Barion Pixel

Hogyan találd meg a tökéletes párkapcsolatot?

Teljesen természetes, hogy Te is, mint minden ember szeretnéd megtalálni az örök társad, aki végigkísér az élet hosszú, boldog, ámde néha rögös útján. Az ember társas lény, ezért ahhoz, hogy ki tudjunk teljesedni kapcsolatban, közösségekben kell élnünk. A modern kor rengeteg társkereső applikációja ellenére sokan nem találják a romantikus csalódásokból vezető kiutat, esetleg már fel is adták a reményt a másik felük megtalálására.

Az első hiba, amit többségében nők követnek el a tökéletességre való törekvés. 

Nem létezik olyan férfi sem nő, aki mindenben tökéletes. 

Sajnálom, ha ez elkeserít, de a csupa nagybetűs, hibátlan NAGY Ő csak a mozivásznakon létezik. A mézeshetek elmúltával, ahogy szépen lassan lekerül a rózsaszín szemüveg találkozunk az igazi problémákkal, amelyeket magunknak kell megoldanunk és megtapasztalnunk.

Néhány éve hallottam egy fantasztikus tanítást az egyik legkedvesebb indiai tanítómtól, aki 20 éve osztja meg az élet csodáit a feleségével. Miután az egyik magyar résztvevő feltette a millió dolláros kérdést (Hogyan tapasztalhatom meg a beteljesedett párkapcsolatot?), nem meglepő, de egyszerű választ kaptam: 

“Butaság azt hinni, hogy van egy igazi. Ha te egy boldog és békés belső állapotban élsz, akkor bármelyik kapcsolat lehet számodra az igazi.”

Gondolj csak bele, a mai fogyasztói társadalomban úgy viselkedünk más emberekkel, mintha eldobható termékek lennének. Egy időben szállóigeként terjedt az ominózus metaforikus kérdés a különböző közösségi média felületeken: Ha kiég egy villanykörte a lakásodban, elköltözöl vagy kicseréled a villanykörtét? Tudom, hogy a válasz egyértelmű, sokan azonban mégsem képesek alkalmazni ezt a tanácsot a kapcsolataikat illetően.

  • Valami nem tetszik a másikban? Szakítás.
  • Valami nem úgy alakult, ahogy tervezted vagy terveztétek? Szakítás.

Ha Neked is ismerős ez a minta, fel kell ismerned, hogy sürgősen itt az ideje változtatnod! Hiába kutatod állandóan az új, első pillantásra “jobbnak tűnő” társakat, amíg nem indulsz el az önismeret útján, a sztori vége már a jól ismert kimenetel lesz: szakítás. 

A múltbeli tapasztalatok ismétlik önmagukat, ezért bár lehet, hogy a partnered neve változott, te még mindig be vagy ragadva ugyanabba a szituációba. 

Szeretnék Neked és minden olvasómnak segíteni, ezért most hoztam Nektek 3+1 tippet a megfelelő TÁRS megtalálásához.

  1. Tipp: Gyógyítsd meg a szíved és szabadulj meg a múltbeli sérelmektől!

Bár sokszor nem értjük, észre sem vesszük vagy nem tulajdonítunk különös jelentőséget a déjà vu érzésnek az élet körkörös, a múlt eseményei sokszor ismétlik önmagukat. Emlékszel még az első elutasításodra, csalódásodra vagy amikor először szakítottak veled? Amíg nem gyógyítod be ezeket a sebeket a szíved sosem virágozhat ki igazán. Minden új kapcsolatunkban megjelennek az összes korábbi kapcsolataink árnyékai, ha nem éljük meg teljesen a gyászfolyamatot és nem gyógyítjuk meg a szívünket vagy nem kezdünk el utána dolgozni Önmagunkon (a negatív tudatalatti mintáinkon)

Megoldás: Ha szeretnéd megszabadítani magad a múlt traumáitól és felszabadítani a szíved, hogy tiszta lappal léphess egy új párkapcsolatba, vagy meggyógyítsd a kapcsolatod a jelenlegi pároddal, csatlakozz 2021. október 27-én a Tízmilliószoros Napi Programhoz!

