Loading Events
  • This event has passed.

Minden Events

[INGYENES] 21 napos Stressz Detox kihívás

2021 április 12., 06:00 - 2021 május 2., 22:00 | Ingyenes

21 NAPOS INGYENES STRESSZ DETOX KIHÍVÁS

Indulás: 2021.04.12.

Jelentkezési határidő: 2021.04.11.

RÉSZT VESZEK!

Nyomaszt a mindennapi feszültség?

ITT AZ IDEJE A STRESSZOLDÁSNAK!

Elhoztam a megoldást! CSATLAKOZZ és űzd ki a mindennapjaidból a feszültséget, találd meg a belső egyensúlyod. Élj ezzel az egyedülálló lehetőséggel!

 Már több mint EGY éve, hogy 

mindenkinek megváltozott az élete

Mindennapjainkba sajnos beékelte magát 5 romboló alapérzés*:

❌ SZORONGÁS,   ❌ KIMERÜLTSÉG,   ❌ FÉLELEM,  

❌ BIZONYTALANSÁG,   ❌ STRESSZ

Ezért alkottam meg ezt a 21 napos STRESSZ DETOX kihívást, hogy segítő kezet nyújtsak neked a mostani helyzetben!

Itt az idő, hogy magad mögött, hagyd ezeket a negatív érzéseket! Fejlődj, töltődj, ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban, én segítek

Hova fogsz eljutni a 21 nap után?

 

Felszabadultság, Kevesebb stressz, 

Pozitív szemlélet, Energizáltság 

Mire lesz szükséged?

Napi maximum 30 percre, amit csak magadra szánsz.

Egy kényelmes helyre, ahol csakis magadra koncentrálhatsz.

Csak ennyi!

És 21 nap múlva már érezni fogod a pozitív változást magadon!

Jól hangzik? Neked is sikerülhet! 

 Ne nyomd el magadban a negatív, rossz érzéseket, oldjuk fel együtt! 

Gyere, közösen megváltoztatjuk a fókuszt az életedben. Ugye nem sok a belső béke megteremtésért? Velünk tartasz?

CSATLAKOZOM!

(Ha már egyszer leiratkoztál a hírlevélről, és nem tudsz a honlapon keresztül regisztrálni, de szeretnél csatlakozni a kihíváshoz, ezen a linken megteheted: http://eepurl.com/hidMhL )

Csatlakozz hozzánk

  • Ha úgy érzed, szeretnél megkönnyebbülni, megszabadulni a szorongástól és a stressztől
  • Ha szeretnél megtanulni meditálni és beilleszteni a gyakorlatokat a mindennapjaidba .
  • Ha azt gondolod, hogy nem tudsz meditálni vagy negatív tapasztalatod volt eddig a meditációval kapcsolatban (ne aggódj, nagyon könnyen megtanulható) .
  • Ha szeretnéd a kezedbe venni az életed, felelősséget vállalni a belső állapotodért és szeretnél egy csodálatos életet létrehozni önmagadnak és a szeretteidnek.

Készen állsz rá?

A meditáció nem egy spirituális irányzat, hanem egy tudományosan bizonyított eszköz:
a stressz, a szorongás legyőzéséhez.

Segíti a teljes relaxációtamire a testnek, az elmének és lelkünknek is szüksége van, valamint a meditációk alkalmazásával képesek vagyunk megteremteni álmaink életét.

Tarts velem ezen a varázslatos utazáson!

Gálik Klára vagyok. Több, mint 15 éve vagyok a spirituális és önismereti úton. Az elmúlt évtizedben számos alkalommal megjártam Indiát és tanultam a világ legsikeresebb vezetőinek személyes mentoraitól. Az elmúlt 8 évben több, mint 2000 embernek segítettem a csoportos meditációimmal és az egyéni konzultációimmal. Ez idő alatt felismertem, hogy az embereknek szükségük van segítő támogatásra a mindennapokban. Kell egy kéz, ami segíti őket akkor is, amikor egy nehéz helyzettel találkoznak.

