Szabó Pólika

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. Nekem nem az életemmel voltak problémáim, azzal minden rendben volt. Párkapcsolat, család, hivatás, karrier – nekem mindez meg volt/van.
Viszont belülről nagyon rosszul éreztem magam, szinte folyamatosan. Nem szerettem senkit igazán és úgy éreztem, hogy engem sem szeretnek. Folyton haragudtam valakire, bosszankodtam, képes voltam igen régi dolgok miatt is haragudni és bosszút is állni. A múlton bánkódtam vagy a jövőtől rettegtem. Úgy éreztem, hogy mindenki fenyeget és rosszat akar nekem. Borzalmas volt, mintha belül fekete lettem volna.

Aztán elmentem a Kapcsolatok Program-sorozatra és rögtön az első alkalommal belecsaptak a legfájóbb pontomba, az Apukámmal való kapcsolatba. Hát végig sírtam a 3 órát kvázi. Nagyon megrázó volt. Már annyit sírtam, hogy a szomszédom papírzsepijét is elhasználtam. De Ő nem sírt, úgyhogy nem volt gond. Viszont a végére annyira megkönnyebbültem, hogy azt el sem tudom mondani. Évtizedes megbántódásokat, lelkiismeret furdalásokat raktam le. Egyszerűen nem hittem volna el, ha mondják, hogy ez lehetséges. És következő héten folytatódott: a volt párkapcsolatom, Anyukám, az önmagunkkal való kapcsolat, a megszületésünk körüli történet, a gyerekünkkel való kapcsolat, mindez újabb és újabb csoda volt szó szerint hétről hétre.
Már nem csak elszenvedem az életem történéseit, hanem úgy érzem, hogy befolyásolhatom az életem, hogy van erőm befolyásolni. Nincs harag a szívembe, sőt, szó szerint egy ilyen állandó puha érzés van a szívem körül, amit fizikailag érzek.
Ami nagy különbség még, a hála. Valahogy nem voltam hálás semmiért, eszembe se jutott, hogy van ilyen érzés. De most annyira örülök mindennek. A családomnak, barátaimnak, munkatársaimnak, az egész világnak!
Nem lettem szent, nyilván még idegeskedem dolgokon, de már sokkal jobb, ahhoz képest, hogy milyen volt.
Minden kapcsolatom sokat javult. Kibékültem olyan rokonaimmal, akikkel évek óta nem beszéltem. Anyukámmal fantasztikus lett a kapcsolatunk! A gyerekeim azóta szeretnek, azelőtt csak az Apjuk létezett, én nem csinálhattam semmit velük, csak Apa, Apa! Most rajtam alszik el minden este a kislányom.
Sorolhatnám még a változásokat.
A módszer fantasztikus és nincs benne semmi “boszorkányság”. Légzés, zene, irányított meditáció.
A drága Klárit pedig Isten is erre a hivatásra teremtette, nagyon támogató a jelenléte, viszont teljesen tiszteletben tartja azt a távolságot, amit a programok alatti nagyon személyes felismerések megrázó volta igényel.

Vasas Krisztina

Hogy mit adott nekem a deeksha? Vagy mit nem adott más módszer? Több mint 10 éve van tele a könyvtáram agykontrolltól kezdve, a karrierépítésen át a jógáig mindenféle csodálatos könyvvel. Nagyon szépen működik is mindegyik, ideig-óráig. Aztán jön valami törés az ember életében, mert miért ne jönne… És azt veszi észre, hogy az utolsó dolog amire ilyenkor kíváncsi az a gondolkodj pozítívan mondat. Mert csak az a belső fájdalom marad, semmi más. Ez a másik dolog, amivel a deeksha kapcsán szembesültem először, hogy minden ember, kivétel nélkül, tele van ilyen fájdalmakkal. Ki hogyan menedzseli, takargatja, küzd vele, de senki nem mentes tőle. És itt jön el az a pont, ahol a deeksha minden más módszernél többet tud, és különbözik, legalábbis az én tapasztalásom szerint. Elkezd az ember nem fájdalomból cselekedni, és ez óriási dolog! Azért írtam, hogy az én tapasztalásom szerint, mert valóban, a való élet, valós helyzeteiben kiállta a próbát a módszer. Olyan élethelyzetekben ahol a régi énem akár fél évig ült volna egy problémán, egy fájdalmon, most legrosszabb esetben is, 24 órán belül más választ adok. Nem hiába mondják, hogy a deeksha, neurobiológiai változást okoz az agyban, mert más magyarázat erre nem is lehetne, egyszerűen nem ismerek magamra, jó értelemben. És persze az ember barátai, környezete is észreveszi, hogy valami változás van, valódi változás. Mert maguktól rászánják magukat, hogy eljöjjenek egy-egy programra. És azt hiszem ez a második legjobb dolog, amit a deekshától kaptam, az a jó érzés, hogy segíthetek rajtuk is ezáltal, olyan módszert ajánlva, amivel garantáltan előrébb fognak tartani az életükben, és rengeteg segítséget kaphatnak ők is, hogy egy olyan minőségű életet éljenek, amire mindig is vágytak. És elkezdhetném sorolni az összes csodaszámba menő történést, amit automatikusan hozott magával a deeksha az életembe. Mégsem teszem, azt ajánlom mindenki aki nyitott, próbálja ki, és aztán kis idő elteltével majd ezek az új, nyitott emberek, amilyen én is voltam 2 éve, lehet azt veszik észre, hogy ide szerkesztenek egy bemutatkozó szöveget:)

