Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat: ÖNSZERETET FELSŐFOKON – Az Autentikus Énünk Felébresztése

2021 július 14., 18:30 - 22:30 | 5000Ft-tól

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZAT

JELENTKEZEM TAGI JEGGYEL*
JELENTKEZEM NORMÁL JEGGYEL
MEGVESZEM A PRÉMIUM JEGYET

ÖNSZERETET FELSŐFOKON –
AZ AUTENTIKUS ÉNÜNK FELÉBRESZTÉSE

Mit jelent autentikusnak lenni?

Autentikusnak lenni azt jelenti, hogy önazonosak vagyunk, nem mutatjuk magunkat másnak, nem várjuk kívülről az elismerést, hanem teljesen természetesen tisztában vagyunk a saját nagyszerű értékünkkel és minden szavunk, tettünk ezt tükrözi vissza.

A legtöbb ember álarcokat visel, mert azt gondolják, ha másnak vagy jobbnak mutatják magukat, megkapják a körülöttük lévő emberek, a külvilág szeretetét és elismerését. A probléma ezzel az, hogy elkezdünk embereknek szívességet tenni, nem húzunk egészséges határokat magunk köré, állandó szorongásban és félelemben élünk, hogy az emberek elhagynak majd, ha nem-et mondunk vagy önmagunk vagyunk. Egy idő után pedig elfáradunk, kiégünk és úgy érezzük, hogy az élet egy küzdelem. Tulajdonképpen a belső küzdelmünk válik a külső valósággá.

Sosem találkoztam még olyan emberrel, aki megfelelő módon szeretné és értékelné magát. Szomorú tény, hogy az emberek belsőleg mennyire bántják magukat és ezzel mennyit ártanak önmaguknak, a kapcsolataiknak, az élettapasztalatuknak. Itt az ideje megbékélni önmagunkkal. 

Ne akarj megváltozni, mert úgy vagy tökéletes, ahogy vagy! 

Egy egyedi ékszer vagy ebben az Univerzumban, és eljött az ideje, hogy tízmilliószoros erővel meggyógyítsd önmagad és mindazt, amit nem tudsz szeretettel átölelni magadban. 

Amikor békét kötünk önmagunkkal:
– Ráébredünk, hogy mennyire értékesek vagyunk
– Értékeljük a körülöttünk lévő embereket és dolgokat is
– Óriási energia szabadul fel, amivel végre elindulhatunk a vágyott jövőnk felé
– Egészségesek leszünk, hiszen természetesen tudni fogjuk, mi a jó nekünk
– Meg tudjuk őrizni a belső békénket, mert az lesz a legfontosabb számunkra
– Egészséges és szeretetteljes határokat húzunk az életünkben
– A saját kívánságaink szerint élünk és azt tesszük, ami boldoggá tesz minket
– Szabadnak és teljesnek érezzük magunkat
– Az Univerzum még több szeretettel és boldogsággal ajándékoz meg, mert ezt a jelet sugározzuk magunkból

 

Miért érdemes részt venni ezen a programon?

Az Indiából hozott gyakorlatok és a TÍZMILLIÓSZOROS NAP EREJÉVEL gyorsabban manifesztálhatod (valóra válthatod) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. 

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Ez az esemény mindenki számára nyitott, azonban a Kapcsolatok Akadémia tagjai kedvezményesen vehetnek részt rajta és már megkapták az elméleti tudást is a programhoz. Magán a programon most csak TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK lesznek, nincs elméleti oktatás, ezért különböző csomagokat állítottunk össze azok számára, akik nem tagok, viszont szeretnének bővebben is tanulni erről a témáról. A levél végén megtalálhatod, pontosan mit tartalmaznak az egyes csomagok. Olvasd el és dönts az igényeidnek megfelelően!

MEGVESZEM A TAGI JEGYET*
MEGVESZEM A NORMÁL JEGYET
MEGVESZEM A PRÉMIUM CSOMAGOT

1. PROGRAM: ÚJ TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT! 
VISSZATÉRÉS AZ IGAZI ÖNMAGUNKHOZ

 

Az önmagunkkal való kapcsolatunk tükröződik vissza minden kapcsolatunkban az életünkben. Ahogyan önmagunkhoz kapcsolódunk, oly módon kapcsolódunk a világhoz is magunk körül.

A fogantatásunktól kezdve értek bennünket pozitív vagy negatív hatások, melynek következtében különböző döntésekre jutottunk önmagunkkal és az élettel kapcsolatban, melyek a mai napig ismétlődnek az életünkben, valamint a feldolgozatlan sérelmek negatív érzelmi töltetként raktározódtak el a testünkben és a tudatosságunkban.

Amíg nem oldjuk fel a bennünk lévő érzelmi tölteteket, a múltból hozott negatív és fájdalmas beidegződéseket, addig nem lehetünk szabadok. Addig a múlt irányítja az életünket, s mint egy számítógépes program, újra és újra ugyanott találjuk magunkat, egy csalódott és fájdalmas helyzetben, amiből úgy látjuk, nincs kiút.

Találd meg önmagad, az igazi önvalódat, aki a mentális szennyeződések, sérelmek, feldolgozatlan érzelmek alatt bújik meg és felfedezésre vár.

A program ezen részén visszatérünk az igazi lényünkhöz, és lebontjuk magunk körül azokat a gátakat, amik miatt nem tudtunk önmagunkhoz szeretettel és elfogadással kapcsolódni.

Amikor szeretettel átöleljük önmagunkat, akkor a világ is átölel bennünket és úgy érezzük, az egész Univerzum támogat minket.

