Légzésterápiás egyéni konzultációval kapcsolatban Baralovics Ildikóhoz tudtok fordulni, akinek Klári átadta azt a tudást és 8 évnyi légzésterápiás tapasztalatot, amelynek segítségével tud benneteket fogadni.

ILDIKÓRÓL

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, az önismereti utamon egy párkapcsolati krízis indított el még 2011-ben. Az első módszer, amit megismertem, a Prána Nadi volt, aztán ezt még nagyon sok másik követte. Próbáltam megtalálni a válaszokat a kérdéseimre, mint pl. hogy miért nem találom a helyemet az általam választott családomban? Miért nem jó a kapcsolatom a közvetlen családtagjaimmal? Miért nem működnek a párkapcsolataim? Mi az élet értelme? Miért vagyunk itt, ezen a Föld nevű bolygón? Mi történik velünk a halálunk után és még folytathatnám a kérdéseim sorát, de igazából a válaszok akkor kezdtek megérkezni hozzám, amikor 2017-ben az egyik közösségi portálon szembe jött velem egy hirdetés, amely egy éppen akkor induló programsorozatról szólt és amely Gálik Klára nevéhez fűződött. Csatlakoztam Klári csapatához, részt vettem a programjain, elkezdtem hozzá egyéni konzultációkra járni és elindultam egy olyan úton, amely már nemcsak nekem segített abban, hogy a kérdéseimre megtaláljam a válaszaimat és hogy meggyógyítsam magamban az évek óta cipelt fájdalmakat, sérelmeket, hanem megnyitotta annak lehetőségét, hogy mindazt a tudást és tapasztalást, amire az utam kezdete óta szert tettem, azt másoknak is átadjam. Ennek érdekében 2018-ban és 2019-ben is jártam Indiában, ahol 2019-ben Stress Detox Tréneri képesítést szereztem, ezt követően pedig dr. Komin Vlagyimir Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetében (TPLI) iratkoztam be, ahol 2020-ban végeztem Légzéstrénerként. Klári csapatának aktív tagja vagyok, akivel közösen dolgozunk egy vízióért. A célom, hogy segítsek azoknak, akik keresik önmagukat, akik keresik a kérdéseikre a válaszokat, akik valahol megrekedtek az életükben és nem találják a kiutat. Hiszem, hogy a légzés segítségével felszínre tudjuk hozni a testből és meg tudjuk gyógyítani azokat a fájdalmakat, amelyek megakadályoznak bennünket abban, hogy egy örömteli, könnyed, élvezetes életet élhessünk, hisz nem azért vagyunk itt, hogy szenvedjünk, hanem hogy ÉLVEZZÜK AZ ÉLETÜNKET!

Klári 2023-tól nem vállal egyéni konzultációt légzésterápiával kapcsolatban.

MI A TRANSZLÉGZÉS – ENERGIALÉGZÉS?

Energialégzés, mint integrációs módszer

A konzultációk során energialégzést használunk, ami a rebirthing, a vivation és a holotróp légzéseket takarja. Ezt hívjuk Energy Breathing/Energialégzés módszernek.

Tudósok szerint az életünk 95%-át a tudatalatti elménk irányítja, melyhez normál tudatállapotban nem férünk hozzá. Hiába próbáljuk meg tudatosan a kezünkbe venni az életünket, sokszor érezhetjük azt, hogy kudarcot vallottunk. Ahhoz, hogy tartós, pozitív változást hozzunk létre az életünkben, a tudatalatti elmére kell hatást gyakorolni, integrálni az ott lévő információkat.

Az energialégzés segít az embernek egy változó tudatállapot eléréséhez. Ebben az állapotban az ember képes megtapasztalni, meglátni olyan információkat, amik az elme nem tudatos részében találhatók. Ezeket az információkat lehetőség van az energialégzéssel integrálni és feldolgozni.

Mi történik az energialégzés során?

