Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat: Fókuszban a Beteljesedett Párkapcsolat

2021 október 27., 18:30 - 22:30 | 5000Ft-tól

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM

JELENTKEZEM PRÉMIUM JEGGYEL
JELENTKEZEM NORMÁL JEGGYEL
JELENTKEZEM TAGI JEGGYEL*

Namaste Mindenkinek!

Szeretettel hívlak Téged az október 27-én (szerdán) tartandó Tízmilliószoros napi programunkra, melynek részleteit az alábbiakban találjátok.

 

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK – FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT

 

Ha éppen keresed a párod, vagy már megtaláltad, de úgy érzed, nehézségekkel nézel szembe, vagy szeretnéd a kapcsolatodat egy magasabb szintre emelni, várunk szeretettel erre a nagyon erőteljes programra.

 

Miért érdemes részt venni ezen a programon?

 

Az Indiából hozott gyakorlatok és a TÍZMILLIÓSZOROS NAP EREJÉVEL gyorsabban manifesztálhatod (valóra válthatod) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

 

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. 

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

 

Ez az esemény mindenki számára nyitott, azonban a Kapcsolatok Akadémia tagjai kedvezményesen vehetnek részt rajta és már megkapták az elméleti tudást is a programhoz. Magán a programon most csak TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK lesznek, nincs elméleti oktatás, ezért különböző csomagokat állítottunk össze azok számára, akik nem tagok, viszont szeretnének bővebben is tanulni erről a témáról. A levél végén megtalálhatod, pontosan mit tartalmaznak az egyes csomagok. Olvasd el és dönts az igényeidnek megfelelően!

MEGVESZEM A PRÉMIUM CSOMAGOT
MEGVESZEM A NORMÁL JEGYET
MEGVESZEM A TAGI JEGYET*

1. PROGRAM: A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT – ÚJ TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT! 

 

Új meditáció, nem egyenlő a Kapcsolatok Akadémia Párkapcsolati programjaival, de annak egy tökéletes kiegészítése.

 

A legtöbb ember szeretné megtalálni a párját a világban, egy társat, akivel megoszthatja az életét, az örömét, a szomorúságát, akivel együtt fejlődhet szeretetben és elfogadásban.

Lehetséges, hogy bár tisztán látjuk, milyen kapcsolatot szeretnénk, valamiért mégsem azt tapasztaljuk az életünkben, a párkapcsolatunkban. Lehetséges azonban, hogy még meg sem fogalmaztuk tisztán, mit jelent számunkra a beteljesült kapcsolat, csak a múlt negatív tapasztalatai alapján próbálunk egy jobb társat találni önmagunknak. Amíg a múltbeli kapcsolataink fájdalmai bennünk élnek, mélyen, tudat alatt, addig lehetetlen számunkra egy hosszan tartó, boldog párkapcsolatot létrehozni. 

 

Az életünkre, a párkapcsolatunkra rengeteg minden van hatással, amire nem is vagyunk tudatosak, csak azt érezzük, ez a része az életünknek egy lehetetlen küldetéssé vált. A rossz hírem, hogy nincsen tökéletes párkapcsolat, de a jó hír az, hogy ez egy olyan létfontosságú kapcsolat, ami által még közelebb kerülünk önmagunkhoz, meggyógyíthatjuk önmagunkat, és így a párkapcsolatunkat is egy magasabb minőségbe tudjuk emelni.

Akár a párkeresés megy nehezen, akár a meglévő párkapcsolatodat szeretnéd egy magasabb minőségbe emelni, és úgy érzed, szeretnél tenni azért, hogy ez a kapcsolat egy csodálatos tapasztalás legyen az életedben, gyere el erre az új programra!

 

Ezen a programon megnézzük azt, hogy tudatalatti szinten mi minden halmozódott fel bennünk (testi, érzelmi és mentális szinten), és ez milyen hatással van a másik emberhez történő kapcsolódásunkra. Ezen a napon csak magunkkal foglalkozunk, gyógyítjuk mindazt, ami megsérült bennünk az elmúlt évek és évtizedek során. Amikor az ember úgy dönt, hogy egy hosszantartó és szeretetteljes párkapcsolatban szeretne élni, akkor nagyon sok önmunkára van szükség ahhoz, hogy meggyógyítsa önmagát, s ez teljesen természetes módon fog elvezetni ahhoz a kapcsolathoz, amit igazán szeretne.

 

2. PROGRAM: KAPCSOLATOK PROGRAM A SZÍVBÉLI KAPCSOLÓDÁSÉRT

 

Érezted-e már azt, hogy a párod, a családod, a szeretteid közelében is magányos vagy? Lehet, hogy külsőleg béke van köztetek, de benned különböző gondolatok és érzések vannak, amelyek miatt nem tudsz felhőtlenül boldog lenni?

Az életünkben lévő legtöbb probléma a kapcsolatainkból jön. Mindegyik kapcsolat egy tükör a számunkra, amelyben még jobban megismerhetjük önmagunkat. Azonban a problémáinkat legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani, ezért nem is járunk hosszú távon sikerrel. Mert a probléma alapvetően BENNÜNK van, AZT KELL MEGGYÓGYÍTANI.

 

A program célja, hogy helyrehozzuk a saját programunkat és ezáltal meggyógyítsuk a kapcsolatainkat (akár egy konkrét kapcsolatra fókuszálva is, aki lehet bárki az életedből). Tanításokat veszünk át arról, mit tükröznek a kapcsolati problémák önmagunkról, és hogyan tudunk közelebb kerülni a párunkhoz, szeretteinkhez, barátainkhoz.

