Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Tízmilliószoros Napi Program – A Beteljesedett Párkapcsolat

2020 március 9., 18:00 - 22:30 | 5500Ft-tól

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZAT:

FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT 3 PROGRAMMAL 

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az előző tízmilliószoros párkapcsolati programokról, és én is éreztem, hogy rendkívül erősre sikerült ez a program. Mivel a Kapcsolatok Programsorozatban épp a párkapcsolati résznél fogunk tartani, ezért ezen a tízmilliószoros napon ismét a párkapcsolatot tesszük a fókuszba! Ha lemaradtál, bepótolhatod, ha részt vettél a múltkor, akkor pedig egy újabb réteget tisztíthatsz ki a párkapcsolatodat érintő tudatalatti programokból, sérelmekből, negatív hitrendszerekből. A legnagyobb pozitív eredmény érdekében a program előtt és után ajánlott részt venni a Kapcsolatok programsorozat programjain, tekintettel arra, hogy az első 5 programja az alapja ennek az életterületünknek.

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy egy BOLDOG és BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLATOD legyen, s TEREMTSD MEG MAGADNAK azt a minőséget ebben a kapcsolatban, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK – FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT 

Ha éppen keresed a párod, vagy már megtaláltad, de úgy érzed, hogy nehézségekkel nézel szembe, vagy szeretnéd a kapcsolatodat egy magasabb szintre emelni, akkor várunk szeretettel erre a nagyon erőteljes programra. 

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

1. Program: A Beteljesedett Párkapcsolat

Új meditáció, nem egyenlő egyik Kapcsolatok Programsorozat párkapcsolattal kapcsolatos programmal. Ez egy nagyszerű kiegészítése a Kapcsolatok Programsorozatnak.

A legtöbb ember szeretné megtalálni az párját a világban, egy társat, akivel megoszthatja az életét, az örömét, a szomorúságát, akivel együtt fejlődhet szeretetben és elfogadásban.

Lehetséges, hogy bár tisztán látjuk, hogy milyen kapcsolatot szeretnénk, valamiért mégsem azt tapasztaljuk az életünkben, a párkapcsolatunkban. Lehetséges azonban, hogy még meg sem fogalmaztuk tisztán, hogy mit jelent számunkra a beteljesült kapcsolat, csak a múlt negatív tapasztalatai alapján próbálunk egy jobb társat találni önmagunknak. Amíg a múltbeli kapcsolataink fájdalmai még bennünk élnek, mélyen, tudat alatt, addig lehetetlen számunkra egy hosszantartó, boldog párkapcsolatot létrehozni. 

Az életünkre, a párkapcsolatunkra rengeteg minden van hatással, amire nem is vagyunk tudatosak, csak azt érezzük, hogy ez a része az életünknek egy lehetetlen küldetéssé vált. A rossz hírem, hogy nincsen tökéletes párkapcsolat, de a jó hír az, hogy ez egy olyan létfontosságú kapcsolat, ami által még közelebb kerülünk önmagunkhoz, meggyógyíthatjuk önmagunkat, és így a párkapcsolatunkat is egy magasabb minőségbe tudjuk emelni.

Akár a párkeresés megy nehezen, akár a meglévő párkapcsolatodat szeretnéd egy magasabb minőségbe emelni, és úgy érzed, hogy szeretnél tenni azért, hogy ez a kapcsolat egy csodálatos tapasztalás legyen az életedben, akkor gyere el erre az új programra!

Ezen a programon megnézzük azt, hogy tudatalatti szinten mi minden halmozódott fel bennünk (testi, érzelmi és mentális szinten), és ez milyen hatással van a másik emberhez történő kapcsolódásunkra. Ezen az estén csak magunkkal foglalkozunk, gyógyítjuk mindazt, ami megsérült bennünk az elmúlt évek és évtizedek során. Amikor az ember úgy dönt, hogy egy hosszantartó és szeretetteljes párkapcsolatban szeretne élni, akkor nagyon sok önmunkára van szükség ahhoz, hogy meggyógyítsa önmagát, s ez teljesen természetes módon fog elvezetni ahhoz a kapcsolathoz, amit igazán szeretne.

 

2. Program: Akadályok Elhárítása Maha Ganapati Yantrával

FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amelyekkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb. 

Lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog párkapcsolatban élj, de mégis mindig jönnek különböző akadályok, amik miatt nem találod a megfelelő párkapcsolatot, vagy ha meg is találtad, nem tud beteljesedni. Bármi, ami akadályozza a párkapcsolatod beteljesedését, az ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

  

3. Program: Teremtés Felsőfokon

A programon egy Indiából hozott nagyon erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

A terem székekkel lesz berendezve.

Amit hozz magaddal: papír zsebkendő, víz 

(ha szeretnél lefeküdni a meditáció után, hozhatsz magaddal polifoam-ot és pokrócot is)

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA!

Jelentkezés menete:

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napjáig meg kell érkeznie)
  2. helyszínen készpénzben
  3. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

 

 

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
2020 március 9.
Időpont:
18:00 - 22:30
Összeg:
5500Ft-tól

Helyszín

Hunguest Hotel Platánus
Könyves Kálmán krt. 44.
Budapest, 1087 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Gálik Klára
View Szervező Website
Ár:

5 500 Ft

Elfogyott