Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[ONLINE] ÉDESANYA – Az Életünk Alapja 1. [AKADÉMIA ONLINE PROGRAM]

2021 március 27., 10:00 - 15:00 | 9990Ft-tól

SZÜLEINK: Édesanyával való kapcsolat

ÖRÖMMEL JELENTEM BE, HOGY ELINDULT A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA!

A Kapcsolatok Akadémiája egy olyan zártkörű tagsági rendszer, amelyben a Kapcsolatok Programsorozaton kívül számos lehetőséget kapsz az önismereti fejlődésre, a szíved kivirágzására, a tudatosságod emelésére, az életed BETELJESÍTÉSÉRE.

Az alábbiakban olvashatod a Kapcsolatok Akadémia MÁRCIUS HAVI tartalmát és élő programjait.

RÉSZLETEK AZ AKADÉMIÁRÓL

AZ ÉLETÜNK ALAPJAI: SZÜLEINK – ÉDESANYÁVAL ÉS A NŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT

Az MÁRCIUSI program tartalma:

1. ONLINE TANFOLYAM:  A MEGBOCSÁTÁS MŰVÉSZETE – Online tanfolyam (visszanézhető amig tag vagy)

A megbántódásainkat életünk kezdete óta hordozzuk magunkban, és senki nem tanította, hogy mihez kezdjük a sérelmeinkkel, csalódásainkkal, fájdalmainkkal. Ebben az 1 órás tanfolyamban szeretném megtanítani Neked, hogy miért létfontosságú megbocsátanunk, bármilyen dolgot is vétettek ellenünk és hogyan lehetséges ez a gyógyulási folyamat. A saját tapasztalataimon keresztül mutatom be, hogy minden lehetséges, ha eldöntjük, hogy a kezünkbe vesszük az életünk és nem hagyjuk, hogy a fájdalom irányítson bennünket.

2. ÉLŐ ONLINE ESEMÉNY  – 3 TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATTAL  

2021.03.27-ÉN, szombaton 10:00-18:00 óráig. Amennyiben ez a dátum nem jó Neked, de szeretnél jönni az Akadémiára, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com címen.

2.1. KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT 1/1: AZ ÉDESANYÁNKKAL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Az édesanyánk számunkra a nő az életünkben. Nőként azonosulunk vele vagy ellenállunk neki, de mindkét esetben ugyanazt teremtjük meg az életünkben, pedig néha pont az ellenkezőjét szeretnénk, de mivel ott van a tudatalatti érzelmi ellenállás vagy azonosulás, bármennyire próbálunk másképp viselkedni, kudarcot vallunk. Az előző generációk nem voltak olyan szerencsések, hogy annyi eszköz álljon a rendelkezésükre az öngyógyításra, mint napjainkban, ezért szükséges a gyógyulás útjára lépni, és így képesek vagyunk az előző generációkat is felszabadítani az érzelmi terhek, traumák alól, melyek átadódnak generációról generációra.

Minden elvásárást, amit a szüleink nem teljesítettek be számunkra, megjelenik a kapcsolatainkban. Ha ez édesanyával függ össze, akkor a nőkkel való kapcsolatban.

Nőként a saját nőiségünkre, női szerepünkre (energiánkra), az anyaságunkra, a nőkkel való kapcsolatunkra (barátnő, munkatárs, rokon, stb), és a lány gyermekünkre van hatással ez a kapcsolat az életünkben.

Férfiként szintén a nőkkel való kapcsolatban, a szerelmi életben léphetnek fel problémák, valamint a lánygyermekkel lehetségesek kapcsolódási proglémák, ha az édesanyánkkal való kapcsolatunk nem egészséges.

Mindkét nem esetében az egészségre és az életünkben felmerülő szükségtelen akadályokra van negatív hatással, ha ez a kapcsolat érzelmileg terhelt.

2.2. NŐI GENERÁCIÓKON ÁTÍVELŐ ÉRZELMI SÉRELMEK, TRAUMÁK OLDÁSA szertartással 

A minket megelőző 7 generáció élete, döntései, érzelmei, sérelmei, traumái hatással vannak az életünkre. Habár nincs tudomásunk arról, hogy mi történt velük, a történelemkönyvek segítségével megismerhetjük a múltbeli tragikus eseményeket, régimódi társadalmi szerepeket, szokásokat, elnyomásokat, amelyeknek minden bizonnyal érzelmi hatása volt a nőkre az előző hét generációban. Minden ami ott és akkor történt, minden ami ott és akkor nem került feldolgozásra, feloldásra, benne van a sejtjeidben és a tudatalattidban, mely erőteljesen befolyásolja az életedet. Ebben a program részben a nők által átélt érzelmi traumák felszabadítása történik egy indiai szertartás keretén belül, melyre Indiában kaptam a beavatást.

Nőként lehetséges, hogy megszűnik a szexuális vágy vagy negatív érzések kötődhetnek a szexualitáshOz, a házassághoz, a női szerepekhez.

Férfiként szintén lehetséges, hogy egy tudatalatti probléma jelenik meg a nőkkel való kapcsolatban, olyan helyzetekbe kerülhet a férfi, ahol újra ismétlődik a generációs női sérelem, és probléma adódik az egészséges párkapcsolat kialakításában is.

