Ismerd meg a lehetőségeidet – Te mennyit tudsz az asztrológiáról?

Ha már ismersz, követed egy ideje az oldalamat, esetleg részt veszel az Egységben Élni eseményeken, tudod, hogy a Tudatos Tervező segítségével hónapokra előre megtervezem az életem. Azt azonban sokan nem tudjátok, hogy ezekről a tervekről visszacsatolást is kérek félévente az égiektől, a bolygóktól és a csillagoktól; vagyis meglátogatom az asztrológusomat.

Miért járok asztrológushoz?

2016-ban kezdtem el asztrológushoz járni, amikor a testvérem a kórházban volt és kíváncsiak voltunk arra, mi miért történik úgy, ahogy történik, és milyen lehetőségeink vannak a csillagok szerint ebben a helyzetben. Az a találkozó olyan nagy hatással volt az életemre, hogy azóta is rendszeresen járok asztrológushoz, mert szeretem tudni előre, hogy a terveim közül mi van támogatva és mi nem, hogy biztosak legyenek a céljaim. Az asztrológusom – aki azóta már visszavonult – mindig nevetve legyintett, amikor meglátott és azt mondta: “Te tudod nagyon jól, hogy mi a jó és mi nem, csak megerősítésért jársz ide!”. Ez így is volt, mindig megnyugodtam, hogy a megérzéseim és a tervezésem is jól működik.

Tavaly viszont egy érdekes dolog történt, amikor jeleztem az egyik beszélgetésünk alkalmával, hogy egy nagyobb orr műtétre készülök és nézzük meg, hogy a kapott dátum megfelelő alkalom-e? Ekkor azt mondta, hogy a lehető legjobb alkalom erre a beavatkozásra a csillagok szerint, mert éppen egy olyan bolygóállásom van, ami egyértelműen mutatja, hogy a fizikai kinézetemben változás fog beállni. Ha viszont nem tervezem meg ennyire TUDATOSAN, akkor lehet, hogy valamilyen baleset következtében történne változás a külsőmben, ami persze nem lett volna túl előnyös. Nagyon meglepődten, egyrészt azon, hogy tényleg tudatosan készültem erre a beavatkozásra és így megelőztem talán egy balesetet, illetve azért, hogy az égiek ilyen szépen támogatták ezt a fajta törekvésemet. Azt mondanom sem kell, hogy milyen gyorsan gyógyultam fel a beavatkozásból és két hét után már élő facebook live-ban tartottam előadást.

Mi is pontosan az asztrológia?

Mielőtt bármit írnék, ki kell emelnem, hogy az asztrológia nem határozza meg a sorsod, minden embernek szabad akarata van. Az asztrológia továbbá nem vallás, “csupán” a különböző bolygóciklusok tanulmányozása. Az asztrológusok a csillagok vizsgálatával a születési képleted alapján fejtik meg, mikor kapsz LEHETŐSÉGET a szerelem megtalálására, vagy egy régóta áhított szakmai siker elérésére, valamint figyelmeztetnek arra, milyen veszélyek FENYEGETNEK mely életterületeiden. A bolygók nem határozzák meg a sorsod, amíg te nem teszel proaktív lépéseket a céljaid felé, a legszerencsésebb csillagállás sem fog semmit változtatni az életeden. Ugyanakkor ez fordítva is igaz: ha nem veszted el a motivációdat és pozitivitásodat, lehetsz akár egy kellemetlenebb időszakban is, a problémákra csupán megoldásra váró kihívásokként tekintesz, melyek segítségével megtalálhatod az igazi belső erődet. Ha szeretnéd ezt a fókuszáltságot és motivációt a mindennapjaid részévé tenni, Neked is ajánlom a Tudatos Tervezőt, amelyről többet ITT tudhatsz meg.

Mikor “fedeztük fel” az asztrológiát?

Az asztrológia majdnem egyidős az emberiséggel, és a kutatók úgy gondolják a különböző civilizációk egymástól függetlenül kémlelték a csillagokat, majd határozták meg ezt a tudományágat. A mai Irak területén lévő Babiloniában találták meg az első régészeti leletet az égitestek “sorsformáló” célú tanulmányozásáról, melynek megalkotása Kr.e. 3000-re datálható. A csillagvizsgálás jellemző volt mág a maja civilizációban, az ókori Kínában, sőt Pitagorasz feljegyzései alapján azt is tudjuk, hogy a görögök is ismerték az asztrológiát, tisztelték a tudományág gyakorlóit.

Mik azok a csillagjegyek?

A nyugati asztrológia 12 csillagjeggyel foglalkozik. Ez a 12 asztrológiai jel az a tizenkét 30 fokos szektor, amely a Föld 360 fokos keringését jelenti a Nap körül, neveik senki számára sem ismeretlenek: kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő és halak. Egy személy születési dátuma által meghatározott csillagjegye felfedi karakterisztikáját, erősségeit, gyengeségeit, személyiségtípusát és egyéb jellemvonásait.

Miket kérdezhetsz egy asztrológustól?

Az asztrológusok, mint már említettem nem jósok, és nem is vallják annak magukat, ezért nem kérdezhetsz tőlük olyan kérdéseket, amikre a csillagok nem tudnak egyértelmű választ, ilyenek például:

 • Felvesznek a munkahelyre, ahová tegnap állásinterjúztam?
 • Elmenjek randizni az újonnan megismert titokzatos idegennel?
 • Mit kellene pontosan csinálnom az életemmel?

Azonban az asztrológus meg tudja mondani Neked…

 • Mi lehet a legjobb és a legrosszabb kimenetel a munkával kapcsolatban.
 • Hogyan kellene hozzáállnod egy új kapcsolathoz.
 • Milyen tehetségeidet kell ahhoz kamatoztatnod, hogy a “legtöbbre vidd” az életben.

Extra tipp: 6 nagyszerű kérdés (nem csak) az első alkalomra

Ne ijedj meg, ha összezavarodtál, és nem is tudod, melyeket is kellene választanod a fejedben kavargó millió kérdés közül! Összeállítottam Neked egy 6 kérdésből álló listát, amelyek feltevésével egy új, általános iránymutatást kaphatsz a jövőddel kapcsolatban.

 1. A születési képletem szerint melyek a legjobb tulajdonságaim, miben vagyok a legtehetségesebb? 
 2. Az életem mely aspektusai igényelnek nagyobb figyelmet?
 3. Mit kell megtanulnom ebben az életemben?
 4. Mit kell tudnom arról, hogyan adhatom át és foghadhatom be a szeretetet?
 5. Mit kell tudnom a pénzről, a bőségről és az arról való kapcsolatomról?
 6. Milyen típusú (csillagjegyű) emberek számomra a megfelelő partnerek/barátok?

Remélem ez az asztrológiai kisokos segített, hogy tisztábban lásd az asztrológiát, mint tudományágat. Ha úgy döntöttél szeretnél Te is többet megtudni a lehetőségeidről, és arról mivel kapcsolatban kell óvatosnak lenned, keresd fel az én asztrológusomat Neisz Andreát az alábbi elérhetőségen:

Neisz Andrea elérhetőségei:

Telefonszám: 06-30-270-8490

E-mail cím: andrea.sirius@gmail.com

Web: www.bmstudio.hu

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts