Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Megújult JÖVŐKÉP 2020 kurzus Tudatos Tervezővel™

2020 január 11., 10:00 - 2020 január 12., 18:00 | 34990Ft-tól

TELJESEN ÚJ JÖVŐKÉP KURZUS Tudatos Tervezővel™
A SIKER ÉS A BOLDOGSÁG KULCSA

Legyen a 2020 életed eddigi legjobb éve!

Megújult és kibővült kurzus – 2 nap teljes elméleti és gyakorlati oktatással

IDÉN CSAK EGY ALKALOMMAL TARTJUK MEG, 2021-BEN NEM LESZ MEGTARTVA! 

Év elején általában tele vagyunk tervekkel: mostantól egészségesen étkezem, elkezdek sportolni, leteszem a káros szenvedélyeimet, beindítom végre a vállalkozásomat, teszek egy nagy lépést a jövőmért, stb. Ilyen mondatok hangzanak el belül és kívül is egyaránt. Aztán egy kis idő múlva azon vesszük észre magunkat, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan szerettük volna.

MIÉRT NEM ÉRJÜK EL A CÉLJAINKAT?
1. Nincs célunk és megfelelő fókusz – arra fókuszálunk, amitől félünk!
2. Elveszítjük hosszútávon a fókuszt, nem vagyunk kitartóak és fókuszáltak – elvonják a figyelmünket!
3. Nem hiszünk magunkban és el sem indulunk – a kétségeket etetjük!
4. Nem ismerjük azokat az eszközöket, amikkel elérhetjük a vágyainkat – mindenki tanít mindenfélét, de egyik sem használható hosszútávon!
5. Nem jól időzítünk – nem ismerjük a saját biológiai működésünket!

6. Lehetséges, hogy tudatalatti negatív mentális programok, érzelmi töltetek, hiedelmek nem engedik, hogy sikeressé és boldoggá váljunk.

A JÓ HÍR AZ, HOGY A MEGOLDÁST MIND MEGKAPOD EZEN A KURZUSON!

Ha szeretnéd, hogy ez ne így legyen, és szeretnéd valóban megváltoztatni az életedet, végre tenni az álmaidért, akkor ez a kurzus Neked szól! EZEN A 2 NAPOS PROGRAMON VALÓDI MEGOLDÁST KAPSZ A PROBLÉMÁRA, bárhol legyél is elakadva az életedben!

Az én történetem:
2015. december 31-én a testvérem kórházban volt, 1% esélyt mondtak az orvosok a túlélésre. Aznap éjszaka leültem és átgondoltam az életem. Átgondoltam azt az évemet, hogy mi miért nem valósult meg abban az évben életemben. Azt gondoltam, hogy a testvérem betegsége miatt, de nem így volt! Ráébredtem arra, hogy minden alkalommal, amikor eldöntöttem valamit és hittem abban, hogy megvalósul, minden tettemmel és szavammal erősítettem, és hosszútávon beletettem az erőfeszítésemet, akkor mindig úgy alakult az életem, ahogyan ELTERVEZTEM. Aznap éjjel, életem legnehezebb időszakában, hoztam egy DÖNTÉST, hogy az életem legsikeresebb éve lesz a 2016, bármi is történjen.

Elkezdtem alkalmazni mindazokat a gyakorlatokat, eszközöket, gondolkodásmódot, amiket tanultam addig, mely átsegített a később bekövetkezett tragédián is. Életem legsikeresebb évét zártam úgy, hogy a legnagyobb érzelmi veszteséggel birkóztam meg közben, s nem csak a külvilágomban lett óriási változás, hanem a belvilágom is teljesen átalakult. Sokkal jobb emberré váltam, a szívem telve van szeretettel, s a módszer segítségével meggyógyultam úgy, és a céljaimat is megvalósítottam közben. Ezért dolgoztam ki a Jövőkép kurzust 2016-ban.

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy TE is hasonlóan tudatos, és sikeres legyél, és közelebb kerülj az álmaid megvalósításához!