A Jövőd a Te kezedben van, bármikor megváltoztathatod a Sorsod! Tarts velünk ezen a gyönyörűséges utazáson, hogy szabaddá válj a múltadtól és mindattól, ami nem Te vagy és legyen egy varázslatos jövőd!

Ez a program nem egyenlő a Kapcsolatok Programsorozat: Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása programmal, de annak egy tökéletes kiegészítése, mert más transzformatív folyamattal és más aspektusból gyógyítjuk önmagunkat.

 

2. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL – FÓKUSZBAN AZ AUTENTIKUS ÉNÜNK ÚTJÁBAN ÁLLÓ AKADÁLYOK FELOLDÁSA

(Haladó Egység Tréner program)

 

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amelyekkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb. 

 Lehetséges, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog legyél, szeretetet tapasztalj, megbocsáss azoknak, akik megbántottak téged, de még mindig úgy érzed, valami akadályoz abban, hogy teljesen szabad légy a múlttól, és ezért nem tudod az életedet beteljesíteni. Bármi, ami akadályozza a szeretet felébresztését a szívedben és a tudatosságodban, így az életed teljességét, ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

 

3. PROGRAM:  TEREMTÉS FELSŐFOKON – AZ AUTENTIKUS ÉNÜNK FELÉBRESZTÉSE

A programon egy megemelt rezgésszinten a legújabb kutatások által is alátámasztott, erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának megvan az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

 

+ A PRÉMIUM CSOMAGHOZ: A PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA (ONLINE TANFOLYAM)

Miért végződik olyan sok párkapcsolat vagy házasság kudarccal? Mi az, ami miatt nem képesek a partnerek együtt boldogan élni? Ebben az 1 órás tanfolyamban felfedem, mi a legnagyobb oka annak, hogy a partnerek elfordulnak, elszigetelődnek egymástól a “mézeshetek” után és csalódottan vágnak bele új kapcsolatba. Ha nem tanuljuk meg, hogyan legyünk képesek egy hosszú távú kapcsolatot életben tartani, hiába keresünk másik kapcsolatot, sajnos azt is előbb vagy utóbb bukásra ítéljük. Ebben a tanfolyamban elárulom a MEGOLDÁST, hogy ez ne így legyen! Ha megfogadod a tanácsom, akkor ezt képes leszel megelőzni.

A kurzus témája:

 1. A kapcsolataink fontossága
 2. A boldogság felelőssége
 3. Mi a legnagyobb akadálya a boldog párkapcsolatnak
 4. A párkapcsolati nehézségek megoldása
 5. 4 titok, hogy hosszan tartó boldog párkapcsolatod legyen
 6. Kapcsolódás Meditáció
 7. Az indiai tanítóm üzenete
 8. Írásbeli feladatok, hogy tisztább képet kapj az életedről, párkapcsolatodról vagy annak hiányáról

Figyelem! A kurzust csomagban tudod megvásárolni kedvezményesen a tízmilliószoros napi programmal együtt.

Amennyiben a tanfolyammal együtt vásárolod meg a kurzust, akkor a jelentkezésed után max 5 nappal megkapod a kurzushoz szükséges kuponkódot, amivel 90 napig megnézheted és újra hallgathatod.

+ AJÁNDÉK MINDEN RÉSZTVEVŐNEK
(MELYET A PROGRAMON KAPNAK MEG)

DÁTUM: 2021. július 14. (szerda) 18:30-22:30

Helyszín: Otthonod, a zoom applikáción keresztül

CSOMAGOK ÉS ÁRAK:

1. KAPCSOLATOK AKADÉMIA – TAGI CSOMAG*

Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) – 5.000 Ft/fő
A Párkapcsolati Problémák Megoldása Online Tanfolyam – INGYENES, és amíg a tagságod tart, korlátlanul visszanézheted

*Csak a Kapcsolatok Akadémia tagoknak elérhető. Amennyiben úgy választod ezt az opciót, hogy nem fizettél elő a tagságra, akkor a befizetett összeget visszautaljuk a számodra, ezért kérjük, válassz az alábbi két opció közül!

MEGVESZEM A TAGI CSOMAGOT*

 

2. NORMÁL CSOMAG (nem tagoknak)

Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) – 6.000 Ft/fő
A Párkapcsolati Problémák Megoldása Online Tanfolyam egyelőre külön nem megvásárolható, csak a PRÉMIUM CSOMAGBAN elérhető.

MEGVESZEM A NORMÁL CSOMAGOT

 

3. PRÉMIUM CSOMAG (nem tagoknak)

Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) értéke 6000 Ft/fő
A Párkapcsolati Problémák Megoldása Online Tanfolyam – értéke 5990 Ft – visszanézhető 90 napig

A csomag ára 11.990 Ft helyett 9.990 Ft (2000 Ft kedvezménnyel!)

MEGVESZEM A PRÉMIUM CSOMAGOT

 

Amire szükséged lesz: 

-jó minőségű internetkapcsolatra,
– töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
– a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
– némítsd le magad a folyamat alatt végig,
– nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
– javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
– papír zsebkendő, törölköző, víz

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet elég és korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni környezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

A jelentkezés menete:

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM ELŐTTI NAPON 13 ÓRA – 2021.07.14-ÉN 13:00, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA.

KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 14:00-18:00 óra között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a K&H fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját MEGVÁLTOZOTT A SZÁMLASZÁMUNK, KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

MEGVESZEM A TAGI JEGYET*
MEGVESZEM A NORMÁL JEGYET

 

MEGVESZEM A PRÉMIUM JEGYET

Részletek

Dátum:
2021 július 14.
Időpont:
18:30 - 22:30
Összeg:
5000Ft-tól

Helyszín

Otthonod