Loading Events
 • This event has passed.

Minden Events

Kapcsolatok 7: A Testünkkel való kapcsolat gyógyítása [ONLINE]

2020 május 4., 18:30 - 21:30 | 4000Ft-tól

ONLINE – KAPCSOLATOK 7:
A TESTÜNKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Szeresd a tested, a lelked templomát! 

 

„A testedet egészségesen kell tartanod – ez a templomod, amit tisztán kell tarts -, ha megbetegszel vagy meghalsz, hogyan akarod beteljesíteni a küldetésed, és megtapasztalni azt a jólétet és örömöt, amit megérdemelsz?” Bikram Choudhury

Tudtad, hogy minden érzelmi töltetnek van fizikai tünete a testedben? Tudtad, hogy az emberi test képes 100-120 évig élni? Akkor miért vagyunk betegek? Néha az érzelmi tölteteink, s a tudatalatti fogadalmaink miatt tudat alatt betegítjük meg magunkat vagy büntetjük a testünket, rövidítjük a saját életünket.

Szenvedünk fizikailag, mert beteg a TESTünk. Ha a testünk nem egészséges, ha nem tápláljuk megfelelően, ha nem hallgatjuk meg, hogy mit szeretne, ha nem óvjuk őt, akkor előfordulhat, hogy megbetegszünk és beteg testtel nem tudunk boldogságot tapasztalni. Ahhoz, hogy csodás tapasztalataink legyenek, el kell fogadnunk, szeretnünk kell, óvnunk és tisztelnünk kell a testünket. TESTÜNK a LELKÜNK Temploma. 

Az emberek többsége nem fogadja el magát. Nem fogadja el a testét, a lelkét, a gondolatait, az egészségügyi állapotát, stb. Az egészség nem a betegség ellentéte. A betegség az egység hiánya a testben. Mit üzen számunkra a testünk a betegségekkel és hogyan kommunikál velünk, ha odafigyelünk rá? Ahhoz, hogy csodás kapcsolataink legyenek, el kell fogadnunk a testünket, békében kell lennünk önmagunkkal! Ha a test nem egészséges, akkor a felébredés sem lehetséges. A testünkön keresztül tapasztaljuk a világot, ha betegek vagyunk, akkor az életünk és egység megtapasztalása sem lehet teljes. A testünk az eszköz ahhoz, hogy tapasztaljuk az örömöt és a boldogságot a Földön, és a kapcsolatainkban. Te tényleg igazán szereted és elfogadod a tested? Mennyire vagy testtudatos, egészségtudatos? Tisztában vagy-e azzal, hogy mit teszel a testeddel?

Ez a program szorosan összekapcsolódik az önmagunkkal való kapcsolatunkkal, hiszen, ha a testünket nem szeretjük, akkor önmagunkat sem tudjuk, Amikor önmagunkat nem tudjuk szeretni, akkor sajnos ez jön vissza majd a kapcsolatainkból sem, és ezért lesznek problémáink az életünkben. Minden a testünkkel való kapcsolatból indul ki, ezért nagyon létfontosságú ezt a kapcsolatot is meggyógyítani az életünkben. Sokan azt gondolják, hogy ez nem fontos, pedig a boldogság eléréséhez ez a legfontosabb!

A program során harmonizáljuk a kapcsolatunkat a testünkkel. A harmonizáció segítségével tudatába kerülhetünk annak, hogy milyen a kapcsolatunk a testünkkel, mely a lelkünk otthona. S a test elárulja, hogy miért beteg, és mit tegyünk azért, hogy egészségesebb legyen, s segítse az utunkat az egészséges, teljesebb élet, a felébredés felé.

Miért fontos dolgozni a testünkkel való kapcsolaton?

Ha nem szereted a tested:

 • Állandóan harcolni fog önmagaddal, és rengeteg energiát veszítesz,
 • A belső harc megjelenik a külvilágodban is, és a kapcsolataidban is problémákat tapasztalhatsz,
 • Az állandó önostorozás elviszi a figyelmed és az energiád és nem leszel képes tenni az egészségedért,
 • A belső harc miatt bünteted magad, és rövid ideig tartó élvezetekbe menekülsz (étel, alkohol, kábítószer, facebook, stb.) melyeknek káros hatása lesz a fizikai, érzelmi és mentális egészségedre,
 • Egészségügyi problémáid lesznek és nem tudod élvezni az életedet,
 • A lelked nem érzi jól magát a testedben és idő előtt szeretne távozni,
 • Kimerült leszel, depresszióssá és céltalanná válsz.

Miért gyere el?

 • Mert ezen az erőteljes programon gyógyítjuk azokat a sérelmeket, amik miatt nem tudod elfogadni magad,
 • Nem fogsz többé sóvárogni azért, hogy fogadjanak el, mert magabiztosan szeretettel átöleled azt, aki vagy,
 • Amikor Te jóban vagy önmagaddal a kapcsolataid meggyógyulnak,
 • Amikor elfogadod magad és nem állsz ellen önmagadnak, a tested hajlamos sokkal gyorsabban meggyógyulni,
 • Ha Te boldog vagy, akkor a körülötted lévő emberek is boldogok lesznek.
[/vc_row]

A programhoz tartozik egy plusz kiegészítő program, ami egyenesen Indiából van. Az Egészség Kurzus/Arogya Deeksha egy olyan különleges elméleti és gyakorlati kurzus, ahol tanulsz önmagadról, arról, hogy mi van negatív hatással az egészségedre és mit tudsz tenni azért, hogy megelőzd a mentális és fizikai betegségeket. A kurzuson különleges Áldást kapsz az EGÉSZSÉG TUDATOSSÁGRA. Ezt a programok 2020.05.11-én, rögtön ezután a program után tartjuk, mert a mostani helyzetben EZ A TÉMA KIEMELTEN FONTOS! Jelentkezni az Esemény fül alatt tudsz a programra.

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online résztvevőktől a 2020.03.16-i Megbocsátás, elengedés után:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE!

FONTOS INFORMÁCIÓ! AKI MÁR ELŐZŐLEG, TEHÁT 2020. MÁRCIUS 16-IG RENDEZTE/KIFIZETTE BÁRMELYIK PROGRAMOT, NEM KELL ÚJRA JELENTKEZNIE, MERT ÉRVÉNYES A KORÁBBI JELENTKEZÉSE!

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig meg kell érkeznie)
  2. ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
  3. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Fontos információ az ismétlői kedvezményhez!: Kérjük, hogy csak akkor válaszd az Ismétlői jegyet, ha minimum 9 különböző programon már legalább Egyszer részt vettél a Kapcsolatok Programsorozatban, és a kettő, amit kihagytál a Testvérünkkel való kapcsolat és a Gyermekünkkel való kapcsolat gyógyítása. Az ismétlői kedvezményeket minden alkalommal a jelenléti ívek alapján ellenőrizzük, így mennyiben tévesen választottad azt, a helyszínen rendezned kell a különbözetet. A megértésedet köszönjük!

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Details

Date:
2020 május 4.
Time:
18:30 - 21:30
Cost:
4000Ft-tól
Event Category:

Venue

Otthonod