Az energialégzés során képesek vagyunk megfigyelni, hogyan mozognak a gondolataink érzések formájában a testünkben, és azt is, hogy a testünkben zajló érzések honnan erednek. Az energialégzés folyamata során meg tudunk szabadulni attól a problémától, amelyek az érzelmi vagy fizikai fájdalmainkat okozzák.

Segít megtisztítani a testünket és a lelkünket az korábbi érzelmi traumáktól, blokkoktól, fájdalmaktól, amelyek régóta rombolják az életünket, amik miatt nem tudjuk megtapasztalni az életet úgy, ahogyan szeretnénk. A speciális légzéstechnika segít összpontosítani, megérteni a testi érzéseinket, pihentet és megtölt minket életerővel. Egy kiváló holisztikus, spirituális és öngyógyító módszer, mely segít megnyitni a szíved, illetve abban, hogy tudd elfogadni és szeretni önmagadat, így mások is tudjanak szeretni és elfogadni téged.

MIBEN TUD SEGÍTENI AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓ?

 • Kapcsolatok: Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat, feldolgozhatjuk a gyerekkori traumáidat, melyek akadályozzák a kapcsolódást önmagadhoz és embertársainkhoz.
 • Párkapcsolat: Meg tudjuk előzni és meg tudjuk oldani a párkapcsolati kríziseidet
 • Szexualitás: Fejleszteni tudjuk a szexualitásodat, fel tudjuk oldani az ezzel kapcsolatos problémáidat.
 • Újjászületés/magzatkori blokkok oldása: Újjászületési folyamaton keresztül az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat fel tudjuk dolgozni, s ezáltal egy teljesen új, pozitív élet megvalósítása lehetséges (Rebirthing légzéstechnika segítségével).
 • Kreativitás: Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat.
 • Pénz, bőség, siker: Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, feloldhatjuk a régi negatív hiedelemrendszereidet és létrehozhatunk új, pozitív hiedelemrendszert, amivel be tudod vonzani azt az életet, amit szeretnél.
 • Elmúlt életek: Ráláthatunk arra, hogy az elmúlt életek milyen hatással vannak a jelen élet akadá Ez az integrálás után már nem jelent problémát a jövőben.
 • Transzgenerációs problémák: Megoldhatjuk a generációs problémáidat, feloldjuk a régóta húzódó családi mintákat.
 • Kapcsolat a kollektív tudattal/Istennel: Kialakítjuk a kapcsolatot a Felsőbb Énnel, a Kollektív Tudattal, az Univerzális Intelligenciával.
 • Tanulás, fejlődés: Magasabb eredményeket érhetsz el a tanulásban, fejlődik a memóriád, az agy kapacitása növekedhet.
 • Öngyógyítás: Felerősítjük az ember különleges, mélyen a tudatalattiban rejtőző képességeit (tisztánlátás, öngyógyító, intuitív és üzleti képességek)

Kapcsolatok, párkapcsolat, szexualitás 

 • Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat
 • Meg tudjuk oldani vagy előzni a párkapcsolati kríziseidet
 • Fel tudjuk oldani a szexuális problémáik okait

Magzatkori, gyermekkori és transzgenerációs traumák oldása

 • Fel tudjuk dolgozni az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat 
 • Feloldhatjuk  a gyerekkori traumáidat,
 • Megszabadulhatsz a generációs problémádtól és  régóta húzódó családi mintáktól

Kreativitás, Pénz, Bőség

 • Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat
 • Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, átdolgozni a negatív hitrendszereidet
 • Bőséget hozhatsz létre életed minden területén

Öngyógyítás, egészségügyi problémák megoldása

 • Feloldjuk az elraktározódott érzelmi tölteteket és megtanulod kezelni az érzelmeidet
 • Megtalálhatod az okát és a megoldását az egészségügyi problémiádnak

JELENTKEZÉS: Ildikóhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy az info@galikklara.com címre küldött emaillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a légzésterápia érdekel és válaszként megküldjük Ildikó brossúráját.