Barion Pixel

Hogyan szerezd meg álmaid munkáját? – Egy valóban hasznos útmutató!

Te mi leszel, ha nagy leszel? Ugye még neked is visszhangzik a fejedben a kérdés, melyet annyiszor szegeztek neked gyermekkorodban? Bár valószínűleg a kisfiúk jelentős része nem lett űrhajós, és a kislányok is csak a szüleik szemében maradtak hercegnők, az aktuális munkádat is ugyanilyen gyermeki lelkesedéssel és szenvedéllyel kellene végezned. Gondolhatod, én könnyen beszélek, hiszen van egy csodálatos vállalkozásom, ami segít beteljesíteni az életfeladatom, és imádom a munkám minden percét. El kell áruljam Neked, én sem rögtön így kezdtem a karrierem, rengeteg önismeret és elkötelezett munka kellett a mostani életem felépítéséhez. Ne keseredj hát el, ha úgy érzed, minden egyes munkahelyeden eltöltött perc értelmetlen, vagy egyenesen kínszenvedés! Az álommunka megszerzése mindenki számára lehetséges! Ebben a blogban lépésről-lépésre szeretném bemutatni neked hogyan lendítsd fel a karriered, vágj bele egy teljesen új szakmába, és találd meg az igazi szenvedélyed!

1. Lépés: Jöjj tisztába Onmagaddal!

Ha úgy érzed, nem is szeretnél életedben soha többet bármilyen munkára gondolni, és az anyagi juttatások nélkül eszedbe sem jutna, hogy az aktuális karrieredben dolgozz, sajnos egyértelmű, hogy te is kiégtél. Ne keseredj el, ez nem jelenti azt, hogy lusta lennél, vagy nem vagy elég “hasznos” a társadalom számára, csupán szükséged van egy kis pihenésre és az önismereted fejlesztésére és önmagad megismerésére. Ha csak egy mondatot mondhatnék a fiatalkori Önmagamnak, a legfontosabb üzenetem ez lenne: “Olyan munkát végezz, amit akkor is csinálnál, ha egy fillért sem kapnál érte!”. 

Sajnos a legtöbben már a karrier választásnál óriási hibát vétenek, hiszen a 21. század materialista világában nem meglepő, hogy fiatalon csupán a pénz bűvölete ösztönöz minket egy adott állás betöltésére. Kérlek, tanulj ne csak az én, hanem még több millió ember hibájából: A legtragikusabb lépés, amit megtehetsz az életedben az az, hogyha csakis a magas fizetésért dolgozol, nem kímélve ezzel sem a testi sem a mentális egészségedet.

Nyilván a tanulmányaim befejezése után én sem gondolkodtam rögtön így, ezért saját tapasztalatom alapján biztosíthatlak róla, semmi ok az aggodalomra, sosem késő változtatni! Én 12 éven keresztül gondoltam azt, hogy az ügyfélszolgálat álmaim munkája. Őszinte leszek, abszolút nem voltak anyagi gondjaim, viszont egy idő után egyértelművé vált, hogy nem dolgozhatok heti 7 napon át napi 12-14 órát a végtelenségig. A mostani eszemmel tudom, nem véletlen, hogy az egészségem is elég komolyan megsínylette azt, hogy vérbeli karrieristaként viselkedtem. Utólag visszagondolva azt is tudom, ez a munka, amit imádni véltem nem volt számomra más, csupán kompenzáció. Be akartam bizonyítani az embereknek, mire vagyok képes, ezért teljesen kizsigereltem magam. Óriási szenvedésben éltem, mielőtt végre elkezdtem dolgozni magamon. 

Amint megfelelően megismertem magam és elengedtem az irreális, saját magam által támasztott elvárásokat, kikristályosodott az életcélom.

Extra tipp: A legjobb helyen jársz, ha meg akarod ismerni magad, hiszen 2012 óta segitem ebben az embereket! Az sajátomon túl is nagyon sok sikertörténetünk van, ami bizonyitja, hogy ha megismered magad, akkor megleled álmaid munkáját és a hivatásod is. Kezdd el az önmunkát mihamarabb!

