Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

BETELT! Kapcsolatok 9/2: Új Sors megteremtése – Újjászületés – 2. csoport

2020 augusztus 10., 18:00 - 22:30 | 4000Ft-tól

 

KAPCSOLATOK 9/2:
ÚJ SORS MEGTEREMTÉSE – 4 KOSÁR FOLYAMAT (ÚJJÁSZÜLETÉS) – 2. csoport

 Teremtsd egy új életet magadnak!

Nagyon fontos információ a programmal kapcsolatban:
Tekintettel arra, hogy a program létszáma korlátozott, ezért ‼️NEM LEHETSÉGES‼️ a dátumok módosítása/cserélése. Kérjük, arra gyere, amelyikre jelentkeztél, cserélni az időpontokat a fentiek miatt nem áll módunkban, hogy LEGYEN MINDENKINEK LEHETŐSÉGE RÉSZT VENNI. Köszönjük a megértéseteket!

 Sri Bhagavan azt mondja, hogy az életünk kontrollálva van egy program által. Ez a program tartalmazza azt, hogy mi történt az előző életeinkben, a fogantatás pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunk, amikor megszülettünk: természetesen születtünk-e vagy segítséggel, az első 6 órában megérintettek-e minket, vagy betettek-e inkubátorba. Azután az életünk első 6 éve, a korai gyermekkor következik. Ezek alkotják a programunkat. Ez a program kontrollálja az életünket, ez alakítja a pénzügyeinket, a sikereinket, az egészségünket, a kapcsolatainkat, a mindennapjainkat, az élethelyzeteinket, a döntéseinket, mindent az életünkben.

A 4 kosár időszaka 4 meghatározott időszak minden ember életében, amely a fogantatástól a születésünk utáni első 6 óráig. Az ebben az időszakokban ért különböző hatások, benyomások, különböző mintákat hoztak létre az életünkben, amelyek a mai napig kihatnak az életünk minden területére, s tudat alatt ezek a programok (negatív vagy pozitív) minták irányítják az életünket.

A 4 kosár időszakában a magzat nem védett a külvilágtól. A gyermek belül nem alszik, egy más, kiterjedt tudatállapotban van, mint egy jógi. A szeme zárva van, de megfigyel és magába szív mindent, ami körülötte történik. Amin az édesanya keresztülmegy, ő is ugyanazon a tapasztalásokon megy keresztül. Ha az édesanya ezen időszak alatt boldog, akkor a gyermek is boldog lesz, és az életük is könnyű lesz, ha az édesanya ezen időszak alatt nem boldog, akkor az negatív hatással lehet a gyermekre és az életükre is.

A 4 kosár időszakában kialakult problémák számos okra vezethetők vissza. Pár példa:

 1.   Amikor a szülők nem biztosak abban, hogy gyermeket szeretnének, és bizonytalanságot éreznek a gyermekkel kapcsolatban, akkor a gyermek bizonytalanságot alakít ki önmagával és a saját nemével kapcsolatban. Azoknál a gyermekeknél, akik esetében felmerült az abortálás, kialakulhat egy tudatalatti gyűlölet a szülőkkel szemben.
 2.  Amikor a szülők nem terveztek és egyáltalán nem akarnak gyermeket, akkor a gyermekben az egész élettel szemben ellenállás alakulhat ki.
 3.  A szülők más nemű gyermeket szerettek volna, mint, amilyen született, akkor felcserélődhetnek a nemi szerepek, gyakran homoszexualitás alakul ki, és nem tud normális párkapcsolatot kialakítani (férfi-női szerepek egyensúlytalansága), s folyamatosan megfelelési kényszert érez a szülei és a többi ember felé.
 4. A 4 kosár időszaka kihatással van a szexualitásunkra, pl. orgazmus problémák, energiavesztés, szeretkezés minősége, homoszexualitás, aszexualitás, stb.
 5. MúAmikor a szülők aggódnak a jövő miatt a gyermekvárás időszakában, akkor a gyermek lemásolja ezt a félelmet, és egész életében félni fog a jövőtől, az anyagi gondoktól, a szüléstől, az elhagyástól és egyéb nehézségtől az életben.

Ezen a programon a deeksha/egység áldás, a rebirthing (újjászületés) légzéstechnika, és egy nagyon különleges fizikai gyakorlat segítségével végigmegyünk a fogantatásunktól kezdve a születésünk utáni első 6 óráig (4 kosár) tartó időszakon. Megtapasztalva, átélve, feldolgozva mindazt, ami történt velünk ezen időszak alatt, így törölhetjük a romboló, ismétlődő és kényszerítő erejű negatív programokat az életünkben és egy új, pozitív, kreatív, magasabb tudatosságú és minőségű, Új Sorsot hozhatunk létre.

Fontos! Az utolsó program létszáma korlátozott (max 55 fő), ezért 2 alkalommal tartjuk meg ugyanazt a programot.

Kérlek, hogy csak az egyik dátumra jelentkezz, hogy a többieknek is legyen lehetőségük részt venni a programon. 

Időpont 1: 2020.08.10. (hétfő) 18:00 max. 22:30

A jelentkezés nyitott és van szabad hely!

Erre az időpontra a jelentkezést akkor nyitjuk meg, ha betelt ez az első 2020.08.03-i alkalom!

AKIK KORÁBBAN JELENKEZTEK – KIFIZETTÉK A PROGRAMOT:

Kérlek, hogy ismételjétek meg a jelentkezést és használjátok az sorsmegteremtese2020 kupont, mellyel ingyen tudtok regisztrálni. Aki már kifizette a programot, automatikusan hozzáadtuk a kuponhoz. 🙂

AKIK MOST JELENTKEZNEK:

Tekintettel arra, hogy csak előre fizetéssel lehet jelentkezni a programra – a korlátozott létszám miatt fizetési sorrendben tudjuk biztosítani a helyeket – kérjük, hogy a program árát 2010.08.03-ig átutalni/befizetni szíveskedjetek.

Jelentkezési határidő: 2020.08.03. (hétfő)

Jelentkezés menete:

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napjáig meg kell érkeznie)
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Fontos információ az ismétlői kedvezményhez!: Kérjük, hogy csak akkor válaszd az Ismétlői jegyet, ha minimum 9 különböző programon már legalább gyszer részt vettél a Kapcsolatok Programsorozatban, és a kettő, amit kihagytál a Testvérünkkel való kapcsolat és a Gyermekünkkel való kapcsolat gyógyítása. !

Ha ezt a programsorozatot kezdted el és most fejezed be, NEM VAGY MÉG ISMÉTLŐ, mert még nem ért véget. 🙂

Az ismétlői kedvezményeket minden alkalommal a jelenléti ívek alapján ellenőrizzük, így mennyiben tévesen választottad azt, a helyszínen rendezned kell a különbözetet. A megértésedet köszönjük

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Dátum:
2020 augusztus 10.
Időpont:
18:00 - 22:30
Összeg:
4000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Hunguest Hotel Platánus
Könyves Kálmán krt. 44.
Budapest, 1087 Magyarország
+ Google Térkép