Hogyan találd meg a tökéletes párkapcsolatot?

Teljesen természetes, hogy Te is, mint minden ember szeretnéd megtalálni az örök társad, aki végigkísér az élet hosszú, boldog, ámde néha rögös útján. Az ember társas lény, ezért ahhoz, hogy ki tudjunk teljesedni kapcsolatban, közösségekben kell élnünk. A modern kor rengeteg társkereső applikációja ellenére sokan nem találják a romantikus csalódásokból vezető kiutat, esetleg már fel is adták a reményt a másik felük megtalálására.

Az első hiba, amit többségében nők követnek el a tökéletességre való törekvés. 

Nem létezik olyan férfi sem nő, aki mindenben tökéletes. 

Sajnálom, ha ez elkeserít, de a csupa nagybetűs, hibátlan NAGY Ő csak a mozivásznakon létezik. A mézeshetek elmúltával, ahogy szépen lassan lekerül a rózsaszín szemüveg találkozunk az igazi problémákkal, amelyeket magunknak kell megoldanunk és megtapasztalnunk.

Néhány éve hallottam egy fantasztikus tanítást az egyik legkedvesebb indiai tanítómtól, aki 20 éve osztja meg az élet csodáit a feleségével. Miután az egyik magyar résztvevő feltette a millió dolláros kérdést (Hogyan tapasztalhatom meg a beteljesedett párkapcsolatot?), nem meglepő, de egyszerű választ kaptam: 

“Butaság azt hinni, hogy van egy igazi. Ha te egy boldog és békés belső állapotban élsz, akkor bármelyik kapcsolat lehet számodra az igazi.”

Gondolj csak bele, a mai fogyasztói társadalomban úgy viselkedünk más emberekkel, mintha eldobható termékek lennének. Egy időben szállóigeként terjedt az ominózus metaforikus kérdés a különböző közösségi média felületeken: Ha kiég egy villanykörte a lakásodban, elköltözöl vagy kicseréled a villanykörtét? Tudom, hogy a válasz egyértelmű, sokan azonban mégsem képesek alkalmazni ezt a tanácsot a kapcsolataikat illetően.

  • Valami nem tetszik a másikban? Szakítás.
  • Valami nem úgy alakult, ahogy tervezted vagy terveztétek? Szakítás.

Ha Neked is ismerős ez a minta, fel kell ismerned, hogy sürgősen itt az ideje változtatnod! Hiába kutatod állandóan az új, első pillantásra “jobbnak tűnő” társakat, amíg nem indulsz el az önismeret útján, a sztori vége már a jól ismert kimenetel lesz: szakítás. 

A múltbeli tapasztalatok ismétlik önmagukat, ezért bár lehet, hogy a partnered neve változott, te még mindig be vagy ragadva ugyanabba a szituációba. 

Szeretnék Neked és minden olvasómnak segíteni, ezért most hoztam Nektek 3+1 tippet a megfelelő TÁRS megtalálásához.

  1. Tipp: Gyógyítsd meg a szíved és szabadulj meg a múltbeli sérelmektől!

Bár sokszor nem értjük, észre sem vesszük vagy nem tulajdonítunk különös jelentőséget a déjà vu érzésnek az élet körkörös, a múlt eseményei sokszor ismétlik önmagukat. Emlékszel még az első elutasításodra, csalódásodra vagy amikor először szakítottak veled? Amíg nem gyógyítod be ezeket a sebeket a szíved sosem virágozhat ki igazán. Minden új kapcsolatunkban megjelennek az összes korábbi kapcsolataink árnyékai, ha nem éljük meg teljesen a gyászfolyamatot és nem gyógyítjuk meg a szívünket vagy nem kezdünk el utána dolgozni Önmagunkon (a negatív tudatalatti mintáinkon)

Megoldás: Ha szeretnéd megszabadítani magad a múlt traumáitól és felszabadítani a szíved, hogy tiszta lappal léphess egy új párkapcsolatba, vagy meggyógyítsd a kapcsolatod a jelenlegi pároddal, csatlakozz 2021. október 27-én a Tízmilliószoros Napi Programhoz!

