Loading Events
  • This event has passed.

Minden Events

[ELFOGYOTT] Ingyenes Bemutató Program: Szerelem Megteremtése meditációval

2020 január 20., 18:00 - 21:30 | Ingyenes

INGYENES EGYSÉGBEN ÉLNI BEMUTATÓ PROGRAM

Szerelem Megteremtése meditációval

Szeretettel invitálunk Titeket a január 20-án (hétfőn) tartandó ingyenes, bemutató programunkra, melynek fókusza az egység önmagunkkal és a világgal, a boldogabb, szenvedés nélküli élet az elme közbeavatkozása nélkül.

TEGYÉL EGY LÉPÉST A BOLDOGSÁGODÉRT! GYERE EL ÉS TAPASZTALD MEG EZT A CSODÁLATOS MÓDSZERT, AMI MÁR NAGYON SOK ÉLETÉT VÁLTOZTATTA MEG!

Ha úgy érzed, hogy megrekedt az életed, és szeretnél elmozdulni ebből az állapotból, vagy csak egyszerűen fejlődni szeretnél a kapcsolataidban, az egészségedben, az anyagiakban, a karrieredben, vagy bármi másban, akkor szeretettel várunk! Hozd el a barátaidat is! 🙂

Hálásan köszönjük, ha továbbítod ezt a programot, lehet, hogy valakinek az életét változtatod meg vele.

Szerelem, Igaz Szeretet Megteremtése:

Ez a program kifejezetten ajánlott azoknak, akik régóta keresik az igaz szerelmet és eddig nem jártak sikerrel, azoknak, akik egy régóta húzódó kapcsolatot vagy kapcsolatokat szeretnének lezárni, és azoknak is, akik párkapcsolatban élnek, de szeretnének még nagyobb szeretetet áramoltatni a társuk felé, megtapasztalni a szívtől szívig történő kapcsolódást, és megtapasztalni az igazi szeretetet a kapcsolatban.

(Ez egy bemutatkozó alkalom azoknak, akik először találkoznak a deekshával.)

Miért gyere el?

Számtalan könyvet lehet olvasni trénerekről, megvilágosodott, felébredett tanítóktól, rengeteg előadást lehet meghallgatni a boldogságról és békéről, és egy szebb életről, amire a szívünk mélyén mindannyian vágyunk. Elmegyünk, meghallgatjuk, elolvassuk ezeket. mégsem változik nagyon semmi az életünkben. Miért van ez? S hogyan tudunk tartós pozitív változást hozni az életünkbe?

A saját életünket nálunk senki nem ismeri jobban és ki tudhatná nálunk jobban, hogy mi számunkra az igazság? Ebben a rohanó világban mindenkinek a SAJÁT IGAZSÁGÁT, A SAJÁT ÚTJÁT, A SAJÁT BOLDOGSÁGÁT kell felfedeznie. Ezt meg lehet tenni vallások és ideológiák nélkül is. Az Egységben Élni Programok arra törekszenek, hogy minden ember találja meg a BOLDOGSÁGÁT, az EGYSÉGET önmagával, másokkal és egy SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES ember váljék belőle. Mert erre van szüksége mindenkinek.

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön tapasztalhatod meg ez a Csodálatos állapotot, azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról, azok fontosságáról, a szenvedésünket okozó tényezőkről, s arról, hogy hogyan lehet a Csodálatos állapotot a mindennapi életünk részévé tenni, s hogyan tudjuk egy szépséges belső állapotból élni az életünket, aminek a külvilágra is nagyon kedvező hatás van. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és

egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan fecsegő elménket és megtapasztaljuk ez a Csodálatos öröm és nyugalmas állapotot.

Hányszor vettük már észre, hogy a folyamatos belső fecsegésünk az életünk legszentebb pillanatait is megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csnd állapotát, akkor várunk szeretettel erre az INGYENES PROGRAMRA.

Hozd el a barátaidat is!

Ne higgy el semmit, amit fentebb leírtam, TAPASZTALD MEG A BŐRÖDÖN! Nem veszítesz semmit, de lesz egy csodálatos estéd és valószínű egy fantasztikus életed is.

Az Egység Áldás/Deeksha hatása:

A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal.

INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS:

Program ára: ingyenes, adományjellegű

Amit hozz magaddal: kényelmes ruha, papírzsebkendő, víz

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA!

A létszám limitált, ezért kérünk, hogy mindenképp jelentkezz a programra, hogy biztosítani tudjuk a helyedet.

Details

Date:
2020 január 20.
Time:
18:00 - 21:30
Cost:
Ingyenes

Venue

Magnet Közösségi Ház
Andrássy út 98.
Budapest, 1062
+ Google Map
Ár:

INGYENES

Elfogyott