Rólam

Mindig éreztem, hogy az élet sokkal több annál, hogy felkelünk reggel, elmegyünk dolgozni, hazajövünk, megfőzzük a vacsorát, megházasodunk, küzdünk az élet mindennapi problémáival, s egy napon, a sok nehézség után meghalunk. Sosem akartam így élni.

Valahogy belül mindig is éreztem, hogy van egy olyan élet, amit ÉRDEMES ÉLNI.

Elindultam hát az odafelé vezető úton 2005-ben, 2010-ben pedig meg is találtam a saját utam, melyről azóta sem tértem le.

Indiát a második otthonomnak tekintem, ahol a távoli családom tagjai élnek és ahol felfedeztem azt a Belső Forrást, ami azóta is minden nehézségen átsegít az életemben, és csodálatos szinkronicitásokkal teszi egyre boldogabbá az életem.

Racionális beállítású ember vagyok, de egy napon mégis úgy döntöttem, hogy hátrahagyva a pénzügyi területen lévő vezetői munkakörömet, elkezdjem a spirituális munkámat.

Az életemben eddig két mélypont volt, amin sikerült túljutnom a meditációs folyamatok, tudatosság és az Egység Áldás segítségével:

2009-től ügyfélszolgálat vezetőként dolgoztam egy biztosító társaságnál, és nem került el engem sem a menedzser-betegség, a kiégés. A hétfőtől vasárnapig tartó napi 12 óra munka hamar ráment az egészségemre. Több évig tartó súlyos alvás problémám volt, erős allergiám, amitől már levegőt is alig kaptam néha, jelentős túlsúly vagy éppen hirtelen fogyás a stressz miatt, mindez mellett pedig napi 1 doboz cigarettát szívtam el a rám nehezedő nyomás miatt. 2010-ben ilyen állapotban mentem el az első meditációs programra. Az életem innentől elkezdett pozitív irányt venni. 2012-ben elmentem Indiába, ahol ráébredtem arra, hogy ezt az életet nem tudom tovább élni és változtatnom kell. Ekkor lettem tréner, mely teljesen átformálta az életemet, az Egység Áldás hatására a több évig tartó álmatlanság 3 hét alatt teljesen elmúlt, a dohányzást abbahagytam az egyik napról a másikra, az allergiám is elmúlt, valamint azóta egészségesen és tudatosan élek.

A második mélypont 2015-ben kezdődött, amikor az idősebbik bátyámmal sorozatos tragédiák történtek, aztán hosszú fizikai és lelki szenvedés után 2016. március 30-án örökre lehunyta a szemét.  Ez volt életem legnehezebb pillanata, hiszen kicsi gyerekkorom óta rajongtam a testvéremért. Azt éreztem, hogy nincs ember, terapeuta, terápia, ami a fájdalmamon enyhíteni tudna, de mivel már meg volt a repülőjegyem Indiába, ezért belekapaszkodtam abba a módszerbe, amit évek óta tanulok és tanítok. Az igazat megvallva, fogalmam sem volt, hogy hogyan fogom túlélni. Az Indiában töltött 32 nap alatt azonban teljesen rábíztam magam a kinti szerzetesekre és az Egység Áldásra. Belementem minden folyamatba és engedtem, hogy fájjon a testvérem elvesztése. A gyász minden egyes periódusán átmentem 32 nap alatt! A kurzus végére az életem már soha többé nem volt a régi, ráébredtem arra, hogy mit jelent megbocsátani, elengedni és ezzel együtt kivirágzott a szívem. Azóta olyan szeretetet érzek, amire nincsenek szavak, s nem pazarlom az időmet arra, ami nem számít (harag, veszekedés, szenvedés). Hiszen amikor elhagyjuk ezt a világot, csak az számít, hogy mit adtunk az embereknek és a SZERETET.

Eldöntöttem, hogy szeretném segíteni az embereket, hogy felfedezzék a feltétel nélküli szeretetet önmagunkban, hogy boldogok legyenek.

A saját gyógyulásommal, fejlődésemmel kezdtem és amikor ráébredtem arra, hogy megtaláltam azt, amit mindig is kerestem, ezért kidolgoztam 2012-ben a Kapcsolatok Programsorozatot(r), hogy másoknak is segítsek, mely a saját személyes tapasztalataimon alapszik és velem együtt fejlődik folyamatosan. Ezt a programsorozatot 2016-ban védjegy oltalom alá helyeztem, hogy megtartsam a tisztaságát és a pozitív energiáját, így ezzel a programsorozattal más segítőknél nem találkozhatsz.

