Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Az Új Év megteremtése – Jótékonysági program koncerttel

2020 január 13., 18:00 - 21:30 | 2000Ft-tól

KEZDD AZ ÉVET EGY JÓ CSELEKEDETTEL, EGY LELKI EMELKEDÉSSEL, EGY CSODÁLATOS MEDITÁCIÓVAL, EGY NAGYSZERŰ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSSAL ÉS TEGYÉL EGY LÉPÉST A SAJÁT UTAD FELÉ!

Ez a program régen az ajándékom volt a közösség, az emberek részére, azonban a nagyobb létszám miatt terembérlésre van szükség, így minimális hozzájárulást kérünk a programra.

Szeretném továbbra is megtartani ennek a programnak az ajándék jellegét, ezért2017 óta óta JÓTÉKONYSÁGI ESTKÉNT tartjuk meg, mely során Neked is lehetőséged lesz, nem csak gyógyulni, jól érezni magad, hanem egy nemes ügyhöz is hozzájárulni.

Az Egységben a hozzájárulásnak nagyon nagy szerepe van, amit úgy hívunk, hogy SEVA vagy karma jóga, amikor önzetlenül adsz valami mások részére. Amikor teszünk valamit másokért, akkor annak óriási ereje van.

Sri Bhagavan azt mondja: “Ha egy lépést teszel Istenért, Isten 100 lépést tesz érted.

2017-ben majdnem 100.000 Ft-t, 2018-ban pedig 150.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze közösen a Hajnléktan Óvoda részére.

Csodálatos élmény volt Veletek együtt ennek a részesévé váln! Idén A PROGRAM BEVÉTELÉT A GALÓ TAMÁS DOMINIK GYÓGYULÁSÁÉRT ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE JUTTATJUK EL. Most is lehetőségetek lesz, külön is adományozni, ha szeretnétek hozzájárulni ehhez a nemes célhoz és jó karmát gyűjteni önmagatok számára. 🙂

Galó Tomika történetét itt olvashatjátok el: Együtt Tomikért

AZ ÚJ ÉV TUDATOS MEGTEREMTÉSE ÉS ELINDÍTÁSA

Ezzel a programmal szeretnénk elindítani közösen a következő fantasztikus évünket, megteremtve benne mindazt, amire vágyunk. Az Új Év beköszöntével általában új fogadalmakat teszünk, ezek lehetnek apróbbak, lehetnek nagyobbak, ilyenkor az mindig úgy érezzük, hogy van elég erőnk ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, és kipróbáljunk teljesen új dolgokat. Ha van az életedben olyan dolog, amit szeretnél megvalósítani a következő évben, akkor gyere el és teremtsük meg ebben a nagyon energikus erőtérben a 2020-as évet.

A programon egy indiai gyakorlat segítségével felemeljük a rezgésszintünket, és ezen a szinten visszük végig a teremtés folyamatát. Ezzel a módszerrel és gyorsabban manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A csoportban végzett teremtő gyakorlatok ereje megsokszorozódik!

Amennyiben szeretnél még nagyobb lépést tenni azért, hogy a jövő éved legyen életed eddigi legjobb és legsikeresebb éved, akkor szeretettel ajánlom Neked a január 11-12-én tartandó Jövőkép 2019 kurzust, ahol 2 napon keresztül tanulunk és dolgozunk azért, hogy megvalósítsd mindazt, amit szeretnél. Most egy egyedülálló eszközt kapnak a résztvevők a programon, hogy a fókuszt egész évben önmagukon, és a kitűzött célokon tudják tartani.

Itt olvashatsz bővebben a Jövőkép 2020 Tudatos Tervezővel kurzusról.

A program végén a hárfa különös zenei világa segíti a hangolódás és a teremtés folyamatát.

A program végén a hárfa különös zenei világa segíti a teremtés folyamatát. A zenének gyógyító ereje van, és Honyecz Ferenc hárfaművész csodálatos, saját szerzeményei támogatják a belsőnk gyógyulását, és elvezetnek Bennünket egy másik, varázslatos világba, ahol megtapasztalhatjuk a teljes nyugalmat, és a szépséges dallamokat.

Honyecz Ferenc együttese a Garland Band – Hallgasd meg a Hold On című számukat!

Az Egység Áldás/Deeksha hatása:
A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal.

Szeretettel várunk,
Klári és a segítő csapat

 

Jelentkezés menete:

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napjáig meg kell érkeznie)
  2. helyszínen készpénzben
  3. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Dátum:
2020 január 13.
Időpont:
18:00 - 21:30
Összeg:
2000Ft-tól

Helyszín

Hunguest Hotel Platánus
Könyves Kálmán krt. 44.
Budapest, 1087 Magyarország
+ Google Térkép
Ár:

2 000 Ft

Elfogyott