Hogyan teremtsünk tudatosan egy csodálatos Új Évet?

Hogyan teremtsünk tudatosan egy csodálatos Új Évet?

 Tanuljuk meg, hogy hogyan tudjuk a lehető legjobban kihozni az előttünk álló esztendőből.

Daniel H. Pink szerint évi 86 lehetőségünk van ahhoz, hogy megváltoztassuk az életünket.

Bármilyen is volt az előző év, itt és most meg tudod változtatni a jövődet. 

“Az újév napját mindig is úgy tartották számon, hogy különleges hatással van a jövőnkre nézve. Felütünk egy új naptárat, ránézünk a gyönyörű, üres oldalakra, és úgy érezzük, hogy új fejezetet kezdhetünk az életünkben.” Daniel H. Pink

Az előző írásokban írtam már arról, hogy mennyire fontos a múlt elengedése, akármilyen is volt, a hála kifejezése, bármi is van az életünkben a jelen pillanatban. A következő lépés pedig az, hogy az így létrehozott helyet megtöltsük a megfelelő dolgokkal. Mindazzal, amit létre szeretnénk hozni a következő évben.

„Az élet az, amit te csinálsz belőle.” mondja Sri Bhagavan és mennyire igaza van! Csak teszteld le az alább leírtakat, és figyelj meg, hogy mi történik!

  • Az Újévi Fogadalom:

Fogadd meg, hogy ez az év más lesz, mint a többi. Fogadd meg, hogy ez az éved lesz eddigi életed LEGJOBB ÉVE. Mondd ki háromszor hangosan – de kiabálhatod is a Világba – boldogan a következő mondatot:

SZÁMOMRA A 2021-ES ÉV LESZ EDDIGI ÉLETEM LEGJOBB, LEGSIKERESEBB ÉS LEGBOLDOGABB ÉVE!”

Fogalmazz meg egy erőteljes szándékot arra vonatkozóan, hogy a tőled telhető legtöbbet megteszed azért, hogy ez így is legyen. Olvass tovább, hogy hogyan…

  • A Lista – Tervezz Tudatosan!

Írj egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretnél elérni az életedben, legfőképpen a következő évben. Lehetnek bármilyen célok, s ha úgy érzed most, hogy biztosan nem tudod megvalósítani, akkor is írd le! Nem kell most tudnod, hogy hogyan fog megvalósulni, csak írj le minden vágyadat, amit szeretnél. Látnod kell leírva mindazt, ami a szíved vágya. S tedd ezt a listát egy jól látható helyre a lakásban: akár a hűtőre, akár a tükörre, arra a helyre, ahol láthatod minden egyes nap. Ez a lista fog segíteni abban, hogy emlékeztessen mindennap arra, hogy miért dolgozol, miért tanulsz, miért teszed a mindennapi dolgokat, erőfeszítéseket. Erőt ad majd akkor is, amikor éppen nem lesz kedved tenni semmit. Ez a lista a JÖVŐD!

  • Meditáció és Vizualizáció – Lásd előre, mintha most történne!

Sokan beszélnek és sokan írnak a meditáció és a vizualizáció fontosságáról a teremtési folyamatban. Sajnos sokan nincsenek tudatában annak, hogy milyen óriási teremtő erővel rendelkezünk. Használd a vizualizációt, használd azokat a technikákat, amikről olvastál, tanultál vagy gyere el valamelyik évkezdő Teremtő Meditációs programunkra, ahol az Egység Áldás erejével sokkal könnyebben megvalósíthatod a vágyaidat. Vigyázat, mert működik! 

REGISZTRÁLJ AZ INGYENES MEDITÁCIÓKÉRT! Erre a célra egy szuper gyakorlat a Vágyak Megteremtése meditáció, melyet a www.kurzus.galikklara.com oldalon a regisztráció után az Ingyenes Meditációs Albumon keresztül 30 napig tudod korlátlanul használni.

Ezt a gyakorlatot tudod otthon is végezni egyedül az Új Év első napján, de becsatlakozhatsz hozzánk is a csoportos programokra, ahol vagy lehetőséged Egység Áldást/Deekshát fogadni a jövő évi céljaidra.

  • Gondolkodj pozitívan és soha ne legyen kétséged! 

Ha kétséged van vagy negatív vagy, ÉN SEGÍTEK NEKED!

Bármi is történik, ha a saját utadon haladsz, akkor azt fogod érezni, hogy fejlődsz és örömödet leled a tetteidben. Ezt azonban mindig önmagadnak önmagadban kell meg megvizsgálnod. Szeresd magad és bánj úgy magaddal, ahogyan egy olyan emberrel bánsz, aki nagyon fontos a számodra. Mindenkinek egyedi útja van, ezért ne hasonlítsd magad másokhoz, hanem csakis önmagadra fókuszálj. Hidd el, hogy meg is lesz az eredménye. Ne mondogasd magadnak mindennap, hogy úgysem fog összejönni és ne arra pazarold az energiádat, hogy a kétségeidet eteted. A negatív gondolatok és félelmek helyett mondd magadnak: „Össze fog jönni! El fogom érni a céljaimat!” Ne legyen kétséged. 