2. Lépés: Olvass!

Életem egyik legmeghatározóbb könyve Phil Laut Barátom a Pénz című műve. Az író azt ígéri, az általa megálmodott “öröm alapelve” segít neked egyszerűen profitot termelni, és egy biztonságos pénzügyi háttér megteremtése által egy virágzó jövőt biztosítani Neked és a családodnak! A teljesség igénye nélkül természetesen, de a könyv egyik legfontosabb célja az önbizalom növelés. Laut ehhez kitűnő önbizalom növelő gyakorlatokat fejlesztett ki. Az első lépés, amit meg kell tenned, az alábbi mondatok törlése a szótáradból: 

 • “Meg kell…”
 • “Jobb lenne ha…”
 • “Fontos lenne…”
 • “Illene…”

Biztos vagyok benne, hogy a te szádat is számtalanszor hagyták el ezek, és ehhez hasonló mondatok. Ha van egy gondolatod, amely így kezdődik, azonnal állj meg, és fogalmazd át magadban arra, hogy AKAROM…! Természetesen a gondolataid rendszerezése céljából utána tedd fel magadnak a kérdést, hogy igaz-e ez az állítás, és máris pontosan fogod tudni mennyire priorizáld a “jobb lenne, ha…” feladatokat az életedben.

3. Lépés: Tervezz!

Ha már sikerült tisztáznod magadban mi álmaid munkája, már “csupán” egy dolog van hátra. Itt az ideje megvalósítanod az álmodat! Ez először túl nagy falatnak, vagy akár reménytelennek is tűnhet. Az áhított sikered kulcsa azonban igazán egyszerű: tervezz! Nem elég azonban csak ímmel-ámmal kisebb célokat meghatároznod! Biztosan kell megtervezned, majd ellenőrizned a napjaidat, heteidet, így akár hónapok alatt is elképesztő eredményeket érhetsz el. Pontosan e célból alkottam meg a hatékonyságnövelő Tudatos Tervezőt!  A bizonyított, személyes tapasztalaton alapuló módszerrel megtervezett füzet

 • egyedülálló tervező és hatékonyságnövelő MÓDSZERREL,
 • napi ellenőrző listával,
 • manifesztációs naplóval, 
 • napi rutin feladatokkal, 
 • megerősítésekkel 
 • és motivációs idézetekkel indít el ezen a csodálatos utazáson.

A Tudatos Tervezőt az alábbi linken szerezheted be:

https://tudatostervezo.hu/termek/tudatos-tervezo-fuzet-1-darab/?attribute_1=TT-narancs

4. Lépés: Teremtsd meg a vágyaidat!

Hogyan? A válasz ismét rendkívül egyszerű: rendszeres meditációval. Számos kutatás bizonyítja, hogy a meditáció

 • erősíti a memóriát és a fókuszt.
 • segít a céljaidra összpontosítani,
 • növeli a koncentrációképességet.

A meditáció pozitív hatásainak sora végtelen, ám te is láthatod, hogy csupán ezek a következmények máris mennyivel egyszerűbbé teszik azt, hogy sikert-sikerre halmozz. Ha szeretnél még jobban koncentrálni az álomkarriered megteremtésére, próbáld ki a Vágyak Megteremtése Meditációt a Mindfulness Meditációk Mindennapra albumról teljesen ingyenesen 30 napig az alábbi linken:

https://kurzus.galikklara.com/courses/30-napig-ingyenes-mindfulness-meditaciok-mindennapra/

Befejezésképp szeretnék megosztani veled, egy rettentően szomorú, ám annál inkább motiváló adatot: független kutatások bizonyítják, hogy ha nem a “szerelem-munkádat” végzed az akár 15 évvel is megrövidítheti az életedet. 

Remélem, most már te sem gondolod úgy, hogy lehetetlen kitörnöd a mókuskerékből, és muszáj teljesen kizsigerelned magad a saját és a családod anyagi jólétéért. Higgy nekem, rád is vár egy élet, ahol úgy érzed, minden nap vakációzol, hiszen a munkád nem csak egy eszköz, ami anyagilag támogat, hanem a szenvedélyed, a hobbid és a HIVATÁSOD! Zárásként szeretném megosztani veled a kedvenc idézetemet Marc Anthonytól:

“Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben.” 

Ne feledd, az én hivatásom az, hogy NEKED segítsek, ezért is készülök mindig újabb és újabb programokkal, hogy téged is elindíthassalak az önismeret csodálatos útján!

Az aktuális programokat itt tudod megnézni:

https://galikklara.com/esemenyek/

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts

Kapcsolatok Akadémiája

Az Akadémia kapui jelenleg zárva vannak Az Akadémiához kizárólag február 22-ig lehet csatlakozni! nap óra perc másodperc Ha november 23. éjfélig jelentkezel,

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”