Ha van az életben egy olyan kapcsolat is, amelyen hiába dolgoztál, hiába próbáltad meggyógyítani, mégsem sikerült, akkor ez a program segíthet abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és a másikhoz.

 

Ez a nagyon erőteljes indiai haladó egység tréneri program segít abban, hogy csodás kapcsolataink legyenek, amelyekben képesek vagyunk felfedezni a szeretetet.

 

3. PROGRAM:  TEREMTÉS FELSŐFOKON + BHAGYA DEEKSHA

A programon egy megemelt rezgésszinten a legújabb kutatások által is alátámasztott, erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk.

 

Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! Teremtsd meg azt az autentikus, önazonos énedet, amit büszkén vállalsz fel a külvilág előtt.

 

A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának megvan az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

 

+ A PRÉMIUM CSOMAGHOZ: ÖNSZERETET FELSŐFOKON (ONLINE TANFOLYAM)

 

Ahhoz, hogy egy gyönyörűséges és boldog párkapcsolatunk legyen, elengedhetetlen, hogy szeressük önmagunkat.

A emberek többsége állandó harcot vív magával legbelül. Önmagunkkal vagyunk a legkritikusabbak és képesek vagyunk ezzel fájdalmat okozni magunknak. Sokszor elfelejtünk a számunkra legfontosabb emberrel szeretettel törődni és róla gondoskodni: SAJÁT MAGUNKKAL. Nem érezzük magunkat elég értékesnek ahhoz, hogy az elsődleges prioritást élvezzük az életünkben, így kívülről próbálunk visszaigazolást szerezni az emberektől, eredményektől, külsőségektől. Amikor ezt nem kapjuk meg, rálépünk a boldogtalanság ösvényére. Igenis ÉRTÉKESEK vagyunk! Ezen a kurzuson szeretném megtanítani neked, hogy hogyan fogadd el és szeresd magad úgy, ahogy vagy, és válj a saját szerető szülőddé, mert így képes leszel egy sokkal boldogabb és teljesebb életet élni.

 

A kurzus témája:

 1. Miért harcolunk önmagunkkal?
 2. A belső konfliktusok hatása az életünkre
 3. Mit nem fogadunk el és miért?
 4. A tökéletességre vonatkozó tévhitek
 5. Mit tesz velünk önmagunk el nem fogadása
 6. Hogyan fogadjuk el  önmagunkat
 7. A sorsfordító módszer az önszeretetre
 8. Önszeretet Meditáció
 9. Írásbeli feladatok, hogy tisztább képet kapj önmagadról és az életedről

 

A kurzus elvégzése után képes leszel:

– jobban megismerni és szeretni önmagad
– az érzéseidre egy más nézőpontból rálátni
– megbékélni a múltaddal
– megérteni bizonyos embereket és helyzeteket a múltból
– elfogadni önmagad és elengedni a tökéletesség ideáját
– teljesebben élni az életed
– egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb jövő felé elindulni
– MEGBOCSÁTANI MAGADNAK ÉS EZZEL ELINDULSZ AZ IGAZI ÖNSZERETET FELÉ

 

Figyelem! A kurzust csomagban tudod megvásárolni kedvezményesen a tízmilliószoros napi programmal együtt.

 

Amennyiben a tanfolyammal együtt vásárolod meg a kurzust, akkor a jelentkezésed után max. 5 nappal megkapod a kurzushoz szükséges kuponkódot, amivel 90 napig megnézheted és újra hallgathatod.

DÁTUM: 2021. október 27. (szerda) 18:30-22:30

Helyszín: Otthonod, a zoom applikáción keresztül

CSOMAGOK ÉS ÁRAK:

1. PRÉMIUM CSOMAG (nem tagoknak)

Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) értéke 6000 Ft/fő
Önszeretet Felsőfokon Online Tanfolyam – értéke 5990 Ft – visszanézhető 90 napig

A csomag ára 11.990 Ft helyett 9.990 Ft (2000 Ft kedvezménnyel!)

MEGVESZEM A PRÉMIUM CSOMAGOT

 

2. NORMÁL CSOMAG (nem tagoknak)

Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) – 6.000 Ft/fő
Az Önszeretet Felsőfokon Online Tanfolyam egyelőre külön nem megvásárolható, csak a PRÉMIUM CSOMAGBAN elérhető.

MEGVESZEM A NORMÁL CSOMAGOT

 

3. KAPCSOLATOK AKADÉMIA – TAGI CSOMAG*

Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) – 5.000 Ft/fő
Az Önszeretet Felsőfokon Online Tanfolyam – INGYENES, és amíg a tagságod tart, korlátlanul visszanézheted

*Csak a Kapcsolatok Akadémia tagoknak elérhető. Amennyiben úgy választod ezt az opciót, hogy nem fizettél elő a tagságra, akkor a befizetett összeget visszautaljuk a számodra, ezért kérjük, válassz az alábbi két opció közül!

MEGVESZEM A TAGI CSOMAGOT*

Amire szükséged lesz: 

-jó minőségű internetkapcsolatra,
– töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
– a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
– némítsd le magad a folyamat alatt végig,
– nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
– javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
– papír zsebkendő, törölköző, víz

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet elég és korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni környezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

 

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

 

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

A jelentkezés menete:

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA – 2021.10.27-ÉN 12:00, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA.

KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 14:00-18:00 óra között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a K&H fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját MEGVÁLTOZOTT A SZÁMLASZÁMUNK, KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

MEGVESZEM A PRÉMIUM JEGYET
MEGVESZEM A NORMÁL JEGYET

 

MEGVESZEM A TAGI JEGYET*

Részletek

Dátum:
2021 október 27.
Időpont:
18:30 - 22:30
Összeg:
5000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Otthonod