Barion Pixel

Légzésterápiás egyéni konzultációval kapcsolatban Baralovics Ildikóhoz tudtok fordulni, akinek Klári átadta azt a tudást és 8 évnyi légzésterápiás tapasztalatot, amelynek segítségével tud benneteket fogadni.

ILDIKÓRÓL

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, az önismereti utamon egy párkapcsolati krízis indított el még 2011-ben. Az első módszer, amit megismertem, a Prána Nadi volt, aztán ezt még nagyon sok másik követte. Próbáltam megtalálni a válaszokat a kérdéseimre, mint pl. hogy miért nem találom a helyemet az általam választott családomban? Miért nem jó a kapcsolatom a közvetlen családtagjaimmal? Miért nem működnek a párkapcsolataim? Mi az élet értelme? Miért vagyunk itt, ezen a Föld nevű bolygón? Mi történik velünk a halálunk után és még folytathatnám a kérdéseim sorát, de igazából a válaszok akkor kezdtek megérkezni hozzám, amikor 2017-ben az egyik közösségi portálon szembe jött velem egy hirdetés, amely egy éppen akkor induló programsorozatról szólt és amely Gálik Klára nevéhez fűződött. Csatlakoztam Klári csapatához, részt vettem a programjain, elkezdtem hozzá egyéni konzultációkra járni és elindultam egy olyan úton, amely már nemcsak nekem segített abban, hogy a kérdéseimre megtaláljam a válaszaimat és hogy meggyógyítsam magamban az évek óta cipelt fájdalmakat, sérelmeket, hanem megnyitotta annak lehetőségét, hogy mindazt a tudást és tapasztalást, amire az utam kezdete óta szert tettem, azt másoknak is átadjam. Ennek érdekében 2018-ban és 2019-ben is jártam Indiában, ahol 2019-ben Stress Detox Tréneri képesítést szereztem, ezt követően pedig dr. Komin Vlagyimir Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetében (TPLI) iratkoztam be, ahol 2020-ban végeztem Légzéstrénerként. Klári csapatának aktív tagja vagyok, akivel közösen dolgozunk egy vízióért. A célom, hogy segítsek azoknak, akik keresik önmagukat, akik keresik a kérdéseikre a válaszokat, akik valahol megrekedtek az életükben és nem találják a kiutat. Hiszem, hogy a légzés segítségével felszínre tudjuk hozni a testből és meg tudjuk gyógyítani azokat a fájdalmakat, amelyek megakadályoznak bennünket abban, hogy egy örömteli, könnyed, élvezetes életet élhessünk, hisz nem azért vagyunk itt, hogy szenvedjünk, hanem hogy ÉLVEZZÜK AZ ÉLETÜNKET!

Klári 2023-tól nem vállal egyéni konzultációt légzésterápiával kapcsolatban.

MI A TRANSZLÉGZÉS – ENERGIALÉGZÉS?

Energialégzés, mint integrációs módszer

A konzultációk során energialégzést használunk, ami a rebirthing, a vivation és a holotróp légzéseket takarja. Ezt hívjuk Energy Breathing/Energialégzés módszernek.

Tudósok szerint az életünk 95%-át a tudatalatti elménk irányítja, melyhez normál tudatállapotban nem férünk hozzá. Hiába próbáljuk meg tudatosan a kezünkbe venni az életünket, sokszor érezhetjük azt, hogy kudarcot vallottunk. Ahhoz, hogy tartós, pozitív változást hozzunk létre az életünkben, a tudatalatti elmére kell hatást gyakorolni, integrálni az ott lévő információkat.

Az energialégzés segít az embernek egy változó tudatállapot eléréséhez. Ebben az állapotban az ember képes megtapasztalni, meglátni olyan információkat, amik az elme nem tudatos részében találhatók. Ezeket az információkat lehetőség van az energialégzéssel integrálni és feldolgozni.

Mi történik az energialégzés során?

Az energialégzés során képesek vagyunk megfigyelni, hogyan mozognak a gondolataink érzések formájában a testünkben, és azt is, hogy a testünkben zajló érzések honnan erednek. Az energialégzés folyamata során meg tudunk szabadulni attól a problémától, amelyek az érzelmi vagy fizikai fájdalmainkat okozzák.