A Jövőkép kurzus egy TELJES megújításon és bővítésen ment keresztül, valamint létrehoztam egy Magyarországon egyedülálló, jól és könnyen használható eszközt, a Tudatos Tervező™ önismereti csomagot, melynek használatával SOKKAL HAMARABB EL FOGOD ÉRNI A CÉLJAIDAT, MINT EDDIG!

Megvizsgáljuk a 2 nap alatt, hogy:

Van-e víziód? Mi a célod? Van-e célod? Hogyan találhatod meg a saját célodat? Hol szeretnél tartani egy év múlva?
Mit kell tenned érte? Miért nem sikerült eddig elérned? Mi gátol Téged ebben?
Kapsz egy eszközt ahhoz, hogy minden dolgot meg tudj valósítani, amit szeretnél!
– Hogyan tudsz hozzáférni a Kollektív Tudatossághoz, hogy beteljesítsd a vágyaidat?
– Milyen hiedelemrendszerek tartanak távol az álmodtól? Hogyan tudod ezeket átírni pozitív gondolati mintákká?
Milyen tudatalatti programok irányítják az életedet? Miért jutsz mindig ugyanoda, pedig már szeretnél mást az életedben?
Mit jelent számodra a siker, a bőség, a jólét? Miért félsz ezeket a magadénak tudni tudat alatt?
– Hogyan veheted a saját kezedbe az életedet, hogy a dolgok ne csak véletlenül történjenek meg veled?
– Mit nem kellene tenned, ha sikeres és gazdag szeretnél lenni?
ÚJ! Megismered önmagad, hogy megfelelő időzítéssel a legjobbat hozhasd ki magadból
Új! Milyen káros szokásokat kell elhagynod és milyen “milliódolláros” szokásokat kell beleépítened a mindennapjaidba
Új! A Social Media negatív hatását az életedre és a produktivitásodra és hogyan tudod visszanyerni az irányítást a saját életed felett

HOZD KI A LEGJOBBAT ÖNMAGADBÓL EBBEN AZ ÉVBEN!

Olyan egyedülálló eszközt, önismereti módszert kap minden résztvevő, amit saját tapasztalatok alapján, több hónapnyi tesztelés után alkottam meg és már több, mint 100 ember használja egy éve. Katt ide a részletekért: Tudatos Tervező

Mit tud a Tudatos Tervező™?

1. Azokat az életterületeket hozza egyensúlyba, ahol arra a leginkább szükség van
2. Megsokszorozza a hatékonyságodat minden életterületen
3. Izgalmas, örömteli és egyszerű megoldás a mindennapokra
4. Mélyíti az önismereti folyamatot egész évben, minden egyes nap
5. Olyan iránytű, ami célorientált
6. Segít fókuszálni önmagadra és a céljaidra, hogy elérd a céljaidat, amit kitűztél
7. Elérheted az egész évnyi céljaidat 6 hónap vagy annál kevesebb idő alatt!

Bármilyen fókuszod lehet: párkapcsolat, karrier, egészség, spirituális fejlődés. A siker minden élet területedet érinti, ha megtanulod használni és alkalmazni az életedben az itt tanult módszereket, eszközöket!

A KURZUS ÁRA MAGÁBAN FOGLALJA AZ EGY ÉVRE SZÓLÓ FÜZETCSOMAGOT!

Mit kapsz ettől a kurzustól?

→ Nagyon erőteljes felismeréseket, tanításokat a tudatalatti működéséről, a célok felfedezéséről, tervezéséről
→ Egyedülálló megoldásokat, hogy elérd azokat a céljaidat is, amiket eddig bármi ok miatt nem tudtál,
→ Olyan gyakorlatokat, melyek segítenek megtisztítani a tudatalattidat az akadályozó tényezőktől és sikeressé tesznek életed minden területén,
Tudatos Tervező™ füzetcsomagot egész évre, hogy képes legyél a fókuszt a céljaidon és a boldogságodon tartani az év minden napján.

Mit kapsz még, amit eddig még nem?