Fő célom, hogy megmutassam az embereknek a saját példámon keresztül, hogy amikor elindulunk befelé, felfedezni a bensőnket, feldolgozzuk a múltbeli fájdalmainkat, szembenézünk a félelmeinkkel, és alkalmazzuk a megfelelő eszközöket, akkor képesek leszünk egy boldog és teljes életet élni. Egy olyan életet, melyben az életünk nagyobb részét egy boldog állapotban töltjük és könnyedén szembenézünk az élet kihívásaival. Ekkor az egész élet egy áramlás lesz, és stresszmentesen, tudatosan tudjuk a saját utunkat felfedezni és a vágyainkat valóra váltani.

Nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?

Tanulmányaim

2012 – Egység Tréner – Oneness Trainer (India)
2014 – Haladó Egység Tréner – Advanced Oneness Trainer (India)
2014 – Bakalavr tudományos fokozatú légzés tréner (Magyarország)
2017 – Dúla (Magyarország)
2018 – Stress Detox Tréner (India)
2020 – Mindfulness és Meditációs Tanár – Mindfulness and Meditation Teacher (USA)

AZ EGYSÉGBEN ÉLNI MÓDSZER

Az eddigi tanulmányaim alapján kialakítottam egy egyedi módszertant, mely az Egységben Élni nevet viseli. Ez egy integrált módszer, mely magába foglalja azokat a technikákat, amelyek hatékonyan elősegítik az egyén boldog és kiteljesedett életét.

TANÁRAIM

Az évek során sok fantasztikus tanítótól tanulhattam. Ezek közül azokat szeretném kiemelni, akik az elmúlt 10 évben a legnagyobb pozitív hatást gyakorolták az életemre. 

Sri Amma Bhagavan és fiúk Krishnaji, valamint menyük Preethaji.

Általuk gyógyítottam meg önmagam, elindultam azon az úton ahol a saját gyógyulásom által másoknak is tudok segíteni. Megszabadulva a szenvedéstől, nap, mint nap tapasztalhatom a Csodálatos Állapot erejét az életemben.

Hallgasd meg az én történetem:

A Csodálatos Állapot

A csodálatos állapot azt jelenti, amikor az ember a szeretet, hála, öröm, könnyedség, kreativitás, kiváncsiság, növekedés és elismerés érzéseiben időzik. Ez az az állapot, ahol a dolgokat kihívásként tapasztaljuk, és nem problémaként. Ebben az állapotban válik lehetővé számunkra, hogy szeressünk, növekedjünk, tanuljunk, alkossunk, megtapasztaljuk a boldogságot és felszabadítsuk a teljes potenciálunkat. Ebben az állapotban gyakrabban leszünk sikeresek.

A Szenvedés Állapota – A Stresszes Állapot 

Az elme szenvedő állapota azt jelenti, amikor stresszesnek, depressziósnak, túlterheltnek, frusztráltnak érzed magad és félelmet tapasztalsz. A stressz gyakran kapcsolódik a félelmeinkhez. Sokszor úgy érezzük magunkat, mintha csapdában lennénk vagy sarokba szorítva. Ez az állapot megakadályoz bennünket abban, hogy élvezzünk azokat a pillanatokat az  életünkben, amiket élveznünk kellene, mivel túl vagyunk terhelve a stresszes és a félelemmel teli érzelmeinkkel. Ez az állapot, amelyben bizonytalanságot tapasztalunk.

Egység Áldás

Az Egység Áldás® egy energiaátadás, mely elindít minket a magasabb tudatossági szintek felé vezető úton. Ez a módszer nem tartozik egyetlen valláshoz sem, nem egy koncepció és nem kell megváltoztatni a meglévő hitet azért, hogy befogadjuk az áldásos hatását. A célja, hogy az egyén felébredjen a saját életének az igazságára, bármi legyen is az. Minden embert a saját fejlődésében segíti, függetlenül attól, hogy milyen érdeklődésű, spirituális, ezoterikus beállítású vagy sem. 

A spirituális ember az, aki boldog. Aki boldog, boldogságot ad másoknak, csak a boldogtalan ember ad szenvedést másoknak.

Tony Robbins is használja ezt a nagyszerű módszert a képzésein. A Netflixen megtalálható dokumentumfilmben (I am not your guru címmel) a képzése végén Egység Áldást kapnak a résztvevők.

Képek az O&O Alapítóival

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek.
A tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe és nem helyettesítik a pszichoterápiát vagy egyéb pszichoanalitikus módszereket.