Csoportos programok

Csoportos programokkal leginkább Budapesten és Debrecenben találkozhatsz. A csoportos programokon a Kapcsolatok programsorozat® programjait és az Indiából eredő tanításokat, tanfolyamokat, valamint az Egységben Élni folyamatokat (2 napos kurzusokat) értjük. Ezek olyan belső utazások, melyeknek átalakító ereje van és elindítja az egyént az önismeret útján, segít meggyógyítani a régi sebeket, valamint egy boldogabb és teljesebb élet felé vezet. A csoportban történő meditáció ereje abban rejlik, hogy amikor egy csoport ember együtt végez egy gyakorlatot egy cél érdekében, akkor annak az ereje MEGSOKSZOROZÓDIK. Ezért ajánljuk mindenkinek a csoportos programokat.

Aktuális programok

Vállalati kurzusok

Egy vállalat sikeressége a dolgozók és a vezetők belső állapotától függ. Amikor egy vállalat áldoz arra, hogy a munkatársainak a stressz-szintje lecsökkenjen és a belső állapotunk lecsendesedjen, akkor kreatívabbak, hatékonyabbak lesznek és ezzel egyenesen arányosan a cég mérhetően sikeresebbé és profitábilisabbá válik. A cégeknek szóló kurzusokat olyan emberek tapasztalatai alkották, mint az O&O Akadémia alapítói, Krishnaji és Preethaji, akik sikeres üzletemberek, szülők és spirituális vezetők, többek között Tony Robbins-nak, Lewis Howes-nak, Usher-nek és az óriási nemzetközi vállalatok vezetőinek.

Stressz detox

Online programok

Online meditációt javaslunk azoknak, akik szeretnének heti szinten együtt meditálni velünk vagy a fizikai távolság miatt nem tudják megoldani a személyes találkozást. Minden vasárnap este 8 órakor várunk szeretettel a Zoom alkalmazáson keresztül (www.zoom.us) az 949-321-0906 azonosító számon, hogy kapcsolódjunk és együtt emeljük a tudatosságunkat.

Zoom oldal

Egyéni konzultáció

Amennyiben szeretnéd, hogy a figyelem csak rajtad legyen és a Te személyes fejlődéseden, akkor erre az egyéni konzultációkon van lehetőséged. Egyéni konzultációra személyesen és online (Skype vagy Zoom) is lehetőséget biztosítunk és egy integrált terápián veszel részt, mely segít, hogy egy boldogabb emberré válj.

Kérj időpontot

Haladó programok

Amennyiben szeretnéd elmélyíteni az Egység Felébredés Kurzuson és a Stress Detox kurzuson megszerzett tudásodat és már áldásadó (deekshaadó) vagy, akkor van lehetőséged közösen gyakorolni, áldást adni, megismerni a hatha jógát, elmerülni a légzőgyakorlatokban és a meditációkban. Csoportos programokkal és különböző 1 vagy több napos elvonulásokon várunk sok szeretettel.

 

Programok áldásadóknak