Rólam

Inczédy Anna vagyok, úton járó. A 15 éve tartó önsimereti utamon sokat tanultam és tapasztaltam, tanfolyamokat végeztem, dolgoztam önmagamon. Szeretnék ezzel az úttal a hátam mögött segíteni mindazoknak, akik még csak most lépnek az önismeret és önfejlesztés útjára, vagy már róják egy ideje, de szeretnének valami vagy valaki újat kipróbálni. Hiszem, hogy ez egy út, amelynek soha nem lehet a végére érni, de meg lehet tanulni, hogyan élvezzük és irányítsuk ezt az utazást, amit életnek nevezünk. Szeretnék azzal, amit tapasztaltam és tanultam, segíteni a Ti utatok boldogabbá tételében. 

Klárihoz 2017 januárja óta járok rendszeresen. A Kapcsolatok programsorozatot már háromszor jártam teljesen végig, és most negyedjére is részt veszek, amikor csak tudok. Az embernek nem csak a testét, de a lelkét is folyamatosan karban kell tartania. Számomra a Kapcsolatok programsorozat az éves lelki takarítás.

Elvégeztem más programjait is Klárinak (Jövőkép kurzus, Egység Felébredés kurzus), áldásadó lettem,  részt vettem haladó elvonulásokon is. Egy ilyen elvonuláson döntöttem el, hogy én is szeretnék kimenni Indiába. 2018 nyarán ez meg is valósult, elvégeztem az O&O Akadémián az Egy Tudatosság Felébredés Kör első és második szintjét és harmadik szintjét. Ezen kívül részt vettem még a O&O Akadémia Forrás és Szinkronicitások kurzusán is. 

Légzésterapeutának Dr. Komin Vlagyimirnél tanultam. Egyéni és csoportos légzésterápiákat valamint újjászületéseket vezethetek. Az általa tanított technikát rendkívül hatékonynak és biztonságosnak tartom, segítségével hozzáférhetünk a bennünk rejlő mérhetetlen mennyiségű tapasztaláshoz és információhoz. Így tudunk ezután gyógyulni, oldódni, teremteni és boldogok lenni.