  1. Tipp: Szeresd Önmagad!

Csakis Te vagy az, aki egész életeden keresztül végigkísér, ezért a legfontosabb feladatod elindulni az önismereti úton, azaz megismerni, elfogadni és végül teljesen, igazán, őszintén megszeretni Önmagad. Ez egy nehéz, egész életen át tartó folyamat, de sosem túl késő elkezdened. Ahhoz, hogy véget vethess a cívodásoknak és komolyabb veszekedéseknek a pároddal, először meg kell tanulnod saját magad színtiszta szeretettel átölelni. 

Megoldás: A Tízmilliószoros Napi Program prémiumjegyével most megkaphatod a csodás Önszeretet felébresztése kurzust is.

  1. Tipp: Tanulj meg őszintén kapcsolódni!

Mi is az az őszinte kapcsolódás? Az őszinte kapcsolódás az, amikor nem megérteni szeretnénk a másikat, hanem érezni őt. Bár ez a definíció egyszerűnek tűnhet, rendkívüli kitartásra és kemény önismereti munkára van szükséged ahhoz, hogy elérd ezt az állapotot. Teljesen rossz irány az, ha megpróbálod elemezni a párodat, kitalálni mit, miért és hogyan csinál. Ezáltal a saját elméd kreál teljesen hamis elképzeléseket (a régebbi kapcsolataid traumái alapján), melyek egyre távolabb és távolabb sodornak a szerelmedtől. Az emberek azonban nem gépek, nem tudod elemezni a párod cselekedeteinek indokát és hátsó indíttatását (hiszen a legtöbb esetben ezek nem is léteznek). Amint meggyógyítod a saját szíved képes leszel igazán érezni a párodat, vagyis kapcsolódni hozzá, így már teljesen biztos, hogy a kapcsolatotok a legviharosabb időszakokat is át tudja majd vészelni.

Megoldás: Az október 27-i Tízmilliószoros Napi Programon részletesen megértheted és ezáltal meg is tapasztalhatod mi is pontosan az őszinte kapcsolódás.

  1. Tipp: Élj meg már most mindent, amit szeretnél!
    (Nem csak akkor) ha még nincs párod!

Ha nincs párod, akkor is lehet a kapcsolataidat egy magasabb szintre emelni és megtapasztalni a felesleges konfliktusok helyett a kapcsolódást. A mindennapjainkban is zsörtölődünk és sebeket ejtünk. De mindenképp látnunk és éreznünk kell, hogy milyen kapcsolatot szeretnénk!

Addig nem találhatod meg a hozzád illő embert, amíg egyedül nem tudod megtalálni a boldogságot. Nagyon fontos, hogy tudatosítsd magadban: a jövendőbeli párodnak nem az a feladata, hogy boldoggá tegyen. Népszerű szófordulat “a másik felem” kifejezés, azonban ez egy elképesztően toxikus hozzáállás. Egyedül sem vagy félember, a boldog, beteljesedett élet nem kizárólag a párkapcsolatokon múlik. Ha mégis már igazán vágysz valakire, aki mindig melletted áll, érzelmileg támogat és átölel a hideg téli estéken, akkor meg kell teremtened egy olyan tudatállapotot, amelyben nem érzed úgy, hogy bármit is nélkülöznél a jelenlegi életedben. 

Pontosan ki kell fejezned, milyen párkapcsolatot szeretnél, és hogyan szeretnéd magad érezni ebben a kapcsolatban, majd újra és újra minél több időt ebben a tudatállapotban töltened.

Megoldás1: Tudományos kutatások alapján alkottam meg az Örömteli Élet Mindfulness Meditációs albumot, melynek csodálatos része a Vágyak Megteremtése Meditáció, mely segítségével bármilyen elképzelésedet, álmodat manifesztálhatod. Az ingyenes meditációt itt érheted el!

Megoldás2: Teremtsd meg a párod tízmilliószoros erővel napi programon a Tízmilliószoros Napi Programon!

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”