Loading Events
 • This event has passed.

Minden Events

EGÉSZSÉG Kurzus Indiából – Az Egészség Tudatosságért [ONLINE]

2020 május 11., 19:00 - 21:30 | 3000Ft-tól

ONLINE – EGÉSZSÉG KURZUS/AROGYA DEEKSHA INDIÁBÓL

 Az Egészség-Tudatosságért

Ez a program a Kapcsolatok programsorozat: Testünkkel való kapcsolat programmal szorosan összefügg és kiegészíti azt. A PROGRAM MINDENKI SZÁMÁRA NYITOTT, nem szükséges előkőképzettség vagy a Kapcsolatok Programsorozaton lévő részvétel!

Tudtad, hogy az emberi test képes 100-120 évig élni? Akkor miért vagyunk betegek? Te tényleg igazán szereted és elfogadod a tested? Boldog van vele és benne? Tudatos vagy az életmódod illetően? Tudatos vagy az érzelmeidet illetően? Te meddig és milyen minőségben szeretnéd élni az életedet? Gyere el és tegyél egy lépést a hosszú és boldog egészséges életedért és tanuld meg, hogy miképp tudsz test tudatosan élni. 

Ha egészségügyi problémáid vannak, és szeretnél meggyógyulni, vagy egy ismerősnek, családtagodnak van bármilyen betegsége, és szeretnél segíteni neki, vagy szeretnél nagyobb egészség tudatosságot, ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen, akkor ez a program Neked szól. 

Az Arogya jelentése: egészség. A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása, hogy a lehető legjobb állapotba kerülj. Amikor egészséges A testünk, akkor tapasztalhatjuk meg igazán az életet, a beteljesült létállapotot.

A program során tanításokat veszünk át Indiából az egészségről: melyek azok a kapcsolataink és azok az élet területek, amelyek miatt megbetegszünk, ráláthatunk arra, hogy milyen valódi okok rejtőznek a betegségeink mögött. Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy miért betegszik meg a testünk, és hogyan és mit tegyünk a gyógyulásunkért (nem csak a külvilágunkban).

A különleges Egység Áldás/Deeksha segítségével elindulhatunk egy nagyobb egészség tudatosság felé, így ennek következményeként rendeződhetnek a testi, lelki, és érzelmi egészségügyi problémáink.

A programot 3 különböző szándékkal tudod elvégezni:

 • Amennyiben egészségügyi problémád van, annak gyógyulására
 • Amennyiben egészséges vagy, maradj továbbra is egészséges
 • Bármelyik ismerősöd, családtagod gyógyulása érdekében

A programot csak Indiában avatott Egység Trénerek tarthatják.

Ebben a jelenlegi bizonytalan helyzetben különösen szükségünk van erre a tudásra és az EGÉSZSÉG TUDATOSSÁGRA, hogy a mentális és lelki egyensúlyunkat napi szinten meg tudjuk teremteni magunknak, mely erősíti az immunrendszerünket is. A programon egy különleges ÁLDÁSBAN lesz részre a részvevőknek, mely az Egészség Tudatosságunkat emeli.

Fontos információ a kedvezményhez!

Kérjük, hogy csak akkor válaszd az Kedvezményes jegyet – Rászorulóknak, ha a jelenlegi gazdasági helyzetben elvesztetted a munkád vagy a veled egy háztartásban élő személy elvesztette az állását. Ez a 3000 Ft-os jegyár csak azoknak van, akik valóban rászorulnak. Amennyiben megteheted, hogy kifizesd az amúgy is kedvezményes árú Normál jegyet (5000 Ft helyett 4000 Ft), mert van állásod és az anyagiakban nem történt változás, , akkor kérjük, tedd meg. Ezt a lehetőséget a valóban rászorulóknak tettük elérhetővé.

Megbízunk Benned, hogy helyesen cselekszel, hiszen senki nem szeretne rossz karmát gyűjteni. Főleg ebben a témában (egészség) kiemelten fontos, hogy  JÓ KARMÁT halmozzuk, hogy támogassunk minket az Univerzum. 🙂

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online résztvevőktől a 2020.03.16-i Megbocsátás, elengedés után:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE!

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

A megértésedet köszönjük!

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

 

Details

Date:
2020 május 11.
Time:
19:00 - 21:30
Cost:
3000Ft-tól

Venue

Otthonod