Segít megtisztítani a testünket és a lelkünket az korábbi érzelmi traumáktól, blokkoktól, fájdalmaktól, amelyek régóta rombolják az életünket, amik miatt nem tudjuk megtapasztalni az életet úgy, ahogyan szeretnénk. A speciális légzéstechnika segít összpontosítani, megérteni a testi érzéseinket, pihentet és megtölt minket életerővel. Egy kiváló holisztikus, spirituális és öngyógyító módszer, mely segít megnyitni a szíved, illetve abban, hogy tudd elfogadni és szeretni önmagadat, így mások is tudjanak szeretni és elfogadni téged.

MIBEN TUD SEGÍTENI AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓ?

 • Kapcsolatok: Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat, feldolgozhatjuk a gyerekkori traumáidat, melyek akadályozzák a kapcsolódást önmagadhoz és embertársainkhoz.
 • Párkapcsolat: Meg tudjuk előzni és meg tudjuk oldani a párkapcsolati kríziseidet
 • Szexualitás: Fejleszteni tudjuk a szexualitásodat, fel tudjuk oldani az ezzel kapcsolatos problémáidat.
 • Újjászületés/magzatkori blokkok oldása: Újjászületési folyamaton keresztül az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat fel tudjuk dolgozni, s ezáltal egy teljesen új, pozitív élet megvalósítása lehetséges (Rebirthing légzéstechnika segítségével).
 • Kreativitás: Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat.
 • Pénz, bőség, siker: Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, feloldhatjuk a régi negatív hiedelemrendszereidet és létrehozhatunk új, pozitív hiedelemrendszert, amivel be tudod vonzani azt az életet, amit szeretnél.
 • Elmúlt életek: Ráláthatunk arra, hogy az elmúlt életek milyen hatással vannak a jelen élet akadá Ez az integrálás után már nem jelent problémát a jövőben.
 • Transzgenerációs problémák: Megoldhatjuk a generációs problémáidat, feloldjuk a régóta húzódó családi mintákat.
 • Kapcsolat a kollektív tudattal/Istennel: Kialakítjuk a kapcsolatot a Felsőbb Énnel, a Kollektív Tudattal, az Univerzális Intelligenciával.
 • Tanulás, fejlődés: Magasabb eredményeket érhetsz el a tanulásban, fejlődik a memóriád, az agy kapacitása növekedhet.
 • Öngyógyítás: Felerősítjük az ember különleges, mélyen a tudatalattiban rejtőző képességeit (tisztánlátás, öngyógyító, intuitív és üzleti képességek)

Kapcsolatok, párkapcsolat, szexualitás 

 • Rendbe tudjuk hozni a családi és emberi kapcsolataidat
 • Meg tudjuk oldani vagy előzni a párkapcsolati kríziseidet
 • Fel tudjuk oldani a szexuális problémáik okait

Magzatkori, gyermekkori és transzgenerációs traumák oldása

 • Fel tudjuk dolgozni az anyaméhben szerzett negatív tapasztalatokat 
 • Feloldhatjuk  a gyerekkori traumáidat,
 • Megszabadulhatsz a generációs problémádtól és  régóta húzódó családi mintáktól

Kreativitás, Pénz, Bőség

 • Fejleszteni tudjuk a kreativitásodat, hogy meg tudd valósítani önmagadat
 • Javítani tudjuk a pénzhez, bőséghez való viszonyodat, átdolgozni a negatív hitrendszereidet
 • Bőséget hozhatsz létre életed minden területén

Öngyógyítás, egészségügyi problémák megoldása

 • Feloldjuk az elraktározódott érzelmi tölteteket és megtanulod kezelni az érzelmeidet
 • Megtalálhatod az okát és a megoldását az egészségügyi problémiádnak

JELENTKEZÉS: Ildikóhoz jelentkezni a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt vagy a support@galikklara.com címre küldött emaillel tudsz. Az üzenetedbe írd bele, hogy a légzésterápia érdekel és válaszként megküldjük Ildikó brossúráját.

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”