2.3. TEREMTÉS FELSŐFOKON

Ebben a programrészben megszabadulva a múlt sebeitől, érzelmi lenyomataitól megteremtjük azt a minőséget, amit szeretnénk a nőkkel való kapcsolatban, nőként önmagunkkal, férfiként az ellenkező nemmel. Egy pozitív programot ültetünk el melyet érzelmileg erőteljesen átélve beprogramoznunk az idegrenszerünkbe, hogy a transzformációs folyamat sikeres legyen.

3. 21 NAPOS MANIFESZTÁCIÓS KIHÍVÁS  

21 napon keresztül meditációs gyakorlatokkal rögzítjük az idegrendszerünkben a transzformáció eredményét.

Az első hónapban a 21 napos Manifesztációs Kihívást kapják a tagok, melyhez korlátlanul hozzáférnek, mivel a Mindfulness Meditációk Mindennapra albumhoz addig korlátlanul hozzáférnek, amíg aktív tagok a Kapcsolatok Akadémiájában. Nem baj, ha már elvégezted korábban a kihívást, ismétléssel válik valami szokássá, csináld újra!

GYÓGYÍTSD MEG A NŐKKEL VALÓ VISZONYODAT!

SZERETNÉK RÉSZT VENNI

MIÉRT KELL DOLGOZNI A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLATUNKON?

Minden kapcsolatunk alapja a szüleinkkel való kapcsolatunk, s ebben a kapcsolatokban vannak a legmélyebb sebeink, amelyek tudat alatt irányítják az összes kapcsolatunkat. Amikor ezek a kapcsolatok és a fájdalmaid meggyógyulnak, akkor végre elindulsz egy olyan élet felé, amelyben nem csak létezel, amelyben nem csak menedzseled a szenvedésedet, hanem tapasztalod az élet szépségét, az igazi szeretetet és boldogságot. Mert ez az életünk értelme!

A kapcsolataink közül a legfontosabb, a legjelentőségteljesebb: a szülőkkel való kapcsolat, függetlenül attól, hogy élnek-e még vagy sem. A szüleinkkel való kapcsolatunk meghatározza mindenki mással való kapcsolatunkat. A szülő bárkit jelenthet, aki a szívedben ezt a helyet elfoglalja, aki igazán betöltötte a szülő szerepét. A szüleiddel való kapcsolat kiemelkedően fontos!

Ezen a programon csak az édesanyánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, lelki sérüléseket, amelyeket az édesanyánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdve. Kioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, tudatalatti programokat, amelyek a mai napig hatással vannak nőként a nőiességünkre, a nőkkel való kapcsolatunkra (férfiak esetében is), nőként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az anyaságunkra, stb.

A édesanyánkkal való kapcsolatunk összefügg az életünkben felmerülő akadályokkal, és az egészségügyi problémáinkkal is. 

A program során ráláthatunk arra, hogy milyen csomagokat cipelünk magunkkal az édesanyánkhoz fűződő kapcsolatunkból, milyen sérüléseink, programjaink ismétlődnek az életünkben és visszük tovább a kapcsolatainkban, párkapcsolatainkban, a gyermekünkkel való kapcsolatunkban, stb., és a program segítségével feloldhatjuk ezeket a sérüléseket, akadályokat az életünkben.

Minden kapcsolatunkban (párkapcsolat, kollégák, a Forrással/Kollektív Tudatossággal, stb.) a szüleinkkel való kapcsolat tükröződik vissza, ezért kiemelt hangsúlyt kell fektetni ennek a kapcsolatnak (édesanya, édesapa) a meggyógyítására.

Miért fontos meggyógyítani ezt a kapcsolatot önmagunkban?

– Amikor az Édesanyánkkal való kapcsolatunkban diszharmónia, fájdalom, sérelem van, akkor:

– nőként problémáink lehetnek a nőiességünk megélésében,

– férfiként nehézségeink lehetnek a nőkkel való kapcsolatunkban

– a kislány gyermekünkkel való kapcsolatunkban nézeteltéréseink lehetnek

– nőként az anyaszerepben nem tudsz kiteljesedni,

– szükségtelen akadályok bukkanhatnak fel az életünkben (bármely területen),

– egészségügyi problémáink lehetnek, stb.

Ha szeretnéd az életedet hosszútávon a fenti problémák nélkül élni, akkor GYERE EL ÉS GYÓGYÍTSD MEG AZ EGYIK LEGFONTOSABB KAPCSOLATOT AZ ÉLETEDBEN!

JELENTKEZEM

DÁTUM: 2021. mácius 27. (szombat) 10:00-16:00 
(Hosszabb szünetekkel)

 A tagság ára 1 hónapra: 9.990 Ft (55.817 Ft helyett)

 A tagság ára 3 hónapra: 26.973 Ft (167.451 Ft helyett)

Helyszín: Otthonod, a zoom applikáción keresztül

Amire szükséged lesz: 

  • jó minőségű internetkapcsolatra,
  • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
  • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
  • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
  • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
  • papír zsebkendő, törölköző, víz 

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

A PROGRAM CSAK A KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJA TAGOKNAK ELÉRHETŐ, MELYRE A JELENTKEZÉS 2021.03.25-ÉN LEZÁRUL ÉS NEM LEHET A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN CSATLAKOZNI, csak akkor, ha erre ismét megnyitjuk a lehetőséget.

További információt kapni az Kapcsolatok Akadémiáról és jelentkezni az alábbi linken tudsz:

Kapcsolatok Akadémiája

SZERETNÉK TAG LENNI

Részletek

Dátum:
2021 március 27.
Időpont:
10:00 - 15:00
Összeg:
9990Ft-tól

Helyszín

Otthonod