Barion Pixel

Így engedd el a 2023-as évet és nyiss új és tiszta lapot, hogy elérd a céljaidat 2024-ben

Az év végéhez közeledve egy fontos időszakhoz érkezünk, amikor visszatekintünk az elmúlt évre, felidézve mindazt, ami történt velünk. Az ilyen visszatekintő időszak lehetőséget ad számunkra, hogy megértsük, miben nőttünk, tanultunk és hogyan lehetünk még erősebbek az előttünk álló kihívásokkal szemben. Szeretnék Veletek megosztani néhány gondolatot és gyakorlatot arról, hogyan használhatjuk fel a múlt tapasztalatait a sikeresebb jövő érdekében.

Ezek a gyakorlatok 2021 decemberében, amikor elvesztettem egy nagyon fontos embert az életemben, rengeteget sokat segítettek abban, hogy újult erővel vágjak bele a következő évembe és a tragédia, a gyógyulás ellenére is boldog és sikeres évem legyen. Meg is történt! 🙂

Múltbéli tapasztalatok feldolgozása

Érdemes elgondolkodni azokon az eseményeken, melyek az erősségeinket hozták ki belőlünk, és azokon, melyekből tanulhatunk. A múlt tapasztalatai olykor lehetnek olyan terhek, amik nehézzé teszik az előrehaladást. De ezek a tapasztalatok nem arra valók, hogy visszatartsanak, hanem arra, hogy tanítsanak és segítsenek abban, hogy erősebbek legyünk.

  • Az első lépés a feldolgozás felé az elfogadás. Elfogadni azt, ami történt, nem jelenti azt, hogy jóváhagyjuk vagy elfelejtjük. Hanem azt, hogy hajlandóak vagyunk szembenézni vele és megérteni, hogy az történt, ami történt.
  • A következő lépés az, hogy engedjük el a haragot és a keserűséget. Ez nehéz, de fontos feladat, mert csak így tudunk tovább haladni.

Ezután jöhet a tanulás és az emlékek megőrzése. A múltbeli tapasztalatok sokat tanítanak nekünk. Azok az élmények, melyeket átéltünk, erősségekké válhatnak, ha megértjük, mit tanítottak nekünk.

Ne feledd, a múlt tapasztalatai csak egy része annak, ami vagy. Az, hogy hogyan dolgozod fel és építesz rájuk, meghatározza a jövődet.

GYAKORLATI TIPP: Írj egy listát arról, hogy mit tanultál 2023-ban?

Elengedés és megbocsátás

Az elengedés és a megbocsátás két olyan erőteljes eszköz, amelyek segíthetnek abban, hogy könnyebben haladjunk tovább az életünkben. Gyakran nehéz elengedni azt, ami fájdalmat okozott, vagy megbocsátani azoknak, akik bántottak minket, de fontos megérteni, hogy ezek a lépések hozzájárulnak ahhoz, hogy szabadabbá váljunk és előrehaladhassunk.

Fontos megjegyezni, hogy az elengedés és a megbocsátás folyamata időbe telik, és mindenki saját tempójában halad ezen az úton. Légy türelmes és engedd meg magadnak, hogy lépésről lépésre haladj ezen az úton.

Az elengedés és a megbocsátás lehetőséget ad számunkra arra, hogy könnyebben és boldogan éljünk.

Ha úgy érzed, elakadtál és nem tudsz megbocsátani, akkor itt vagyok, hogy segítsek Neked. Részletek ITT.

GYAKORLATI TIPP: Írj egy listát arról, hogy mit fogsz elengedni azért, hogy egy csodálatos 2024-es éved legyen!

Pozitív gondolkodás és a célok megfogalmazása

A pozitív gondolkodás és a célok megfogalmazása az életünk fontos része, ami segít irányt mutatni és lendületet adni a jövőbeli terveink eléréséhez. Amikor pozitívan gondolkodunk és konkrét célokat tűzünk ki magunk elé, az segíthet abban, hogy fókuszáltak és motiváltak maradjunk az életünk különböző területein.

A pozitív gondolkodás arról szól, hogy a nehézségek ellenére is megtaláljuk a jó dolgokat az életünkben.

Az, hogy hogyan reagálunk az adott helyzetekre és hogyan tekintünk a világra, nagyban meghatározza az életminőségünket. A pozitív gondolkodás gyakorlása segít abban, hogy optimistábbak legyünk, és megkönnyíti az élet nehézségeinek kezelését.

A célok megfogalmazása egy másik sarkalatos lépés az életünkben. Fontos azonban, hogy ezek reálisak és elérhetők legyenek. Amikor célokat tűzünk ki magunk elé, legyenek rövidtávú és hosszútávú céljaink is. A rövid távú célok segítenek abban, hogy lépésről lépésre haladjunk előre és motiváltak maradjunk, míg a hosszú távú célok az életünk nagyobb irányvonalát határozzák meg.

Az életmódváltás és fejlődés útján időről időre tekintsük át és vizsgáljuk felül a kitűzött célokat. Ez lehetőséget ad számunkra arra, hogy kijavítsuk, módosítsuk vagy új célokat állítsunk fel az életünk aktuális kihívásaihoz és körülményeihez igazítva.

Reméljük, hogy ezek a gondolatok inspirálnak és segítenek abban, hogy pozitív gondolkodásmódot alakíts ki és hatékony célokat tűzz ki az életed különböző területein.

GYAKORLATI TIPP: Írd fel a céljaidat, amiket szeretnél elérni 2024-ben!

A sikereink ünneplése

Ne feledjük megünnepelni a sikereinket, legyenek azok nagyok vagy kicsik.

Miért fontos az előrelépés ünneplése?

Mert segít fenntartani a motivációt és megerősíti az önbizalmunkat az új célok felé történő haladás során. Amikor ünneplünk és elismerjük saját vagy mások eredményeit és fejlődését, az ösztönző hatással van ránk és másokra is. Ez az ünneplés egyfajta visszajelzés arról, hogy az elért eredmények értékesek és figyelemre méltóak. Emellett segít fenntartani a lendületet az új kihívásokhoz és hozzájárul a pozitív gondolkodásmód kialakításához, amely fontos az élet örömének megéléséhez. Az előrelépés ünneplése segít összekapcsolni az eredményeket a pozitív érzelmekkel és ezáltal erősíti a belső motivációt az további fejlődéshez és sikerek eléréséhez.

GYAKORLATI TIPP: Ünnepeld meg mindazt, amit elértél 2023-ban!

Folyamatos fejlődés

Az elmúlt év tapasztalatai alapján folyamatosan finomítsuk és alakítsuk újra céljainkat. Ne felejtsük el, hogy minden tapasztalat tanít valamit, és ezekből a tanulságokból építhetünk az előttünk álló időszakban.

GYAKORLATI TIPP: Írj egy listát arról, hogy miért vagy hálás a 2023-as évedből?

A hála érzése képes megváltoztatni az egész életedet. Fókuszálj mindig arra, amit teljesítettél és amiért hálás lehetsz.

Remélem Neked is segítenek ezek a gondolatok és gyakorlatok, hogy megvalósítsd mindazt, amit szeretnél a következő évben.
Bármilyen is volt a 2023-es év, hiszek benne, hogy a 2024-es év MÉG JOBB LESZ! 🙂

SZERETNÉD, HA A 2024-ES ÉVED ÉLETED EDDIGI LEGJOBB ÉVE LENNE?

Csináljuk együtt!
Csoportban az energiák összeadódnak és nagyobb eséllyel válthatod valóra az álmaidat!

Ha még tudatosabban szeretnéd elérni, hogy a 2024-es éved legyen az eddigi ÉLETED LEGJOBB ÉVE, akkor tarts velünk 2024. január 20-21-én az online Manifesztációs Mesterkurzuson és robbantsuk be együtt az új évet!

Miről szól a kurzus?
Önismeret, transzformáció, vízió, egyensúly, eszközök a céljaid eléréséhez, elengedés művészete, összehangolódás az univerzummal, kulcs ahhoz, hogy a teremtés minden pillanatában jól érezd magad.

Nézd meg a további részleteket és csatlakozz hozzánk ITT!

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”