Barion Pixel

Hogyan teremtsünk tudatosan egy csodálatos Új Évet?

Hogyan teremtsünk tudatosan egy csodálatos Új Évet?

 Tanuljuk meg, hogy hogyan tudjuk a lehető legjobban kihozni az előttünk álló esztendőből.

Daniel H. Pink szerint évi 86 lehetőségünk van ahhoz, hogy megváltoztassuk az életünket.

Bármilyen is volt az előző év, itt és most meg tudod változtatni a jövődet. 

“Az újév napját mindig is úgy tartották számon, hogy különleges hatással van a jövőnkre nézve. Felütünk egy új naptárat, ránézünk a gyönyörű, üres oldalakra, és úgy érezzük, hogy új fejezetet kezdhetünk az életünkben.” Daniel H. Pink

Az előző írásokban írtam már arról, hogy mennyire fontos a múlt elengedése, akármilyen is volt, a hála kifejezése, bármi is van az életünkben a jelen pillanatban. A következő lépés pedig az, hogy az így létrehozott helyet megtöltsük a megfelelő dolgokkal. Mindazzal, amit létre szeretnénk hozni a következő évben.

„Az élet az, amit te csinálsz belőle.” mondja Sri Bhagavan és mennyire igaza van! Csak teszteld le az alább leírtakat, és figyelj meg, hogy mi történik!

  • Az Újévi Fogadalom:

Fogadd meg, hogy ez az év más lesz, mint a többi. Fogadd meg, hogy ez az éved lesz eddigi életed LEGJOBB ÉVE. Mondd ki háromszor hangosan – de kiabálhatod is a Világba – boldogan a következő mondatot:

SZÁMOMRA A 2021-ES ÉV LESZ EDDIGI ÉLETEM LEGJOBB, LEGSIKERESEBB ÉS LEGBOLDOGABB ÉVE!”

Fogalmazz meg egy erőteljes szándékot arra vonatkozóan, hogy a tőled telhető legtöbbet megteszed azért, hogy ez így is legyen. Olvass tovább, hogy hogyan…

  • A Lista – Tervezz Tudatosan!

Írj egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretnél elérni az életedben, legfőképpen a következő évben. Lehetnek bármilyen célok, s ha úgy érzed most, hogy biztosan nem tudod megvalósítani, akkor is írd le! Nem kell most tudnod, hogy hogyan fog megvalósulni, csak írj le minden vágyadat, amit szeretnél. Látnod kell leírva mindazt, ami a szíved vágya. S tedd ezt a listát egy jól látható helyre a lakásban: akár a hűtőre, akár a tükörre, arra a helyre, ahol láthatod minden egyes nap. Ez a lista fog segíteni abban, hogy emlékeztessen mindennap arra, hogy miért dolgozol, miért tanulsz, miért teszed a mindennapi dolgokat, erőfeszítéseket. Erőt ad majd akkor is, amikor éppen nem lesz kedved tenni semmit. Ez a lista a JÖVŐD!

  • Meditáció és Vizualizáció – Lásd előre, mintha most történne!

Sokan beszélnek és sokan írnak a meditáció és a vizualizáció fontosságáról a teremtési folyamatban. Sajnos sokan nincsenek tudatában annak, hogy milyen óriási teremtő erővel rendelkezünk. Használd a vizualizációt, használd azokat a technikákat, amikről olvastál, tanultál vagy gyere el valamelyik évkezdő Teremtő Meditációs programunkra, ahol az Egység Áldás erejével sokkal könnyebben megvalósíthatod a vágyaidat. Vigyázat, mert működik! 

REGISZTRÁLJ AZ INGYENES MEDITÁCIÓKÉRT! Erre a célra egy szuper gyakorlat a Vágyak Megteremtése meditáció, melyet a www.kurzus.galikklara.com oldalon a regisztráció után az Ingyenes Meditációs Albumon keresztül 30 napig tudod korlátlanul használni.

Ezt a gyakorlatot tudod otthon is végezni egyedül az Új Év első napján, de becsatlakozhatsz hozzánk is a csoportos programokra, ahol vagy lehetőséged Egység Áldást/Deekshát fogadni a jövő évi céljaidra.

  • Gondolkodj pozitívan és soha ne legyen kétséged! 

Ha kétséged van vagy negatív vagy, ÉN SEGÍTEK NEKED!

Bármi is történik, ha a saját utadon haladsz, akkor azt fogod érezni, hogy fejlődsz és örömödet leled a tetteidben. Ezt azonban mindig önmagadnak önmagadban kell meg megvizsgálnod. Szeresd magad és bánj úgy magaddal, ahogyan egy olyan emberrel bánsz, aki nagyon fontos a számodra. Mindenkinek egyedi útja van, ezért ne hasonlítsd magad másokhoz, hanem csakis önmagadra fókuszálj. Hidd el, hogy meg is lesz az eredménye. Ne mondogasd magadnak mindennap, hogy úgysem fog összejönni és ne arra pazarold az energiádat, hogy a kétségeidet eteted. A negatív gondolatok és félelmek helyett mondd magadnak: „Össze fog jönni! El fogom érni a céljaimat!” Ne legyen kétséged. 