“Milliódolláros” tippeket és szokásokat – hogyan tervezd a napjaidat, ha sikeres szeretnél lenni? Társadalmi szokások, energia megteremtése, produktivitás megnövelése, minta napirend, siker fenntartása, stb.
A stresszmentes élet titkait – hogyan tartsd fenn a békés belső állapotodat a legnehezebb pillanatokban is. A békés belső állapot szerepe a sikerünk felé vezető úton.
Negatív hitrendszereid megváltoztatását, amit könyvekből nem kapsz meg, ez egy átalakító erejű utazás
Megismered a tökéletes időzítés tudományát, a saját bioritmusod alapján maximalizálhatod a teljesítményedet
Megtanulod a Tudatos Tervezés titkait, számos pozitív visszajelzés alapján már azonnali változást hozhat az életedbe
→ Megismered a Tudatos Digitális Minimalizmust, hogy fókuszáltabbak és produktívabbak legyünk életünk minden területén

Ez nem egy szokványos elméleti oktatás, ez egy ÉLETET ÁTALAKÍTÓ utazás, mely során MINDENT MEGKAPSZ, AMI EGY BOLDOG ÉS SIKERES ÉLETHEZ SZÜKSÉGES!

BIZONYÍTOTT MÓDSZEREKKEL!
HATÉKONY ESZKÖZÖKKEL!
OTTHON VÉGEZHETŐ GYAKORLATOKKAL!

IDÉN CSAK EGY ALKALOMMAL TARTJUK MEG, 2021-BEN NEM LESZ MEGTARTVA!  

Ne maradj le az álmaid életéről!

KORAI EARLY BIRD ÁRAK ÉS PÁROS KEDVEZMÉNYEK:

 1. Early Bird Kedvezmény: 2019.12.31-ig: 34.990 Ft/fő
 2. Páros Kedvezmény: 2019.12.31-ig: 49.990 Ft/2 fő
 3. Normál ár: 2019.12.31-2020.01.06: 49.990 Ft/fő

Az árak tartalmazzák a Tudatos Tervező füzetcsomagot egész évre. Nincs lehetőség a füzetcsomag nélkül jegyet venni, tekintettel arra, hogy majdnem ingyen kapják a résztvevők!

Az kedvezményes árak csak akkor érvényesek, ha a fenti határidőig a kurzus teljes ára beérkezik.

OPCIONÁLIS AJÁNDÉK CSAK A RÉSZTVEVŐKNEK!
Részt vehetsz 25% kedvezménnyel a programot kiegészítő új, egyedülálló és különleges 3 napos VÍZI ÚJJÁSZÜLETÉSI ELVONULÁSON márciusban. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba. Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok, és végre elindulunk a saját életcélunk felé. Ezen a programon lesz lehetőséged részletesen megismerni a születési/újjászületési folyamat fontosságát a mindennapi életünkben, sok elmélettel, és az elméleti tudás után a gyakorlatban is többféle technikával tapasztalhatod meg ezt a csodálatos módszert.

***

A résztvevők írták a kurzusról és a Tudatos Tervezőről™:

„Úgy érzem, most kaptam meg azt az erőt, ami ahhoz kell, hogy radikálisan jóvátegyem életem minden területét.”

„A füzet zseniális! Dolgoztam már hasonlóval, kb. fél év volt mire összeállt, de a tiéd sokkal profibb. Összeszedett, professzionális, racionális, tényszerű, használható. Nagyon nagy értéket adtál!” (Róbert)

” Már ma reggel, mikor felkeltem, több dolgot megcsináltam, mint akartam, elképesztően inspirál! Hiányzott nekem egy ilyen alapos „napló”. Köszönöm, és izgalommal várom az eseményeket és szenvedéllyel állok 2019. előtt !”( Andi )

”Sok éve már folyamatosan tervezek előre, de ez most fantasztikusan megvilágította, hogy mi az amit nem csináltam eddig megfelelően!(Gyöngyi) ”

„Több éve rájöttem, hogy ha jobb eredményrátát szeretnék, jobban kell szerveznem az életem. Meglepő volt a felismerés, mert BAK lévén így is ilyen rendszerezett az életem, de valahogy az „én idő” háttérbe szorult. Ezzel a füzettel végre megkaptam a kulcsot, amit évek óta egyedül nem találtam.” (Claudia)