Ezért alkottam meg ezt a 21 napos kihívást, hogy segítő kezet nyújtsak neked is a mostani helyzetben!

Miért a meditáció a megoldás?

A napi meditáció feltölt energiával, segít megszabadulni a szorongástól és nyugtatja az idegrendszert. Amikor a stressz csökken, megnő az optimizmus, erősödik a memória és a fókusz, javul az alvásminőség, csökken a vérnyomás és így tovább.

Az egyik legnagyobb előnye a meditációnak, hogy segít abban, hogy az intuíció, a megérzések felerősödjenek. Lehalkul a belső zavaró párbeszéd a fejben és átadja a helyet az inspirációnak.
A meditáció hatására képes vagy megváltoztatni a belső állapotodat és az energiádat is. Amikor megváltoztatod a belső állapotod és az energiád, az egész világ egy jobb hellyé válik általad!

Miben lesz részed a 21 napban?

3 HÉT, 3 TANÍTÁS, 3 GYAKORLAT/nap, 1 hét = 1 téma, Összesen 21 nap

A kihívás alatt, olyan 3 meditációhoz kapsz ingyenes hozzáférést 3 hétig, amihez csak az Mindfulness Meditációk Mindennapra Album vásárlói és a Kapcsolatok Akadémia tagjai juthatnak hozzá!

Megtapasztalod a meditáció áldásos hatását és mindennapi szokássá válik a 21 nap után.
Heti videókkal segítek abban, hogyan haladj tovább és győzd le a nehézségeket a kihívás során
Zárt facebook csoportban támogatjátok egymást, mert együtt könnyebb!

ELSŐ HÉT: STRESSZ

Hétfőnként: ingyenes, online tanítás

Tanítás: A stresszről és annak a megszűntetéséről + meditáció

Hétfőtől vasárnapig: 3 Meditációs gyakorlat a Mindfulness Meditációk Mindennapra albumról (A kihíváshoz szükséges meditációk az albumról 21 napig ingyenesen elérhetők a résztvevők számára.)

MÁSODIK HÉT: FÉLELEM

Hétfőnként: ingyenes, online tanítás 

Tanítás: A félelemről és a feloldásáról + meditáció

Hétfőtől vasárnapig: 3 Meditációs gyakorlat a Mindfulness Meditációk Mindennapra albumról  (A kihíváshoz szükséges meditációk az albumról 21 napig ingyenesen elérhetők a résztvevők számára.)

HARMADIK HÉT: SZORONGÁS

Hétfőnként: ingyenes, online tanítás 

Tanítás: A szorongásról és annak a megszűntetéséről + meditáció

+ Ajándék: Minitréning

Hétfőtől vasárnapig: 3 Meditációs gyakorlat a Mindfulness Meditációk Mindennapra albumról(A kihíváshoz szükséges meditációk az albumról 21 napig ingyenesen elérhetők a résztvevők számára.)

Ne feledd! AJÁNDÉK INGYENES Minitréning azoknak akik végigcsinálják a 21 NAPOS KIHÍVÁST. Téma: HOGYAN ÉLJ STRESSZ NÉLKÜL A PANDÉMIA IDEJÉN

GYERE, MEDITÁLJUNK EGYÜTT 21 NAPIG!

A  3 hét során 3 fő negatív, visszatartó érzéstől fogunk megszabadulni:

  1. A Stressztől, 2. A Félelemtől, 3. A Szorongástól

Miért bízz magadban, hogy sikerülhet?

  1. Célirányos és megtervezett meditációkat gyakorolunk együtt 21 napon át. 
  2. 21 napon keresztül megtapasztalod a meditáció áldásos hatását és mindennapi szokássá válik a 21 nap után.
  3. Nem engedem el a kezed! Heti tréningekkel segítek abban, hogy hogyan haladj tovább és győzd le a nehézségeket a kihívás során. Amikor egy csoport egy célért meditál, a meditáció ereje, hatása megsokszorozódik!

