Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Ingyenes Bemutató Program: Tudatalatti programjaink hatása az életünkre

2020 január 27., 18:00 - 21:30 | Ingyenes

INGYENES EGYSÉGBEN ÉLNI BEMUTATÓ PROGRAM

Előadással és meditációval

Előadás témája: A tudatos és tudattalan elme működése, tudattalan programjaink hatása az életünkre.

Szeretettel invitálunk Titeket a január 27-én (hétfőn) tartandó ingyenes, bemutató programunkra, melynek fókusza az egység önmagunkkal és a világgal, a boldogabb, szenvedés nélküli élet az elme közbeavatkozása nélkül.

TEGYÉL EGY LÉPÉST A BOLDOGSÁGODÉRT! GYERE EL ÉS TAPASZTALD MEG EZT A CSODÁLATOS MÓDSZERT, AMI MÁR NAGYON SOK ÉLETÉT VÁLTOZTATTA MEG!

Ha úgy érzed, hogy megrekedt az életed, és szeretnél elmozdulni ebből az állapotból, vagy csak egyszerűen fejlődni szeretnél a kapcsolataidban, az egészségedben, az anyagiakban, a karrieredben, vagy bármi másban, akkor szeretettel várunk! Hozd el a barátaidat is! 🙂

Hálásan köszönjük, ha továbbítod ezt a programot, lehet, hogy valakinek az életét változtatod meg vele.

A tudatalatti programjaink hatása az életünkre:

Hogyan ismerhetjük fel a tudatalatti programokat az életünkben? Milyen hatása van a tudatalatti mintáknak, örökségeknek, programoknak az életünkre? Hogyan tudunk megszabadulni a negatív programoktól és visszaszerezni az irányításunkat az életünk felett? 

Sokszor érezzük azt az életben, hogy ésszel tudjuk, hogy mit kellene tennünk, azonban mégsem lépjük meg azt a lépést, vagy a régi megszokott tevékenységünket folytatjuk. Lehet ez bármi az életünkben,egyszerűen azt érezzük, hogy „valami” rákényszerít minket arra, hogy folyamatosan ugyanazt a hibát kövessük el, hogy folyamatosan ugyanazokat a bántó dolgokat tegyük, amik sem a számunkra, sem a másik számára nem előnyös. Mi ez az erő? Miért tart minket fogva? Hogyan tudunk ezen és a saját életünk minőségén gyökeresen változtatni? Hogyan tudjuk megváltoztatni ezeket a mintákat pozitív, építő mintákká tenni az életünkben? Ezekről fogunk beszélgetni, ezeket fogjuk megtapasztalni, s megismerjük a MEGOLDÁST életünk legtöbb problémájára.

2010-ben indultam el azon az úton, mely elvezetett oda, hogy rengeteg negatív tudatalatti programról szabadult meg az évek során. Mindez a belső világomban és a külvilágomban is jelenősen érzékelhető. A kapcsolataim virágoznak, az akadályokat könnyen legyőzöm, s jóval kevesebb szenvedést tapasztalok az életemben. Gyere és hallgasd meg a MEGOLDÁST!

Miért gyere el?

Számtalan könyvet lehet olvasni trénerekről, megvilágosodott, felébredett tanítóktól, rengeteg előadást lehet meghallgatni a boldogságról és békéről, és egy szebb életről, amire a szívünk mélyén mindannyian vágyunk. Elmegyünk, meghallgatjuk, elolvassuk ezeket. mégsem változik nagyon semmi az életünkben. Miért van ez? S hogyan tudunk tartós pozitív változást hozni az életünkbe?

A saját életünket nálunk senki nem ismeri jobban és ki tudhatná nálunk jobban, hogy mi számunkra az igazság? Ebben a rohanó világban mindenkinek a SAJÁT IGAZSÁGÁT, A SAJÁT ÚTJÁT, A SAJÁT BOLDOGSÁGÁT kell felfedeznie. Ezt meg lehet tenni vallások és ideológiák nélkül is. Az Egységben Élni Programok arra törekszenek, hogy minden ember találja meg a BOLDOGSÁGÁT, az EGYSÉGET önmagával, másokkal és egy SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES ember váljék belőle. Mert erre van szüksége mindenkinek.

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön tapasztalhatod meg ez a Csodálatos állapotot, azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról, azok fontosságáról, a szenvedésünket okozó tényezőkről, s arról, hogy hogyan lehet a Csodálatos állapotot a mindennapi életünk részévé tenni, s hogyan tudjuk egy szépséges belső állapotból élni az életünket, aminek a külvilágra is nagyon kedvező hatás van. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és

egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan fecsegő elménket és megtapasztaljuk ez a Csodálatos öröm és nyugalmas állapotot.

Hányszor vettük már észre, hogy a folyamatos belső fecsegésünk az életünk legszentebb pillanatait is megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csnd állapotát, akkor várunk szeretettel erre az INGYENES PROGRAMRA.

Hozd el a barátaidat is!

Ne higgy el semmit, amit fentebb leírtam, TAPASZTALD MEG A BŐRÖDÖN! Nem veszítesz semmit, de lesz egy csodálatos estéd és valószínű egy fantasztikus életed is.

Az Egység Áldás/Deeksha hatása:

A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal.

INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS:

Program ára: ingyenes, adományjellegű

Amit hozz magaddal: kényelmes ruha, papírzsebkendő, víz

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA!

A létszám limitált, ezért kérünk, hogy mindenképp jelentkezz a programra, hogy biztosítani tudjuk a helyedet.

Részletek

Dátum:
2020 január 27.
Időpont:
18:00 - 21:30
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Magnet Közösségi Ház
Andrássy út 98.
Budapest, 1062
+ Google Térkép
Ár:

INGYENES

Elfogyott