„Pár gondolat a Tudatos Tervezőről, amit Kláritól kaptam a Jövőkép 2019 kurzuson: Egy hónap alatt annyi visszaigazolást kaptam az élettől arról, hogy amit csinálok az jó, hogy néha én magam se hiszem el, hogy ez itt a valóság. Leírom a kéréseimet és teljesülnek arra az időpontra, amire szeretném. Hihetetlen! Minden napomnak adok egy fő fókuszt, aztán napközben valahogy kimegy a fejemből és este, amikor visszaolvasom, akkor jövök rá, hogy Azta! Tényleg ekörül forgott minden!
Többször éreztem azt az elmúlt hónapban, mintha elég lenne csupán leírni valamit ebbe a – számomra mágikussá nőtt – füzetbe és az valahogy megtörténik. Véletlennek tűnő dolgokról derül ki, hogy valójában a tervező füzetemmel, illetve velem összhangban történnek és fontos elemei annak a nagyszerű dolognak, ami velem történik. Néha el is felejtem, hogy én írom a füzetet, mert egy kicsit olyan, mintha a füzet írna engem 🙂
Van egy mondás, ami szerint „Aki nem lép ki az ajtón, nem ismeri meg a világot” Én ezt most egy kicsit átalakítanám, ha megengeditek: Aki belép az ajtón (a Jövőkép 2019 ajtaján), megismeri a boldogságot! Ez egy szenzációs kurzus és a Tudatos Tervezővel, amit Klári megálmodott – és amit én már „csak” mágikus füzetnek hívok – , egy olyan eszközt kaptam, amivel nincs más lehetőségem, csak kiteljesedetté és boldoggá válni. A boldogság a Tudatos Tervezővel elkerülhetetlen! ” Tünde

„Nagyon szeretem a Klári által megálmodott és összeállított Tudatos Tervezőt. A harmadik hónap végén járva elmondhatom, hogy a célkeresés és a megvalósítás felé vezető út összeszedetten és emellett derűs hangulatban telik. A füzet a táskámnak állandó lakója lett.
* Hangulatos színeivel valahogy mindig jó kedvre derít, és formátuma elmélyülésre, reflexióra ösztönöz
* Szeretem, ha sok részből áll: átlátom a napomat, a hetemet, majd a hónapot magam előtt és mögött. Egy helyen van minden: a hálanaplóm, az imanaplóm, a prioritás-listám, és az egyéb hasznosságok (mennyit aludtam, hogyan állok anyagilag, stb)
* Végre a kedvenc kávézóimban vagy beülős helyeimen nem a telefonom nyomkodom, hanem a tényleg engem előrevivő, építő dolgokkal foglalkozom, amikor töltögetem
* Jól látom azt, hogy mi az, ami engem segít és jó hatással van rám… És mi az, ami esetleg hátráltat, ami visszahúz. Ha látom, akkor pedig tudok másként dönteni.
* Újrakezdtem egyik legkedvesebb tevékenységemet, az írást, és jól követhető módon látom, hogy mennyi időt szentelek a kreatív énemnek minden nap
* Belekezdtem egy új nyelv, a spanyol tanulásába
* Elküldtem rég várakozó leveleimet, elrendeztem kallódó számláimat, lezártam elhúzódó ügyeimet.”
Szabó Dóra

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA:

1. Bankkártyás fizetéssel

2. Banki átutalással, utalási információkat a vásárlás közben megkapod. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kedvezmények befizetési határidőhöz kötöttek, és a határidó napján meg kell érkeznie az átutalásodnak!

 

Jelentkezés menete:

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napjáig meg kell érkeznie)
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Kezdés:
2020 január 11., 10:00
Vége:
2020 január 12., 18:00
Összeg:
34990Ft-tól

Helyszín

„Kell gyakorol” Chi Kung Központ
Bakáts utca 5. IV. emelet 2. ajtó (37. csengő)
Budapest, 1093 Magyarország
+ Google Térkép