Megoldás: Amennyiben nagyon nem boldogulsz a negatív érzelmekkel, gondolatokkal, akkor gyere el bármelyik csoportos programunkra és kezdjük el közösen feloldani azokat a mély hiedelemrendszereket, blokkokat, amik megakadályozzák, hogy sikeres legyél! A 2021.01.23-24-én tartandó MANIFESZTÁCIÓS MESTERKURZUS ezekben segít, melyet egyszer és utoljára tartjuk meg online és élőben.

Az, hogy mi történik Veled a jövő évben, rajtad múlik! Nem a főnöködön, a szomszédodon, a szüleiden, csakis Te tudod megváltoztatni az életedet. Én pedig ehhez minden segítséget megadok Neked!

De mit is jelent Tudatosan Tervezni?

Amikor azt a szót halljuk, hogy tudatosan élni, akkor azt gondolhatjuk, hogy óriási lemondások árán kell tudatosnak lenni és egy pillanatra sem lehet elengedni a komolyságot és megpihenni. Azt hisszük, hogy szenvednünk kell tudatosan a célunkért, amit kitűztünk magunknak. Sok évig azt gondoltam, hogy ha majd szorgalmasan dolgozom, a magánéletemet és a szabadidőmet feláldozva, akkor majd sikeres ember leszek és ezzel egyenesen arányosan együtt jár a boldogság szint emelkedése.

Pedig ez nem így van, sőt. A mai társadalom nagy nyomás alá helyez bennünket, sok helyen kell egyszerre megfelelünk, és ha nem vagyunk elég tudatosak, akkor sajnos elveszíthetjük a saját életünk felett a kontrollt. A boldog és beteljesedett élet nem az, amikor a hatszámjegyű fizetésed kattan a számládon, de nincs elég időd, hogy elköltsd és nincsenek körülötted emberek, akikkel megoszd a szeretetteljes pillanatokat. A boldog és beteljesedett élet az, amikor minden életterületed egyensúlyban van. Ahol mindennap teszel apró, de folyamatos lépéseket azért, hogy boldog legyél.

Mivel számomra a 2020-as év életem eddigi legjobb éve volt, mind magánéletileg, mind szakmailag, ezért úgy döntöttem, hogy MEGTANÍTOM SZÁMODRA IS AZOKAT AZ ALAPELVEKET, amelyek szerint élem a mindennapjaimat és aminek a segítségével 1 hét alatt manifesztáltam az életem legnagyobb vágyát, amire 99%-a az embereknek azt mondta, hogy lehetetlen.

HOZD LÉTRE ÁLMAID ÉLETÉT, SEGÍTEK BENNE!

Szeretném számodra átadni ezt a tudást és tapasztalatot, hogy ne kelljen éveket elfecsérelned arra, hogy a számodra nem megfelelő úton jársz, vagy nem a megfelelő eszközöket használod, és csalódottan feladod az álmaidat.

“Nem az formálja az életünket, amit egyszer teszünk meg, hanem amit következetesen teszünk.” Tony Robbins

Én mindent megteszek azért, hogy Te is sikeres legyél és kihozd a maximumot az Új Kezdtek Évéből!

TEDD MEG TE IS A LEGJOBBAT ÖNMAGADÉRT!

Ha azt teszed, amit mindig tettél, akkor azt fogod kapni, amit mindig is kaptál.” Tony Robbins

 

PROGRAMAJÁNLÓ:

Teremtsünk egy felejthetetlen évet együtt!

Csoportban az energiák összeadódnak és nagyobb eséllyel válthatod valóra az álmaidat!

1. PROGRAM: MANIFESZTÁCIÓS MESTERKURZUS

  1. Megtanulod legyőzni a félelmeidet, amik miatt eddig nem mertél elindulni az utadon.
  2. Feloldod azokat a főbb hitrendszereidet, amik gátolnak a sikerben és a boldogságban.
  3. Megtanulod, hogyan ébreszd fel és használd a benned lévő potenciált.
  4. Megtanulod hogyan használd ki a napodat, hogy minden beleférjen, ami fontos számodra.
  5. Megtanulod és eszközt is kapsz ahhoz, hogy legyőzd az önszabotázst és felszabadítsd a kreatív képességeidet.
  6. Megtanulod az energiádat arra összpontosítani, ami igazán fontos, mert

Bővebben a kurzusról:

Manifesztációs Mesterkurzus 2021

Addig is Boldog Új Esztendőt kívánok Neked!

Szeretettel,

Klári

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”