Események betöltése

Minden Események

[ONLINE] TÍZMILLIÓSZOROS NAP: Élj önazonosan és fogadd el magad!

május 23., 18:30 - 22:30 | 7000Ft-tól

[ONLINE] TÍZMILLIÓSZOROS NAP: élj önazonosan és fogadd el magad!

Namaste Mindenkinek!

Szeretettel invitállak 2024. május 23-án (csütörtök) tartandó Tízmilliószoros napi programunkra, melynek témája:

FEDEZD FEL AZ IGAZI ÉNED – AZ AUTENTIKUS ÉNÜNK FELÉBRESZTÉSE 

Mit jelent autentikusnak lenni?

Autentikusnak lenni azt jelenti, hogy önazonosak vagyunk, nem mutatjuk magunkat másnak, nem várjuk kívülről az elismerést, hanem teljesen természetesen tisztában vagyunk a saját nagyszerű értékünkkel és minden szavunk, tettünk ezt tükrözi vissza.

A legtöbb ember álarcokat visel, mert azt gondolják, ha másnak vagy jobbnak mutatják magukat, megkapják a körülöttük lévő emberek, a külvilág szeretetét és elismerését. A probléma ezzel az, hogy elkezdünk embereknek szívességet tenni, nem húzunk egészséges határokat magunk köré, állandó szorongásban és félelemben élünk, hogy az emberek elhagynak majd, ha nem-et mondunk vagy önmagunk vagyunk. Egy idő után pedig elfáradunk, kiégünk és úgy érezzük, hogy az élet egy küzdelem. Tulajdonképpen a belső küzdelmünk válik a külső valósággá.

Sosem találkoztam még olyan emberrel, aki megfelelő módon szeretné és értékelné magát. Szomorú tény, hogy az emberek belsőleg mennyire bántják magukat és ezzel mennyit ártanak önmaguknak, a kapcsolataiknak, az élettapasztalatuknak. Itt az ideje megbékélni önmagunkkal. 

Ne akarj megváltozni, mert úgy vagy tökéletes, ahogy vagy! 

Egy egyedi ékszer vagy ebben az Univerzumban, és eljött az ideje, hogy tízmilliószoros erővel meggyógyítsd önmagad és mindazt, amit nem tudsz szeretettel átölelni magadban. 

Amikor békét kötünk önmagunkkal:

 • Ráébredünk, hogy mennyire értékesek vagyunk
 • Értékeljük a körülöttünk lévő embereket és dolgokat is
 • Óriási energia szabadul fel, amivel végre elindulhatunk a vágyott jövőnk felé
 • Egészségesek leszünk, hiszen természetesen tudni fogjuk, mi a jó nekünk
 • Meg tudjuk őrizni a belső békénket, mert az lesz a legfontosabb számunkra
 • Egészséges és szeretetteljes határokat húzunk az életünkben
 • A saját kívánságaink szerint élünk és azt tesszük, ami boldoggá tesz minket
 • Szabadnak és teljesnek érezzük magunkat
 • Az Univerzum még több szeretettel és boldogsággal ajándékoz meg, mert ezt a jelet sugározzuk magunkból

Miért érdemes részt venni ezen a programon?

Az Indiából hozott gyakorlatok és a TÍZMILLIÓSZOROS NAP EREJÉVEL gyorsabban manifesztálhatod (valóra válthatod) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. 

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Ez az esemény mindenki számára nyitott, azonban a Kapcsolatok Akadémia tagjai kedvezményesen vehetnek részt rajta. 

1. PROGRAM: ÚJ TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT

VISSZATÉRÉS AZ IGAZI ÖNMAGUNKHOZ

Az önmagunkkal való kapcsolatunk tükröződik vissza minden kapcsolatunkban az életünkben. Ahogyan önmagunkhoz kapcsolódunk, oly módon kapcsolódunk a világhoz is magunk körül.

A fogantatásunktól kezdve értek bennünket pozitív vagy negatív hatások, melynek következtében különböző döntésekre jutottunk önmagunkkal és az élettel kapcsolatban, melyek a mai napig ismétlődnek az életünkben, valamint a feldolgozatlan sérelmek negatív érzelmi töltetként raktározódtak el a testünkben és a tudatosságunkban. 

Amíg nem oldjuk meg a bennünk lévő érzelmi tölteteket, a múltból hozott negatív és fájdalmas beidegződéseket, addig nem lehetünk szabadok. Addig a múlt irányítja az életünket, s mint egy számítógépes program, újra és újra ugyanott találjuk magunkat, egy csalódott és fájdalmas helyzetben, amiből úgy látjuk, nincs kiút.

Találd meg önmagad, az igazi önvalódat, aki a mentális szennyeződések, sérelmek, feldolgozatlan érzelmek alatt bújik meg és felfedezésre vár.