Tóth Attila

Hosszú spirituális útkeresés – agykontroll, családállítás és sok más minden – után találkoztam a Deeksha-val 2013 elején, egy 7 alkalmas csakratisztítási gyakorlat-sorozaton. Neki köszönhetően sikerült számomra hatalmas gyerekkori sérelmeket, fájdalmakat végre magam mögött hagynom, és a sok (néha szenvedéssel járó) tisztulás révén, mindössze néhány év leforgása alatt egy olyan életet tudtam magamnak teremteni amit előtte mindig szerettem volna. A Deeksha képes volt számomra egy olyan életfelfogást és szemléletmódot is biztosítani, aminek segítségével csökkenteni tudom az életemben elkerülhetetlenül részt vevő fájdalmat és szenvedést. Segítségével képes voltam meglátni azokat a jeleket az életemben, amik segítettek emberi kapcsolataim, munkám rendbetételében. Számomra hihetetlen módon rövidesen párkapcsolatom is lett, ezzel egy több mint tíz éves kereséssel, önsajnálattal, szomorúsággal teli időszaknak lett mindörökké vége. Csodálatos volt látni a Deeksha tanításait, az isteni jelenlétet, a megfelelő időben történő “véletleneket” az életemben. Én a saját tapasztalataim alapján mindenkinek bátran ajánlanám, aki valamilyen módon megrekedt az életében, és szeretne tovább lépni, ez egy nagyszerű módszer saját magunk megismerésére, elfogadására, fejlesztésére, és ezáltal egy sokkal boldogabb és teljesebb élet elérésére.

Szabó Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Pál Kriszti

Mit adott nekem a kapcsolatok programsorozat? Mit adott nekem a deeksha?

Egy teljesen új szemléletmódot, csodákat, barátokat, anyagi bőséget, jobb kapcsolatot a családommal, tiszta érzéseket, gondolatokat a jövőre nézve. 2017 végén megszületett bennem egy vágy, hogy találjak egy olyan módszert, ami kimozdít a holtpontomtól, kértem Istent imában, hozzon elém egy lehetőséget. A Deekhsa előtt jó pár módszerrel csiszoltam személyiségem, amiért igen hálás vagyok, sokat adtak nekem, mégis vágytam valamire, ami gyorsabb és erőteljesebb eredményeket hoz az életembe. 2018 januárjában a facebook oldalon megláttam egy cikket, ami megragadta a figyelmem, lázba jöttem, és elmentem az akkor induló kapcsolatok programokra. Az első este olyan szintű katarzist éltem meg, hogy azt mondtam, ott a helyem és azóta is számos előadáson, tanfolyamon, programon vettem részt Klári vezetésével. 2018 áprilisában áldásadó lettem, ( ami csodás élmény – megtapasztalás, fejlődés volt, köszönöm ) egy csodálatos csapat tagjaként, segítőként segíthetem ma a közösséget. Az életem egy év alatt nagyot változott. 2018 nyarán felmondtam, és önálló munkába kezdtem ahol most  jól érzem magam, szabadon, kreatívan dolgozhatok és a jövedelmem magasan túlszárnyalta az elképzelésem. Magabiztosabbá, céltudatosabbá, erősebbé váltam, felismertem az életemért én vagyok a felelős, a kudarcaimért senkit nem hibáztathatok. 2018 januárjában egy dekoncentrált, önbizalomhiánytól szenvedő, kaotikus élettel kezdtem az évet, (a jövő kép kurzuson), családommal nem volt a legjobb a viszonyom akkoriban, barátaimtól elfordultam, -ők is tőlem- nem voltam jó társaság, magányos voltam, ami így utólag azt mondom rendjén is volt, és kellett a tisztánlátáshoz, tisztuláshoz. Párkapcsolatom akkor nem volt igazi,- igaz ma sincs, de legalább eljutottam oda, hogy felismertem azért nincs, mert nem is akartam. Ma már megengedem magamnak azt, hogy legyen, és elhiszem biztonságos, ha kapcsolatban élek, így 2019-ben megérkezik majd tudom. Az életem romokban hevert, el kellett engednem mindent ami fontos volt, ami meghatározta az elmúlt 20 évemet. Az életem szinte nullára tettem, de így tiszta lappal indultam. Ma már tisztábbak a kapcsolataim, pénzügyi helyzetem rendben van és egyre jobbá válik, vannak céljaim, tiszták a gondolataim, magabiztossá váltam, eltudom hinni képes vagyok teljes életet élni, párkapcsolatban. Folyamatosan teszek ma is azért, hogy az életem még kiteljesedettebb és boldogabb legyen, újra végig csinálom a kapcsolatok programot, tervezek idén Indiába menni, hogy még több szép, jó áramoljon az életembe amivel boldogabbá tehetem a körülettem élőket és saját magam. Tervezek tanulni, fejlődni. A végeredmény a fontos amit elértem, mert az út során jöttek kihívások, néhányba majd beleroskadtam 2018-ban. Mindez a lelki fejlődés velejárója, ha nem lennének, akkor nem is lennék jó helyen, mert az új érkezését sok esetben rombolás előzi meg, és az bizony tud fájni, de akkor kell leginkább örülni, résen lenni, nem feladni és kitartani, mert a felhők  felett mindig süt a nap. Ahhoz, hogy megtudjon változni az élet, mi magunknak kell belülről változni, így tud a külvilágban is bekövetkezni a változás, van, hogy hamarabb, van, hogy később, nem szabad feladni. Meg kell engedni azt, hogy fájjon az ami éget belül, ami kihat az életünkre negatívan. Nem tudok elég hálás lenni Klárinak az állhatatos, kemény munkájáért, amivel kicsit ide hozta nekünk Indiát, lehetőséget adva nekünk a fejlődésre, szebb életre, csodákra az életünkben. Én nem hagyom abba a tanulást, fejlődést még élek itt a földön, mert csak akkor van értelme az életnek ha azt tudatosan élhetem békében!