Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[INGYENES ONLINE] Törj ki a Tudatalatti Programjaidból – Előadással és meditációval

2021 március 1., 18:30 - 21:45 | Ingyenes

INGYENES EGYSÉGBEN ÉLNI PROGRAM:

TÖRJ KI A TUDATALATTI PROGRAMOKBÓL

Online előadás és meditációs folyamat

MEGVESZEM

Tapasztald meg a bőrödön a változást!

Előadás témája: A tudatos és tudattalan elme működése, tudattalan programjaink hatása az életünkre

Szeretettel hívlak március 1-én (hétfőn) tartandó ingyenes, online bemutató programunkra, melynek fókusza, hogy megismerd az elméd működését és ezáltal önmagadat is, és képes legyél a kezedbe venni az életedet.

Gyere el és TAPASZTALD MEG ezt a CSODÁLATOS MÓDSZERT, ami már sok-sok EMBER ÉLETÉT MEGVÁLTOZTATTA! Most Rajtad a sor!

Ha úgy érzed, hogy megrekedt az életed, és szeretnél elmozdulni ebből az állapotból, vagy csak egyszerűen fejlődni szeretnél a kapcsolataidban, az egészségedben, az anyagiakban, a karrieredben, vagy esetleg bármi másban, akkor szeretettel várlak ezen a különleges programon! Hívd el a barátaidat is! 🙂

Hálásan megköszönöm, ha továbbítod ezt az eseményt mások felé is, lehet, hogy valakinek épp az életét változtatod meg vele.

JELENTKEZEM

GYŐZD LE A TUDATALATTI PROGRAMJAIDAT 

Előadás témája: Tudatalatti programjaink hatása az életünkre

Hogyan ismerhetjük fel a tudatalatti programokat az életünkben? Milyen hatása van a tudatalatti mintáknak, örökségeknek, programoknak az életünkre? Hogyan tudunk megszabadulni a negatív programoktól és visszaszerezni az irányításunkat az életünk felett? 

Sokszor érezzük azt az életben, hogy ésszel tudjuk, hogy mit kellene tennünk, azonban mégsem lépjük meg azt a lépést, vagy a régi megszokott tevékenységünket folytatjuk. Lehet ez bármi az életünkben,egyszerűen azt érezzük, hogy „valami” rákényszerít minket arra, hogy folyamatosan ugyanazt a hibát kövessük el, hogy folyamatosan ugyanazokat a bántó dolgokat tegyük, amik sem a számunkra, sem a másik számára nem előnyös. Mi ez az erő? Miért tart minket fogva? Hogyan tudunk ezen és a saját életünk minőségén gyökeresen változtatni? Hogyan tudjuk megváltoztatni ezeket a mintákat pozitív, építő mintákká tenni az életünkben? Ezekről fogunk beszélgetni, ezeket fogjuk megtapasztalni, s megismerjük a MEGOLDÁST életünk legtöbb problémájára.

2010-ben indultam el azon az úton, mely elvezetett oda, hogy rengeteg negatív tudatalatti programról szabadult ammeg az évek során. Mindez a belső világomban és a külvilágomban is jelentősen érzékelhető. A kapcsolataim virágoznak, az akadályokat könnyen legyőzöm, s jóval kevesebb szenvedést tapasztalok az életemben. Gyere és hallgasd meg a MEGOLDÁST!

(Ez egy bemutatkozó alkalom azoknak, akik először találkoznak az Egységben Élni programokkal)

Gyere és próbáld ki a saját bőrödön!

KOSÁRBA

Miért gyere el?

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön megtapasztalhatod a békés, belső csodálatos állapotot. Azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról és azok fontosságáról. A szenvedésünket okozó tényezőkről és arról, hogy hogyan lehet a CSODÁS ÁLLAPOTOT a mindennapi életünk részévé tenni

A saját életünket senki sem ismerheti nálunk jobban és vajon ki tudhatná jobban, hogy mi számunkra az igazság? Ebben a rohanó világban mindenkinek a SAJÁT IGAZSÁGÁT, A SAJÁT ÚTJÁT, A SAJÁT BOLDOGSÁGÁT kell felfedeznie. Ez az este erről szól!

Számtalan könyvet lehet olvasni trénerekről, megvilágosodott, felébredett tanítóktól, rengeteg előadást lehet meghallgatni a boldogságról és békéről, és egy szebb életről, amire a szívünk mélyén mindannyian vágyunk. 

Legtöbbször elmegyünk, meghallgatjuk, elolvassuk ezeket. mégsem változik nagyon semmi az életünkben. Miért van ez? És akkor mégis hogyan tudunk tartós pozitív változást hozni az életünkbe?

Az Egységben Élni Programokkal arra törekszem, hogy minden ember találja meg a saját BOLDOGSÁGÁT, az EGYSÉGET önmagával, másokkal és egy SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES ember váljék belőle. Mert erre van szüksége mindenkinek! (És ezt meg lehet tenni vallások és ideológiák nélkül is.) 

Megismertetem Veled, hogy hogyan lehetséges egy szépséges belső állapotból élni az életünket, aminek a külvilágra is nagyon kedvező hatás van. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és

egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan „fecsegő” elménket és megtapasztaljuk milyen a csodálatos öröm és nyugalmas állapot,

Észrevetted már Magadon, hogy a folyamatos belső fecsegés az élet legszentebb pillanatait is képes megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csend állapotát, akkor várlak szeretettel erre az INGYENES PROGRAMRA.

HÍVD EL A BARÁTAIDAT IS!

Ne higgy el semmit, amit fentebb leírtam, TAPASZTALD MEG A BŐRÖDÖN! Nem veszítesz semmit, de lesz egy csodálatos estéd és valószínű egy fantasztikus életed is.

Az Egységben Élni Programok hatása:

Az Egységben Élni Programok áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. Elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapokban, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal.

KÉSZEN ÁLLOK

IDŐPONT:

2021.03.01. 18:30-21:45 (hétfő)

A HELYSZÍN:

Az otthonod – online zoom alkalmazás segítségével  (www.zoom.us)

A pontos belépési adatokat a program napján 13:00 óra körül küldjük el a résztvevőknek.

A PROGRAM ÁRA:

INGYENES ÉS BÁRKI SZÁMÁRA NYITOTT!

JELENTKEZÉSI  HATÁRIDŐ LEGKÉSŐBB: 2021.03.01. 12:00

JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK:

Kérjük ne regisztrálj freemail.hu-e-mail címmel, mert akkor nem fogod megkapni a bejelentkezéshez szükséges adatokat!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a pontos információkat tartalmazó levél néha a PROMÓCIÓK VAGY A SPAM mappában landol, ezért 16:00 óráig ellenőrizd, hogy megérkezett-e! Amennyiben nem kaptad meg, kérlek írj 18:00 óráig az info@galikklara.com címre.

 

  1. CSAK ONLINE RÉSZVÉTELHEZ:

Amire szükséged lesz: 

  • jó minőségű internetkapcsolatra,
  • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
  • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
  • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
  • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
  • papír zsebkendő, törölköző, víz 

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 13:00-16:00 között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a pontos információkat tartalmazó levél néha a PROMÓCIÓK VAGY A SPAM mappában landol, ezért 16:00 óráig ellenőrizd, hogy megérkezett-e! Amennyiben nem kaptad meg, kérlek írj 18:00 óráig az info@galikklara.com címre.

MEGVESZEM

Részletek

Dátum:
2021 március 1.
Időpont:
18:30 - 21:45
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Otthonod
Ár:

INGYENES

Elfogyott