Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

BŐSÉG Kurzus Indiából – A Bőség-tudatosságért [ONLINE]

2020 május 25., 19:00 - 21:30 | 3000Ft-tól

BŐSÉG KURZUS/WEALTH DEEKSHA INDIÁBÓL

A Bőség-Tudatosságért

Ez a program a Kapcsolatok programsorozat: Bőséggel való kapcsolat programmal szorosan összefügg és kiegészíti azt. A PROGRAM MINDENKI SZÁMÁRA NYITOTT, nem szükséges előkőképzettség vagy a Kapcsolatok Programsorozaton lévő részvétel!

„Nincsen semmi baj a vágyaid beteljesítésével. Az a legkönnyebb módja a fejlődésnek, ha be tudod teljesíteni a vágyaidat. Azonban a fejlődésnek számos módja van. Meg is tagadhatod minden vágyadat és olyanná válhatsz, aki feladta mindenét. De az Egység több vágyat teljesít. A vágyaid megvalósítása a fejlődés legkönnyebb módja. A bőségteremtés egyáltalán nem rossz. A bőség megteremtése valójában mindenkinek segít. A bőségteremtés beteljesedéshez vezet. A beteljesedés átalakuláshoz vezet. Az átalakulás a Szabadsághoz vezet. A Szabadság a Felébredéshez vezet. A Felébredés pedig az Isten felismeréshez vezet. Ha tehát te a bőség megteremtésére fókuszálsz, akkor egy Spirituális Sadhanat (gyakorlatot) végzel éppen.” Sri Bhagavan, Egység Egyetem

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól. 

 A célunk, hogy minden ember boldog legyen, s bőségben éljen, hogy BETELJESÍTSE ÖNMAGÁT.

A program során tanításokat veszünk át Indiától a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkat, hogyan segítjük a saját jó létünkkel a társadalom jólétét is, melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják.

Miért gyere el?

Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy hol lehetünk elakadva akkor, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Ha szeretnél az anyagi helyzetedben elmozdulást, változást és emelkedést, akkor  vegyél részt ezen a programon. Az Indiában tanult, nagyon program és a különleges Egység Áldás/Deeksha fogadása lehetővé teszi a bőség tudatosságunk emelkedését, a jólét beáramlását az életünkbe, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és spirituális területen.

Ha épp nehéz helyzetben vagy, szeretnéd fellendíteni az anyagi helyzetedet, épp vállalkozást indítasz, szeretnéd megvalósítani a vágyaidat, vagy Indiába szeretnél menni, akkor várunk erre a nagyon erőteljes programra.

Ebben a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben különösen szükségünk van erre a tudásra és a BŐSÉG TUDATOSSÁGRA, hogy a mentális és lelki egyensúlyunk mellett az anyagi biztonságot is meg tudjuk teremteni magunknak. Ez nem csak a külvilágban történik, hanem a tudatosságunk is hat rá. A programon egy különleges BŐSÉG ÁLDÁSBAN lesz részre a részvevőknek, mely a Bőség Tudatosságunkat emeli.

Ezt a programot csak Indiában végzett Egység Tréner vezetheti. 

Fontos információ a kedvezményhez!

Kérjük, hogy csak akkor válaszd az Kedvezményes jegyet – Rászorulóknak, ha a jelenlegi gazdasági helyzetben elvesztetted a munkád vagy a veled egy háztartásban élő személy elvesztette az állását. Ez a 3000 Ft-os jegyár csak azoknak van, akik valóban rászorulnak. Amennyiben megteheted, hogy kifizesd az amúgy is kedvezményes árú Normál jegyet (5000 Ft helyett 4000 Ft), mert van állásod és az anyagiakban nem történt változás, , akkor kérjük, tedd meg. Ezt a lehetőséget a valóban rászorulóknak tettük elérhetővé.

Megbízunk Benned, hogy helyesen cselekszel, hiszen senki nem szeretne rossz karmát gyűjteni. Főleg ebben a témában (bőség) kiemelten fontos, hogy  JÓ KARMÁT halmozzuk, hogy támogassunk minket az Univerzum. 🙂

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online résztvevőktől a 2020.03.16-i Megbocsátás, elengedés után:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE!

FONTOS INFORMÁCIÓ! AKI MÁR ELŐZŐLEG, TEHÁT 2020. MÁRCIUS 16-IG RENDEZTE/KIFIZETTE BÁRMELYIK PROGRAMOT, NEM KELL ÚJRA JELENTKEZNIE, MERT ÉRVÉNYES A KORÁBBI JELENTKEZÉSE!

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

 

Részletek

Dátum:
2020 május 25.
Időpont:
19:00 - 21:30
Összeg:
3000Ft-tól

Helyszín

Otthonod