  1. Tipp: Szeresd Önmagad!

Csakis Te vagy az, aki egész életeden keresztül végigkísér, ezért a legfontosabb feladatod elindulni az önismereti úton, azaz megismerni, elfogadni és végül teljesen, igazán, őszintén megszeretni Önmagad. Ez egy nehéz, egész életen át tartó folyamat, de sosem túl késő elkezdened. Ahhoz, hogy véget vethess a cívodásoknak és komolyabb veszekedéseknek a pároddal, először meg kell tanulnod saját magad színtiszta szeretettel átölelni. 

Megoldás: A Tízmilliószoros Napi Program prémiumjegyével most megkaphatod a csodás Önszeretet felébresztése kurzust is.

  1. Tipp: Tanulj meg őszintén kapcsolódni!

Mi is az az őszinte kapcsolódás? Az őszinte kapcsolódás az, amikor nem megérteni szeretnénk a másikat, hanem érezni őt. Bár ez a definíció egyszerűnek tűnhet, rendkívüli kitartásra és kemény önismereti munkára van szükséged ahhoz, hogy elérd ezt az állapotot. Teljesen rossz irány az, ha megpróbálod elemezni a párodat, kitalálni mit, miért és hogyan csinál. Ezáltal a saját elméd kreál teljesen hamis elképzeléseket (a régebbi kapcsolataid traumái alapján), melyek egyre távolabb és távolabb sodornak a szerelmedtől. Az emberek azonban nem gépek, nem tudod elemezni a párod cselekedeteinek indokát és hátsó indíttatását (hiszen a legtöbb esetben ezek nem is léteznek). Amint meggyógyítod a saját szíved képes leszel igazán érezni a párodat, vagyis kapcsolódni hozzá, így már teljesen biztos, hogy a kapcsolatotok a legviharosabb időszakokat is át tudja majd vészelni.

Megoldás: Az október 27-i Tízmilliószoros Napi Programon részletesen megértheted és ezáltal meg is tapasztalhatod mi is pontosan az őszinte kapcsolódás.

  1. Tipp: Élj meg már most mindent, amit szeretnél!
    (Nem csak akkor) ha még nincs párod!

Ha nincs párod, akkor is lehet a kapcsolataidat egy magasabb szintre emelni és megtapasztalni a felesleges konfliktusok helyett a kapcsolódást. A mindennapjainkban is zsörtölődünk és sebeket ejtünk. De mindenképp látnunk és éreznünk kell, hogy milyen kapcsolatot szeretnénk!

Addig nem találhatod meg a hozzád illő embert, amíg egyedül nem tudod megtalálni a boldogságot. Nagyon fontos, hogy tudatosítsd magadban: a jövendőbeli párodnak nem az a feladata, hogy boldoggá tegyen. Népszerű szófordulat “a másik felem” kifejezés, azonban ez egy elképesztően toxikus hozzáállás. Egyedül sem vagy félember, a boldog, beteljesedett élet nem kizárólag a párkapcsolatokon múlik. Ha mégis már igazán vágysz valakire, aki mindig melletted áll, érzelmileg támogat és átölel a hideg téli estéken, akkor meg kell teremtened egy olyan tudatállapotot, amelyben nem érzed úgy, hogy bármit is nélkülöznél a jelenlegi életedben. 

Pontosan ki kell fejezned, milyen párkapcsolatot szeretnél, és hogyan szeretnéd magad érezni ebben a kapcsolatban, majd újra és újra minél több időt ebben a tudatállapotban töltened.

Megoldás1: Tudományos kutatások alapján alkottam meg az Örömteli Élet Mindfulness Meditációs albumot, melynek csodálatos része a Vágyak Megteremtése Meditáció, mely segítségével bármilyen elképzelésedet, álmodat manifesztálhatod. Az ingyenes meditációt itt érheted el!

Megoldás2: Teremtsd meg a párod tízmilliószoros erővel napi programon a Tízmilliószoros Napi Programon!

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts