KAPCSOLATOK 6:
GYERMEKÜNKKEL/GYERMEKEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Gyógyítsd meg a gyermeked!

Szeretnénk a gyermekeinknek a legjobbat adni, azonban ez sajnos nem mindig sikerül. A negatív mentális programok, az érzelmi tölteteink, vagy a generációs programok, vagy anyagi lehetőségeink miatt lehetséges, hogy fájdalmat okoztunk a gyermekünknek? Lehetséges, hogy mi is továbbadtuk azt az “örökséget”, amit a szüleinktől kaptunk? Ha szeretnéd, hogy a gyermekedben ezek a sérelmek, fájdalmak meggyógyuljanak és szeretnél megszabadulni ezektől a mintáktól, akkor tegyél egy óriási lépést érte szerdán és gyere el, gyógyítsd meg a kapcsolatodat a gyermekeddel. Ha nincs gyermeked, akkor dolgozhatsz egy hozzád közel álló gyermekkel való kapcsolatodon vagy a saját belső gyermekeddel.

Amennyiben szülők vagyunk, akkor az életünkben ez az a kapcsolat, amelyben folyamatosan azt kérdezzük magunktól: “A megfelelő dolgot tettem?” “Mit kellene tennem most?”, stb. Ez az a kapcsolat, amely rendkívüli örömet és rendkívüli fájdalmat is okozhat Neked.

Amikor ránézünk az életünkre a Kapcsolatok programsorozat alatt, meglátjuk, hogy rengeteg sérülést hoztunk a gyerekkorunkból. Tudatosan vagy tudat alatt, de a gyermekeinkkel ugyanúgy bánunk, mint ahogy velünk bántak a szüleink. Ha sok öröm volt a gyermekkorban, akkor pozitív mintákat, ha sok fájdalom, akkor negatív mintákat viszünk tovább az életünkben.

Ha már van gyermekünk és nem tudtuk neki megadni neki érzelmileg, anyagilag mindazt, amit szerettünk volna, vagy a kapcsolatunk nem felhőtlen, és ez miatt konfliktus van bennünk/köztünk, akkor a program segítségével feloldhatjuk a sérüléseket, a megbántódást, ami bennünk és gyermekünkben van. Tudatunk össze van kapcsolva gyermekünk tudatával, ezért a programon történő tisztulás automatikusan kihat gyermekünkre is, így kapcsolatunk javítását segítheti elő. (A program csak azoknak ajánlott, akiknek van már gyermekük.)

Ha szeretnél BAJNOK SZÜLŐ LENNI, akkor gyere el az április 28-29-én tartandó 2 napos kurzusra, és tanuld meg a SZÜLŐSÉG/NEVELÉS MŰVÉSZETÉT , hogy egy boldog gyermeket nevelj, sérülések nélkül.

Miért érdemes dolgozni a gyermekünkkel való kapcsolaton?

 • Tudat alatt ugyanazokat a mintákat adjuk át a gyermekeinknek, amiket mi is kaptunk gyermekkorunkban (ez lehet pozitív és negatív)
 • Nem csak a kinézetünket hagyjuk örökül a gyermekeinkre, hanem az érzelmeinket, a fájdalmainkat, a félelmeinket, stb.
 • Ha a szüleinkkel való kapcsolatunkban sérelmeket hordozunk, akkor előbb vagy utóbb ez a sérelem megjelenik a gyermekünkkel való kapcsolatunkban is,
 • Ha úgy érzed, hogy problémás a gyermek viselkedése vagy érzelmi trauma érte őt (akár az anyaméhben),
 • Ha szeretnéd, hogy a gyermeked később gyönyörű ajándékot adjon neked: a feltétel nélküli szeretetét.

Miért gyere el?

 • Mert ezen az erőteljes programon és a különleges folyamat segítségével feloldhatod a sérelmeket, fájdalmakat, konfliktusokat ebben a kapcsolatban,
 • Gyógyítjuk a gyermekedet és a hozzá fűződő kapcsolatodat, ezáltal a gyermekek kivirágoznak (tapasztalati úton igazolható)
 • Nagyszerű szülővé válsz, akik képes a gyermekét teljesen és feltétel nélkül szeretni és elfogadni,
 • Megismered a gyermeked és képes leszel támogatni őt, hogy beteljesítse a célját.
 • Egy szereteten, tiszteleten, biztonságon alapuló életet tudsz létrehozni a gyermeked számára és pozitív programokkal táplálni őt,
 • Ha Te boldog vagy, akkor a gyermeked is egy boldog emberi lénnyé cseperedik.

Gyere el és ismerd meg a gyermeked!

[/vc_row]