Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Egység Felébredés Kurzus

2019 szeptember 13., 00:00 - 2019 szeptember 15., 00:00 | 25000Ft-tól

A három napos kurzus keretein belül csodálatos utazásra indulunk saját magunkban.

Egység Felébredés Kurzus Áldásadó beavatással

A BOLDOG EMBERT KÉPZŐ KURZUS

Gyere és tarts velünk ezen a különleges elvonuláson!

Vedd a kezedbe a sorsod!

Ha szeretnéd a kezedbe venni a sorsodat, egy hatalmasat lépni a céljaid, a boldogságod, a vágyaid irányába, és ezentúl nem csak kapni, de megosztani is szeretnéd az Egység Áldás (deeksha) csodáját, akkor várlak szeretettel ezen a csodálatos belső utazáson.

Ez a tanfolyam  az indiai Egység Egyetem ajándéka, melynek során megismerkedhettek az indiai tanításokkal. Ezt a kurzust úgy hívom más néven, hogy a „Boldog embert képző kurzus”, ami biztosan megváltoztatja az életedet.

A két napos tanfolyam/vagy a három napos elvonulás keretein belül gyönyörűséges belső utazásra indulunk saját magunkban. Az itt elhangzott Egység tanítások segítenek egy nagyobb megértést adni a világról, amelyben élünk, és elméleti tudást, valamint fantasztikus eszközöket adnak ahhoz, hogy az életünk elmozduljon a konfliktus és boldogtalanság állapotából az egység és boldogság állapotába.

Miben lesz részed, ha eljössz?

A tanítások során végighaladunk életünk legfőbb területein:

 • tanításokat kapsz a szüleinkkel való kapcsolat fontosságáról, a belső sérült gyermeked meggyógyításáról,
 • megoldásokat kapsz arra, hogyan tudod meggyógyítani és fejleszteni folyamatosan a párkapcsolatodat, s benne önmagadat,
 • megismered a növekedés formuláját, és megkapod a képletet, hogy hogyan fejlődhetsz életed különböző területein, hogyan válhatsz sikeres és pozitív gondolkodású emberré,
 • megismered a gyermeknevelés művészetét, hogy egy boldog családod legyen,
 • megtanulod azt a technikát, amellyel könnyen össze tudsz kapcsolódni a magasabb tudatossággal, a Forrásoddal, az Isteni Jelenléteddel és így az életedben elkezdenek megtörténni a csodák, érezni fogod az támogató erejét,
 • Indiából származó tudatszint emelő gyakorlatokat kapsz otthoni használatra,
 • A test, lélek, szellem egyensúlyát szem előtt tartva betekintést nyersz a hatha jóga világába,
 • tanításokat és működő eszközöket kapsz arra vonatkozóan, hogy az életedet hogyan mozdíthatod el a vágyad irányába, bármi legyen is az.

A program során minden szinten mély tisztulási folyamaton fogunk keresztül menni, csodálatos tapasztalásokkal, érzelmi blokkjaink feloldásával, az öröm és a boldogság teljes megélésével. Megérthetjük és meggyógyíthatjuk a kapcsolatainkat, jobb emberré, társsá, gyermekké, szülővé, munkatárssá válhatunk. A folyamat végén mindenki megkapja egy ősi indiai folyamat által a beavatást arra, hogy áldásadóvá/deeksha-adóvá váljon.

Ez a kurzus, velem együtt, eddig minden résztvevőnek gyökeresen változtatta meg az életét, melyről a megtapasztalások menüpontban olvashatsz

Miért is érdemes áldásadóvá/deekshaadóvá válnod? Mi előnyöd származik belőle?

 • A tanfolyam és a beavatás után elindul egy nagyon erőteljes rendezési folyamat a kapcsolataidban, életszemléletedben, életminőségedben,
 • A kapcsolataid, életterületeid (anyagiak, egészség, párkapcsolat, karrier, munka) javulnak, rendeződnek,
 • A szíved kivirágzásnak indul, így képessé válsz összekapcsolódni embertársaiddal és nem utolsó sorban saját magaddal,
 • A dolgok elkezdenek automatikusan megtörténni az életedben, csodákat tapasztalsz,
 • Megtanulszbárhol és bármikor összekapcsolódni a Te saját Isteni Jelenléteddel(Végtelen Intelligencia, Univerzum, Jézus, Buddha, Isten, stb. )
 • Képessé válsz közvetíteni az Egység Áldást/deekshát, ezáltal hozzájárulsz embertársaid fejlődéséhez.

Elvonulás helyszíne:  Martonvásár
A program/kurzus ára: 49.000 Ft/fő, ismétlőknek 25.000 Ft/fő
Szállás és teljes ellátás (a kurzus díján felül fizetendő): 16.000 Ft/fő

A JELENTKEZÉS MENETE:

Jelentkezni a honlapon a „Jelentkezés” gomb segítségével tudsz. A regisztrációdat akkor tudjuk elfogadni, ha 16.000 Ft előleget eljuttatsz a részünkre. A hétfői programokon személyesen oda tudod adni.

A programra jelentkezni kizárólag a honlapon keresztül az alábbi a linken és 16.000 Ft előleg befizetésével együtt lehetséges. A helyedet akkor tudjuk biztosítani, ha az előleg beérkezett.

A JELENTKEZÉS ÉS ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE LEGKÉSŐBB 2019.09.02. (hétfő)!

Mielőtt utalsz, kérlek jelentkezz a weboldalon, mert ha a jelentkezés gomb még aktív, van szabad hely, ha le van már zárva, akkor betelt a kurzus. Kérlek a teljes kurzus árát NE UTALD EL, csak az említett előlegek összegét!

Előleg utalásához információk: Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni: a számlaszámom: Gálik Klára Egyéni Vállalkozó, MKB Bank: 10300002-50602678-11103284 (A közleménybe írd be a nevedet és azt, hogy “EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS SZEPTEMBER”, ha valakit hozol magaddal, az Ő nevét is írd be!) Utalás után kérlek, hogy küldd el a számla kiállításához a címedet és a párod nevét, akivel részt veszel a kurzuson. Köszönjük! Ha céges számlát szeretnél, akkor utaláskor figyelj arra, hogy céges számláról utald  el az összeget, csak ebben az esetben tudom kiállítani a céges számlát.

Jelentkezési feltételek: A befizetett előleg lemondás esetén nem visszafizethető. A jelentkezéssel a jelentkező elfogadja a jelentkezési feltételeket. Köszönjük a megértést!

Részletek

Kezdés:
2019 szeptember 13., 00:00
Vége:
2019 szeptember 15., 00:00
Összeg:
25000Ft-tól

Helyszín

Martonvásár
Martonvásár Magyarország + Google Térkép

Szervező

Gálik Klára
View Szervező Website