Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Az Év elengedése békével és szeretettel – Jótékonysági program koncerttel

2019 december 9., 18:00 - 21:30 | 2000Ft-tól

GYERE ÉS ENGEDD EL AZ ÉVET, ENGEDD EL A MÚLTAT, ÉS TÖLTS VELÜNK EGY CSODÁS ESTÉT, AHOL EGY NAGYSZERŰ CÉLHOZ IS HOZZÁJÁRULHATSZ!

Ez a program régen az ajándékom volt a közösség, az emberek részére, azonban a nagyobb létszám miatt terembérlésre van szükség, így minimális hozzájárulást kérünk a programra.

Szeretném továbbra is megtartani ennek a programnak az ajándék jellegét, ezért2017 óta óta JÓTÉKONYSÁGI ESTKÉNT tartjuk meg, mely során Neked is lehetőséged lesz, nem csak gyógyulni, jól érezni magad, hanem egy nemes ügyhöz is hozzájárulni.

Az Egységben a hozzájárulásnak nagyon nagy szerepe van, amit úgy hívunk, hogy SEVA vagy karma jóga, amikor önzetlenül adsz valami mások részére. Amikor teszünk valamit másokért, akkor annak óriási ereje van.

Sri Bhagavan azt mondja: “Ha egy lépést teszel Istenért, Isten 100 lépést tesz érted.

2017-ben majdnem 100.000 Ft-t, 2018-ban pedig 150.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze közösen, és a gyermekek, akiknek az ajándékát az adományokból vették, határtalanul boldogok voltak!

Csodálatos élmény volt Veletek együtt ennek a részesévé válni, így idén is A PROGRAM BEVÉTELÉT A CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE JUTTATJUK EL. Most is lehetőségetek lesz, külön is adományozni, ha szeretnétek hozzájárulni ehhez a nemes célhoz és jó karmát gyűjteni önmagatok számára. 🙂

Előző blogbejegyzések az előző adományokról:

Roland története

Anna története

AZ ÉV LEZÁRÁSA ÉS ELENGEDÉSE BÉKÉVEL ÉS SZERETETTEL

Ez az év hozott mindenkinek nagyon szépséges dolgokat, s hozott kevésbé szépséges dolgokat is, sok-sok változást, amik sokkal erősebbé, tisztábbá, tudatosabbá tettek minket. Ahhoz, hogy tiszta célokkal, víziókkal vágjunk neki az Újévnek, meg kell békélnünk a múltunkkal, és azzal, ami már mögöttünk van, akármilyen is volt.

Ezen a programon áttekintjük az elmúlt évünket, elfogadjuk, s elengedjük azt, ami már mögöttünk van, hogy így könnyebben befogadóvá váljunk arra, amit tartogat nekünk az élet a következő évben.

Ha ott a múlt, amely elevenen él benned, és még mindig ragaszkodsz hozzá, akkor nem tudnak beáramolni az új lehetőségek az életedbe, akármennyire is szeretnéd.

Megháláljuk a fejlődést, az ajándékokat, amiket kaptunk! Amit adsz az életben, azt kapod vissza. Adjunk örömöt és boldogságot az embereknek magunk körül, s akkor ez tér vissza hozzánk is.

A program végén a hárfa különös zenei világa segíti az elengedés folyamatát.

 

 

 

 

 

 

A program végén a hárfa különös zenei világa segíti az elengedés folyamatát. A zenének gyógyító ereje van, és Honyecz Ferenc hárfaművész csodálatos, saját szerzeményei támogatják a belsőnk gyógyulását, és elvezetnek Bennünket egy másik, varázslatos világba, ahol megtapasztalhatjuk a teljes nyugalmat, és a szépséges dallamokat.

Honyecz Ferenc együttese a Garland Band – Hallgasd meg a No Words című számukat!

Az Egység Áldás/Deeksha hatása:
A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal.

Szeretettel várunk,
Klári és a segítő csapat

 

Jelentkezés menete:

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napjáig meg kell érkeznie)
  2. helyszínen készpénzben
  3. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Dátum:
2019 december 9.
Időpont:
18:00 - 21:30
Összeg:
2000Ft-tól

Helyszín

Magnet Közösségi Ház
Andrássy út 98.
Budapest, 1062
+ Google Térkép
Ár:

2 000 Ft

Elfogyott