A program ezen részén visszatérünk az igazi lényünkhöz, és lebontjuk magunk körül azokat a gátakat, amik miatt nem tudtunk önmagunkhoz szeretettel és elfogadással kapcsolódni.

Amikor szeretettel átöleljük önmagunkat, akkor a világ is átölel bennünket és úgy érezzük, az egész Univerzum támogat minket. 

A Jövőd a Te kezedben van, bármikor megváltoztathatod a Sorsod! Tarts velünk ezen a gyönyörűséges utazáson, hogy szabaddá válj a múltadtól és mindattól, ami nem Te vagy és legyen egy varázslatos jövőd!

Ez a program nem egyenlő a Kapcsolatok Programsorozat: Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása programmal, de annak egy tökéletes kiegészítése, mert más transzformatív folyamattal és más aspektusból gyógyítjuk önmagunkat.

2. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL

FÓKUSZBAN AZ AUTENTIKUS ÉNÜNK ÚTJÁBAN ÁLLÓ AKADÁLYOK FELOLDÁSA

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amikkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet az önmagaddal való kapcsolat, a szeretet, a párkapcsolat, a család, a kapcsolatok, a karrier, a siker, a pénzügyek, az egészség, stb. 

Lehetséges, hogy mindent megteszel azért, hogy szeretettel fordulj önmagadhoz, de mindig úgy érzed, valami akadályoz abban, hogy teljesen szabad légy a belső és külső konfliktusoktól, harcoktól, és nem tudod az életedet és a vágyaidat beteljesíteni. Bármi, ami akadályozza azt, hogy feltétel nélküli szeretettel és teljes elfogadással átöleld magad, ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

3. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON

FÓKUSZBAN AZ AUTENTIKUS ÉNÜNK FELÉBRESZTÉSE

A programon egy megemelt rezgésszinten a legújabb kutatások által is alátámasztott, erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. 

Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! Teremtsd meg azt az authentikus, önazonos énedet, amit büszkén vállalsz fel a külvilág előtt.

A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni. 

Ennek a különleges deekshának megvan az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen megteremtheted azt, amire vágysz, és az gyorsan megjelenhet az életedben is.

IDŐPONT:

2024. május 23. (csütörtök) 18:30-22:30

Jelentkezési határidő: 2024.05.22. (szerda) éjfél

HELYSZÍN:

ONLINE (egy általad választott nyugalmas hely) - zoom alkalmazáson keresztül

Amire szükséged lesz:

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  némítsd le magad végig
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz

Miért érdemes online részt venni a programokon?

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:

– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!

– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.

– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet elég es korábban fejezzük be.

– Biztonságos gyakorlatok otthoni környezetben.

– Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással. 

– Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

Visszajelzések a legutóbbi tízmilliószoros napi programok résztvevőitől:

“Megint imádtam, nagy erővel „csapott le”több felismerés…Hálás köszönet Mindenkinek! Namaste” Krisztina

“Hálásan köszönöm ezt a ma estét. Ma is sokat gyógyultam és most csodálatosan érzem magam. Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az útra.” Eszter

“Ma először voltam itt veletek, fantasztikus tapasztalás volt, köszönöm!” Mónika

“Nagy megkönnyebbülést érzek, köszönöm, fantasztikus volt!” Edit

“Le se tudom írni, nagyon felszabadult vagyok most, köszönöm ezt az estét, ismét fantasztikus volt.” Anett

“Ez a mai tapasztalás egy csoda volt, egy igaz áttörés, olyan mély tapasztalásom volt, hogy fizikailag is legyengültem, de nagyon jó volt átélni! Nagyon köszönöm a mai estét is!” Sándor

“Ez a transzformáció….húúúú..köszönöm!” Anikó

„Most nagyon stresszes, emberpróbáló időszakon van, ami már az egészségemet veszélyezteti. Nehezen kezelem, tolerálom. 😔 Nagy segítség volt ez most nekem. 😇” Ildikó

„Csodálatos fantasztikus és nagyon erőteljes volt. Csodálatosan érzem magam. Hálásan köszönöm!🙏❤️”  Anikó

A PROGRAM ÁRA:

Normál jeggyel: 10.000 Ft

Tagi jeggyel: 7.000 Ft

Kapcsolatok Akadémia Tagként 30% kedvezménnyel vehetsz részt a programsorozaton!

Kérlek, csak akkor válaszd a tagi jegyet, ha Kapcsolatok Akadémiája Tag vagy. Amennyiben az ellenőrzéskor azt látjuk, hogy nem vagy az, visszautaljuk az összeget és megkérünk, hogy vedd meg a Rád vonatkozó jegyet. Köszönjük a megértésedet!

A JELENTKEZÉS MENETE

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program előtti nap éjfélig meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a K&H fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját – MEGVÁLTOZOTT A SZÁMLASZÁMUNK, KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár
12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket. A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Dátum:
május 23.
Időpont:
18:30 - 22:30
Összeg:
7000Ft-tól

Helyszín

Otthonod