kurzus- Kurzus Indiából*

Az életünkben lévő nagyon sok probléma a kapcsolatainkból jön, lehet ez bármelyik kapcsolat az életünkben. Mindegyik kapcsolat egy tükör. A külvilág pedig a belvilág kivetülése. Azonban, legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani a problémáinkat, s nem is járunk sikerrel. A program célja, hogy helyrehozzuk ezeket a kapcsolatokat (akár csak egy kapcsolatra fókuszálva is). Tanításokat veszünk át önmagunkról, megtudjuk, hogy mik akadályoznak bennünket abban, hogy kapcsolódjunk a másik emberhez, és hogyan tudunk közelebb kerülni szeretteinkhez, barátainkhoz.

Forrással Való Kötelék Kurzus – Kurzus Indiából*

Egész életünkben azt szeretnénk, ha valaki segítene nekünk. Valaki, aki mindig ott van mellettünk, ha szükségünk van rá. A programon tanításokat veszünk át a Kollektív Tudatosságról, Forrásról, Istenről (akárhogy hívjuk), és megnézzük azokat a fontos tényezőket az életünkben, melyek akadályoznak bennünket a kapcsolódásban. Megtanuljuk, hogy hogyan hívd meg, és hogyan kommunikálj a saját Forrásoddal, az Isteni Jelenléteddel, a Te Legjobb Barátoddal, és hogyan kérj tőle segítséget a hétköznapokban.

*Az Indiai kurzusokra történő beavatást Indiában kaptam a tréneri, illetve a haladó tréneri kurzusaim során. Azokat a kurzusokat csak és kizárólag olyan személyek tarthatják, akik rendelkeznek a programok tartásához szükséges beavatással. A beavatás nélküli programok negatív hatással vannak a résztvevőkre és az előadókra is egyaránt, ezért javaslom, hogy mielőtt megkeresel egy trénert vagy segítőt, bizonyosodj meg róla, hogy meg van-e az engedélye az adott program tartására.

**Az Egységben Élni Programok: a Beteljesedett Párkapcsolat és a Visszatérés Önmagunkhoz folyamatok szerzője és tulajdonosa Gálik Klára (a továbbiakban: Tulajdonos). A www.galikklara.com weboldalon található szövegrész, tartalom, anyag, illetve a tulajdonos kizárólagos szellemi terméke, tulajdona, azok szerzői jogvédelem alatt állnak. A tulajdonos fenntart minden, a dokumentum bármely részeinek bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot, figyelemmel a nemzetközi és magyar jogszabályi rendelkezésekre. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a tartalom egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) feldolgozása(beleértve a módosítást is), és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, kereskedelmi forgalomba hozatala.