Hogyan oldd meg a régóta ismétlődő problémákat – Legyen ez a Halottak Napja más!

Sírcsokrok, koszorúk, mécsesek és rengeteg elhullajtott könnycsepp… Neked is csak a szomorúság és a gyász jut eszedbe a Halottak Napjáról? Bár a magyar nemzetről nem véletlenül terjed a szólás-mondás, miszerint még vigadni is csak sírva tudunk, az elhunytakról való megemlékezésnek nem kell az élet siratásáról és a haláltól való félelemről szólnia. Mindenkinek hiányoznak a megboldogult családtagjai, barátai, — természetesen ezzel én is így vagyok — de ez még nem ad okot arra, hogy egy ezt a különleges napot a letargiára pazaroljuk.

A nyugati kultúrákban szocializálódott emberek többsége fél a haláltól, csupán az elmúlás gondolatától is színtiszta rettegés önti el őket. A halál az élet természetes velejárója, tehát nincs más választásunk, mint elfogadni, és megbékélni a gondolattal, hogy “porból lettünk s porrá leszünk”. A Halottak Napja több kultúrában is széleskörűen ismert és ünnepelt jeles nap, melyhez különböző szokások és tradíciók kapcsolódnak a világon szinte mindenhol, azonban a holtak iránti tiszteletből “elrendelt” házimunka tiltása egyedül Magyarországon divat.

Az indiai filozófiában ismeretes fogalom a Moksha, vagyis a felszabadulás, eleresztés. 

A Moksha pontos definíciója irányzatonként eltérő, de a hinduizmus nem megsemmisülésként, hanem a születés és halál alóli örök felszabadulásaként, a nirvana eléréseként értelmezi. 

Ez a széles körben elterjedt vallásokra szintén jellemző, a legtöbb felfogásban a földi élet végállomása egyenlő a megvilágosodással és egyfajta felemelkedéssel. A Halottak Napját tehát  a megemlékezésen túl sokkal hasznosabban is töltheted, mint negatív gondolatok generálásával.

Van olyan megoldásra szoruló probléma az életedben, amelyet minden erőfeszítésed ellenére, komoly önismereti munka után sem vagy képes megoldani? 

Ennek olyan mély (mondhatni régi) okai vannak, amelyekre először nem is gondolnál. 

Hallottál már az epigenetikáról?

A tudományos definíció szerint az epigenetika a modern biológiában a gének olyan öröklődési formájának vizsgálata, amely nem jár együtt a DNS szekvenciájának megváltozásával. Ezután a bonyolult megfogalmazás után biztos benned is felmerül a kérdés, hogy ez mégis mit jelent és hogyan van hatással a Te életedre. Egyszerűen megfogalmazva az epigenetika tanulmányozása arra a kérdésre ad választ, hogy a szüleid, nagyszüleid, dédszüleid és a téged megelőző 7 generáció feloldatlan traumái miként és hogyan befolyásolják a családi karmát, amely sajnos megoldhatatlannak tűnő akadályokat gördíthet az utadba. Mindannyian traumatizált családból származunk. Gondolj csak bele! Hét generáció rengeteg élettörténetet rejt, különböző, az adott ős élete alatt fel nem oldott sérülésekkel.

Itt az ideje belátnod: a stressz örökletes!

A transzgenerációs hatásokat az auschwitzi túlélők leszármazottjain is vizsgálták, és roppant érdekes következtetéseket vontak le. Az elviselhetetlen traumákat, embertelen múltat megélt szülők gyermekeinek bármiféle külső behatás nélkül természetesen magasabb a kortizol (stresszhormon) szintjük. Ez azonban nem csak a valóban leírhatatlanul körülményeket túlélt áldozatok leszármazottjaira igaz, a “kisebb”, egyéni szintű traumák is jelentősen akadályozzák a következő generációk boldogulását, spirituális és önismereti útját. Orvos-Tóth Noémi, az epigenetika egyik legkiemelkedőbb hazai szaktekintélye ezt így fogalmazta meg:

“Szüleink, nagyszüleink hitrendszere, világról alkotott elképzelései befolyásolják például, hogy mi magunk mit tartunk lehetségesnek az életünkben, mire mondunk igent, és mi az, amitől elzárkózunk.”

Szeretnéd, ha a gyermekeid, unokáid már nem szenvednének ezektől a megoldhatatlannak látszó akadályoktól?

A családi karma megtisztítása a Te feladatod és felelősséged!

Ehhez abszolút nincs szükség arra, hogy buzgón olvasgasd a történelemkönyveket, vagy rendszeres látogató légy a helyi archívumban. Én most egy rendkívül egyszerű és hatásos megoldást kínálok Neked arra, hogy segítsd az őseidnek elérni a Mokshát, és köszönetképp ők megáldják nemcsak a Te életedet, hanem az utánad következő összes generációét is!

A Halottak Napi Ősök Megszabadítása Programon egy igazán egyedülálló, egyenesen Indiából hozott erőteljes programmal várlak, hiszen az energiakapuk megnyílása miatt november 1-je a tökéletes alkalom arra, hogy mindezt egyszerűen és hatékonyan megtehesd. A programon feloldhatjuk az epigenetikus örökségeket, hiszen a Moksha az előző 7 generációt megszabadítja, és ők ezért hálából megáldják nem csak a Te életedet, hanem az utánad következő generációk életét is.

Az Ősök Megszabadítására programra Indiában kaptam beavatást, és 2014 óta tartom meg minden évben ezen a napon átütő sikerrel.

Legyen ez a Halottak Napja más, csatlakozz a Halottak Napi Ősök Megszabadítása programhoz és teljesítsd a gyermeki kötelességedet — add meg az őseidnek az akár hosszú évszázadokon keresztül várt megszabadulást!

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts