Barion Pixel

Ismerd meg a lehetőségeidet – Te mennyit tudsz az asztrológiáról?

Ha már ismersz, követed egy ideje az oldalamat, esetleg részt veszel az Egységben Élni eseményeken, tudod, hogy a Tudatos Tervező segítségével hónapokra előre megtervezem az életem. Azt azonban sokan nem tudjátok, hogy ezekről a tervekről visszacsatolást is kérek félévente az égiektől, a bolygóktól és a csillagoktól; vagyis meglátogatom az asztrológusomat.

Miért járok asztrológushoz?

2016-ban kezdtem el asztrológushoz járni, amikor a testvérem a kórházban volt és kíváncsiak voltunk arra, mi miért történik úgy, ahogy történik, és milyen lehetőségeink vannak a csillagok szerint ebben a helyzetben. Az a találkozó olyan nagy hatással volt az életemre, hogy azóta is rendszeresen járok asztrológushoz, mert szeretem tudni előre, hogy a terveim közül mi van támogatva és mi nem, hogy biztosak legyenek a céljaim. Az asztrológusom – aki azóta már visszavonult – mindig nevetve legyintett, amikor meglátott és azt mondta: “Te tudod nagyon jól, hogy mi a jó és mi nem, csak megerősítésért jársz ide!”. Ez így is volt, mindig megnyugodtam, hogy a megérzéseim és a tervezésem is jól működik.

Tavaly viszont egy érdekes dolog történt, amikor jeleztem az egyik beszélgetésünk alkalmával, hogy egy nagyobb orr műtétre készülök és nézzük meg, hogy a kapott dátum megfelelő alkalom-e? Ekkor azt mondta, hogy a lehető legjobb alkalom erre a beavatkozásra a csillagok szerint, mert éppen egy olyan bolygóállásom van, ami egyértelműen mutatja, hogy a fizikai kinézetemben változás fog beállni. Ha viszont nem tervezem meg ennyire TUDATOSAN, akkor lehet, hogy valamilyen baleset következtében történne változás a külsőmben, ami persze nem lett volna túl előnyös. Nagyon meglepődten, egyrészt azon, hogy tényleg tudatosan készültem erre a beavatkozásra és így megelőztem talán egy balesetet, illetve azért, hogy az égiek ilyen szépen támogatták ezt a fajta törekvésemet. Azt mondanom sem kell, hogy milyen gyorsan gyógyultam fel a beavatkozásból és két hét után már élő facebook live-ban tartottam előadást.

Mi is pontosan az asztrológia?

Mielőtt bármit írnék, ki kell emelnem, hogy az asztrológia nem határozza meg a sorsod, minden embernek szabad akarata van. Az asztrológia továbbá nem vallás, “csupán” a különböző bolygóciklusok tanulmányozása. Az asztrológusok a csillagok vizsgálatával a születési képleted alapján fejtik meg, mikor kapsz LEHETŐSÉGET a szerelem megtalálására, vagy egy régóta áhított szakmai siker elérésére, valamint figyelmeztetnek arra, milyen veszélyek FENYEGETNEK mely életterületeiden. A bolygók nem határozzák meg a sorsod, amíg te nem teszel proaktív lépéseket a céljaid felé, a legszerencsésebb csillagállás sem fog semmit változtatni az életeden. Ugyanakkor ez fordítva is igaz: ha nem veszted el a motivációdat és pozitivitásodat, lehetsz akár egy kellemetlenebb időszakban is, a problémákra csupán megoldásra váró kihívásokként tekintesz, melyek segítségével megtalálhatod az igazi belső erődet. Ha szeretnéd ezt a fókuszáltságot és motivációt a mindennapjaid részévé tenni, Neked is ajánlom a Tudatos Tervezőt, amelyről többet ITT tudhatsz meg.

Mikor “fedeztük fel” az asztrológiát?

Az asztrológia majdnem egyidős az emberiséggel, és a kutatók úgy gondolják a különböző civilizációk egymástól függetlenül kémlelték a csillagokat, majd határozták meg ezt a tudományágat. A mai Irak területén lévő Babiloniában találták meg az első régészeti leletet az égitestek “sorsformáló” célú tanulmányozásáról, melynek megalkotása Kr.e. 3000-re datálható. A csillagvizsgálás jellemző volt mág a maja civilizációban, az ókori Kínában, sőt Pitagorasz feljegyzései alapján azt is tudjuk, hogy a görögök is ismerték az asztrológiát, tisztelték a tudományág gyakorlóit.

Mik azok a csillagjegyek?

A nyugati asztrológia 12 csillagjeggyel foglalkozik. Ez a 12 asztrológiai jel az a tizenkét 30 fokos szektor, amely a Föld 360 fokos keringését jelenti a Nap körül, neveik senki számára sem ismeretlenek: kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő és halak. Egy személy születési dátuma által meghatározott csillagjegye felfedi karakterisztikáját, erősségeit, gyengeségeit, személyiségtípusát és egyéb jellemvonásait.

Miket kérdezhetsz egy asztrológustól?

Az asztrológusok, mint már említettem nem jósok, és nem is vallják annak magukat, ezért nem kérdezhetsz tőlük olyan kérdéseket, amikre a csillagok nem tudnak egyértelmű választ, ilyenek például:

 • Felvesznek a munkahelyre, ahová tegnap állásinterjúztam?
 • Elmenjek randizni az újonnan megismert titokzatos idegennel?
 • Mit kellene pontosan csinálnom az életemmel?

Azonban az asztrológus meg tudja mondani Neked…

 • Mi lehet a legjobb és a legrosszabb kimenetel a munkával kapcsolatban.
 • Hogyan kellene hozzáállnod egy új kapcsolathoz.
 • Milyen tehetségeidet kell ahhoz kamatoztatnod, hogy a “legtöbbre vidd” az életben.

Extra tipp: 6 nagyszerű kérdés (nem csak) az első alkalomra

Ne ijedj meg, ha összezavarodtál, és nem is tudod, melyeket is kellene választanod a fejedben kavargó millió kérdés közül! Összeállítottam Neked egy 6 kérdésből álló listát, amelyek feltevésével egy új, általános iránymutatást kaphatsz a jövőddel kapcsolatban.

 1. A születési képletem szerint melyek a legjobb tulajdonságaim, miben vagyok a legtehetségesebb? 
 2. Az életem mely aspektusai igényelnek nagyobb figyelmet?
 3. Mit kell megtanulnom ebben az életemben?
 4. Mit kell tudnom arról, hogyan adhatom át és foghadhatom be a szeretetet?
 5. Mit kell tudnom a pénzről, a bőségről és az arról való kapcsolatomról?
 6. Milyen típusú (csillagjegyű) emberek számomra a megfelelő partnerek/barátok?

Remélem ez az asztrológiai kisokos segített, hogy tisztábban lásd az asztrológiát, mint tudományágat. Ha úgy döntöttél szeretnél Te is többet megtudni a lehetőségeidről, és arról mivel kapcsolatban kell óvatosnak lenned, keresd fel az én asztrológusomat Neisz Andreát az alábbi elérhetőségen:

Neisz Andrea elérhetőségei:

Telefonszám: 06-30-270-8490

E-mail cím: andrea.sirius@gmail.com

Web: www.bmstudio.hu

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”