+1 És ne feledd! Egy támogató zárt facebook csoportban leszel, ahol bátran felteheted a kérdéseid, megtapasztalod, hogy együtt könnyebb!

“Kell egy kéz, ami akkor segít, amikor egy megoldhatatlan, nehéz helyzettel találkozol.” /Gálik Klári/

Korábbi résztvevők VISSZAJELZÉSEI:

“Hétről hétre újabb eszközöket kaptam ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabban, boldogabban éljem az életem. Hálás köszönet érte! Már többször észreveszem az életem pozitív történéseit. Amikor stresszes helyzetbe kerülök egyre többször jut eszembe az elhatározás, hogy egy szép állapotban szeretném élni az éltem, és csinálom a „mély-légzést”.”

“Örömteli várakozással tekintettem a programsorozat elé, vágytam a tudás megszerzésére, mert már több kurzust elvégeztem Klárinál. Ha tudja az ember, hogy a stressz milyen fizikai változásokat eredményez, akkor törekedni fog az elkerülésére. A módszer működik, boldogabb, egészségesebb, és ezek által minőségibb élet lehetősége nyílik meg! Köszönöm, hogy részese lehettem!” /Kriszti/

“Valószínűleg amit korábban elérhetetlennek véltük a stresszoldás után, elérhetőbbnek fog tűnni. Ha az “attitűdünk” pozitív, a tények nem számítanak. Ne a célon, inkább magunkon dolgozzunk. 🙂

“Nagyon vártam a kurzust mivel igen stresszes állapotban voltam tele félelemmel, megbántottsággal és traumával.

A megbocsátás művészete nagy hatással volt rám. Felismertem, hogy magamnak kell megbocsátani magamat szeretni és nem engedi másoknak kizökkenteni a csodálatos állapotból. Erre volt már példa az elmúlt pár évben. Ha mégis úgy történik akkor igyekszem visszaállítani az egyensúlyt.

A meditációk gyakorlásával elérhető az az érzés amit a való életben kívánok megtapasztalni.

Ehhez megkaptam a kurzuson azokat az eszközöket amik a segítségemre vannak. ?”

“Köszönöm a tudáscsomagot, a csodás meditációkat, a zenéket! A légzéstechnikák nekem most újonnan beépültek a napjaimba. Úgy gondolom, minden helyzetre és minden szinten megkaptam a segítséget. Nagyon stresszes, izgatott állapotban kezdtem a programnak, ez mostanra teljesen elsimult Sokkal nyugodtabb, összeszedettebb, tudatosabb vagyok az energiám megosztásában, jobban tudok figyelni magamra, arra hogy mi esik jól, ezáltal jobban tudok másokra is figyelni, és reagálni a környezetemben történtekre.” /V.Krisztina/

Tarts velem ezen a varázslatos utazáson!

Gálik Klára vagyok. Több, mint 15 éve vagyok a spirituális és önismereti úton. Az elmúlt évtizedben számos alkalommal megjártam Indiát és tanultam a világ legsikeresebb vezetőinek személyes mentoraitól. Az elmúlt 8 évben több, mint 2500 embernek segítettem a csoportos meditációimmal és az egyéni konzultációimmal. Ez idő alatt felismertem, hogy az embereknek szükségük van segítő támogatásra a mindennapokban

 

A kihívás 2021.04.12-től 2021.05.03-ig tart. Bekapcsolódni legkésőbb 2021.04.11-én éjfélig lehetséges.

JÖVÖK!

(Ha már egyszer leiratkoztál a hírlevélről, és nem tudsz a honlapon keresztül regisztrálni, de szeretnél csatlakozni a kihíváshoz, ezen a linken megteheted: http://eepurl.com/hidMhL )

Details

Start:
2021 április 12., 06:00
End:
2021 május 2., 22:00
Cost:
Ingyenes