Megoldás: Amennyiben nagyon nem boldogulsz a negatív érzelmekkel, gondolatokkal, akkor gyere el bármelyik csoportos programunkra és kezdjük el közösen feloldani azokat a mély hiedelemrendszereket, blokkokat, amik megakadályozzák, hogy sikeres legyél! A 2021.01.23-24-én tartandó MANIFESZTÁCIÓS MESTERKURZUS ezekben segít, melyet egyszer és utoljára tartjuk meg online és élőben.

Az, hogy mi történik Veled a jövő évben, rajtad múlik! Nem a főnöködön, a szomszédodon, a szüleiden, csakis Te tudod megváltoztatni az életedet. Én pedig ehhez minden segítséget megadok Neked!

De mit is jelent Tudatosan Tervezni?

Amikor azt a szót halljuk, hogy tudatosan élni, akkor azt gondolhatjuk, hogy óriási lemondások árán kell tudatosnak lenni és egy pillanatra sem lehet elengedni a komolyságot és megpihenni. Azt hisszük, hogy szenvednünk kell tudatosan a célunkért, amit kitűztünk magunknak. Sok évig azt gondoltam, hogy ha majd szorgalmasan dolgozom, a magánéletemet és a szabadidőmet feláldozva, akkor majd sikeres ember leszek és ezzel egyenesen arányosan együtt jár a boldogság szint emelkedése.

Pedig ez nem így van, sőt. A mai társadalom nagy nyomás alá helyez bennünket, sok helyen kell egyszerre megfelelünk, és ha nem vagyunk elég tudatosak, akkor sajnos elveszíthetjük a saját életünk felett a kontrollt. A boldog és beteljesedett élet nem az, amikor a hatszámjegyű fizetésed kattan a számládon, de nincs elég időd, hogy elköltsd és nincsenek körülötted emberek, akikkel megoszd a szeretetteljes pillanatokat. A boldog és beteljesedett élet az, amikor minden életterületed egyensúlyban van. Ahol mindennap teszel apró, de folyamatos lépéseket azért, hogy boldog legyél.

Mivel számomra a 2020-as év életem eddigi legjobb éve volt, mind magánéletileg, mind szakmailag, ezért úgy döntöttem, hogy MEGTANÍTOM SZÁMODRA IS AZOKAT AZ ALAPELVEKET, amelyek szerint élem a mindennapjaimat és aminek a segítségével 1 hét alatt manifesztáltam az életem legnagyobb vágyát, amire 99%-a az embereknek azt mondta, hogy lehetetlen.

HOZD LÉTRE ÁLMAID ÉLETÉT, SEGÍTEK BENNE!

Szeretném számodra átadni ezt a tudást és tapasztalatot, hogy ne kelljen éveket elfecsérelned arra, hogy a számodra nem megfelelő úton jársz, vagy nem a megfelelő eszközöket használod, és csalódottan feladod az álmaidat.

“Nem az formálja az életünket, amit egyszer teszünk meg, hanem amit következetesen teszünk.” Tony Robbins

Én mindent megteszek azért, hogy Te is sikeres legyél és kihozd a maximumot az Új Kezdtek Évéből!

TEDD MEG TE IS A LEGJOBBAT ÖNMAGADÉRT!

Ha azt teszed, amit mindig tettél, akkor azt fogod kapni, amit mindig is kaptál.” Tony Robbins

 

PROGRAMAJÁNLÓ:

Teremtsünk egy felejthetetlen évet együtt!

Csoportban az energiák összeadódnak és nagyobb eséllyel válthatod valóra az álmaidat!

1. PROGRAM: MANIFESZTÁCIÓS MESTERKURZUS

  1. Megtanulod legyőzni a félelmeidet, amik miatt eddig nem mertél elindulni az utadon.
  2. Feloldod azokat a főbb hitrendszereidet, amik gátolnak a sikerben és a boldogságban.
  3. Megtanulod, hogyan ébreszd fel és használd a benned lévő potenciált.
  4. Megtanulod hogyan használd ki a napodat, hogy minden beleférjen, ami fontos számodra.
  5. Megtanulod és eszközt is kapsz ahhoz, hogy legyőzd az önszabotázst és felszabadítsd a kreatív képességeidet.
  6. Megtanulod az energiádat arra összpontosítani, ami igazán fontos, mert

Bővebben a kurzusról:

Manifesztációs Mesterkurzus 2021

Addig is Boldog Új Esztendőt kívánok Neked!

Szeretettel,

Klári

Megosztás:

Facebook
Twitter
On Key

Related Posts