Barion Pixel

Hogyan oldd meg a régóta ismétlődő problémákat – Legyen ez a Halottak Napja más!

Sírcsokrok, koszorúk, mécsesek és rengeteg elhullajtott könnycsepp… Neked is csak a szomorúság és a gyász jut eszedbe a Halottak Napjáról? Bár a magyar nemzetről nem véletlenül terjed a szólás-mondás, miszerint még vigadni is csak sírva tudunk, az elhunytakról való megemlékezésnek nem kell az élet siratásáról és a haláltól való félelemről szólnia. Mindenkinek hiányoznak a megboldogult családtagjai, barátai, — természetesen ezzel én is így vagyok — de ez még nem ad okot arra, hogy egy ezt a különleges napot a letargiára pazaroljuk.

A nyugati kultúrákban szocializálódott emberek többsége fél a haláltól, csupán az elmúlás gondolatától is színtiszta rettegés önti el őket. A halál az élet természetes velejárója, tehát nincs más választásunk, mint elfogadni, és megbékélni a gondolattal, hogy “porból lettünk s porrá leszünk”. A Halottak Napja több kultúrában is széleskörűen ismert és ünnepelt jeles nap, melyhez különböző szokások és tradíciók kapcsolódnak a világon szinte mindenhol, azonban a holtak iránti tiszteletből “elrendelt” házimunka tiltása egyedül Magyarországon divat.

Az indiai filozófiában ismeretes fogalom a Moksha, vagyis a felszabadulás, eleresztés. 

A Moksha pontos definíciója irányzatonként eltérő, de a hinduizmus nem megsemmisülésként, hanem a születés és halál alóli örök felszabadulásaként, a nirvana eléréseként értelmezi. 

Ez a széles körben elterjedt vallásokra szintén jellemző, a legtöbb felfogásban a földi élet végállomása egyenlő a megvilágosodással és egyfajta felemelkedéssel. A Halottak Napját tehát  a megemlékezésen túl sokkal hasznosabban is töltheted, mint negatív gondolatok generálásával.

Van olyan megoldásra szoruló probléma az életedben, amelyet minden erőfeszítésed ellenére, komoly önismereti munka után sem vagy képes megoldani? 

Ennek olyan mély (mondhatni régi) okai vannak, amelyekre először nem is gondolnál. 

Hallottál már az epigenetikáról?

A tudományos definíció szerint az epigenetika a modern biológiában a gének olyan öröklődési formájának vizsgálata, amely nem jár együtt a DNS szekvenciájának megváltozásával. Ezután a bonyolult megfogalmazás után biztos benned is felmerül a kérdés, hogy ez mégis mit jelent és hogyan van hatással a Te életedre. Egyszerűen megfogalmazva az epigenetika tanulmányozása arra a kérdésre ad választ, hogy a szüleid, nagyszüleid, dédszüleid és a téged megelőző 7 generáció feloldatlan traumái miként és hogyan befolyásolják a családi karmát, amely sajnos megoldhatatlannak tűnő akadályokat gördíthet az utadba. Mindannyian traumatizált családból származunk. Gondolj csak bele! Hét generáció rengeteg élettörténetet rejt, különböző, az adott ős élete alatt fel nem oldott sérülésekkel.

Itt az ideje belátnod: a stressz örökletes!

A transzgenerációs hatásokat az auschwitzi túlélők leszármazottjain is vizsgálták, és roppant érdekes következtetéseket vontak le. Az elviselhetetlen traumákat, embertelen múltat megélt szülők gyermekeinek bármiféle külső behatás nélkül természetesen magasabb a kortizol (stresszhormon) szintjük. Ez azonban nem csak a valóban leírhatatlanul körülményeket túlélt áldozatok leszármazottjaira igaz, a “kisebb”, egyéni szintű traumák is jelentősen akadályozzák a következő generációk boldogulását, spirituális és önismereti útját. Orvos-Tóth Noémi, az epigenetika egyik legkiemelkedőbb hazai szaktekintélye ezt így fogalmazta meg:

“Szüleink, nagyszüleink hitrendszere, világról alkotott elképzelései befolyásolják például, hogy mi magunk mit tartunk lehetségesnek az életünkben, mire mondunk igent, és mi az, amitől elzárkózunk.”

Szeretnéd, ha a gyermekeid, unokáid már nem szenvednének ezektől a megoldhatatlannak látszó akadályoktól?

A családi karma megtisztítása a Te feladatod és felelősséged!

Ehhez abszolút nincs szükség arra, hogy buzgón olvasgasd a történelemkönyveket, vagy rendszeres látogató légy a helyi archívumban. Én most egy rendkívül egyszerű és hatásos megoldást kínálok Neked arra, hogy segítsd az őseidnek elérni a Mokshát, és köszönetképp ők megáldják nemcsak a Te életedet, hanem az utánad következő összes generációét is!

A Halottak Napi Ősök Megszabadítása Programon egy igazán egyedülálló, egyenesen Indiából hozott erőteljes programmal várlak, hiszen az energiakapuk megnyílása miatt november 1-je a tökéletes alkalom arra, hogy mindezt egyszerűen és hatékonyan megtehesd. A programon feloldhatjuk az epigenetikus örökségeket, hiszen a Moksha az előző 7 generációt megszabadítja, és ők ezért hálából megáldják nem csak a Te életedet, hanem az utánad következő generációk életét is.

Az Ősök Megszabadítására programra Indiában kaptam beavatást, és 2014 óta tartom meg minden évben ezen a napon átütő sikerrel.

Legyen ez a Halottak Napja más, csatlakozz a Halottak Napi Ősök Megszabadítása programhoz és teljesítsd a gyermeki kötelességedet — add meg az őseidnek az akár hosszú évszázadokon keresztül várt megszabadulást!

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”